Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

při hořání jede na 3 válce

Recommended Posts

Guest soptik150
Odesláno

ahoj...potřeboval bych pomoct....když auto nastartuju tak beží normálně za studena i krásně jede,ale když se ohřeje tak vypadne jeden válec a jede to na tři válce ale benzín mi do toho válce jde protože mi teče až do katalizátoru a tam začne hoře..ale ještě jeden problém nedělá to pokaždý někdy jede i když je to ohřatý a vypadne ten válec až za dýl a vubec nevím co stím byl jsem stím i na diagnostice a ta mi ukázala že je v hajzlu lambda ale nevím jistě jestli to dělá ona jinak mám 406 1.8 16V díky za rady

Odesláno

mohla by byt spatna zapalovaci rampa, nebo svicka, to se na daignostice nepozna, muselo by se to zmerit na osciloskopu, nejjednodussi je si pujcit rampu ze stejneho auta stejneho rocniku a vyzkouset

[upravil dne 8/12/08 Ferry]

Guest soptik150
Odesláno

no svíčky jsem koupil hned nové jak to začalo dělat...ještě skusit jestli není ta zapalovací rampa v hajzlu..a ty tu rampu máš taky neee ferry

Guest soptik150
Odesláno

teda aspon si myslím že mi tam teče benzín protože katalizátor ten uplně zářil

Odesláno

bohuzel rampu jsem prodal komplet s motorem, mohl bych jedine zapujcit v Pze na vyzkouseni z meho auta, pokud mas rocnik vyroby 95-98

Odesláno
Původně zaslal: soptik150

teda aspon si myslím že mi tam teče benzín protože katalizátor ten uplně zářil

100% nepálí jeden válec a směs hoří ve výfuku, nejspíš porucha izolace někde v zapalovací rampě. U Pežotů celkem běžná závada, některé modely na zapalovací rampu dost trpí.

Guest soptik150
Odesláno

ale že když je to studený tak pálí normálně to je zajímaví

• O 9 let později...
Odesláno

Ahojte mam ten sami problém,  za studena jede chytá krásně ale jak se ohřeje tak de na 3. skoušel jsem vyměnit svičky, rampu, a stale pořad stejny. Na diagnostyce nezjištěno  poradte prosim děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...