Guest soptik150 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 ahoj...potřeboval bych pomoct....když auto nastartuju tak beží normálně za studena i krásně jede,ale když se ohřeje tak vypadne jeden válec a jede to na tři válce ale benzín mi do toho válce jde protože mi teče až do katalizátoru a tam začne hoře..ale ještě jeden problém nedělá to pokaždý někdy jede i když je to ohřatý a vypadne ten válec až za dýl a vubec nevím co stím byl jsem stím i na diagnostice a ta mi ukázala že je v hajzlu lambda ale nevím jistě jestli to dělá ona jinak mám 406 1.8 16V díky za rady Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 mohla by byt spatna zapalovaci rampa, nebo svicka, to se na daignostice nepozna, muselo by se to zmerit na osciloskopu, nejjednodussi je si pujcit rampu ze stejneho auta stejneho rocniku a vyzkouset [upravil dne 8/12/08 Ferry] Citovat
Guest soptik150 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 no svíčky jsem koupil hned nové jak to začalo dělat...ještě skusit jestli není ta zapalovací rampa v hajzlu..a ty tu rampu máš taky neee ferry Citovat
Guest soptik150 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 teda aspon si myslím že mi tam teče benzín protože katalizátor ten uplně zářil Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 bohuzel rampu jsem prodal komplet s motorem, mohl bych jedine zapujcit v Pze na vyzkouseni z meho auta, pokud mas rocnik vyroby 95-98 Citovat
Guest soptik150 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 no já to odvezu do servisu aby mi zjistili pravou příčinu Citovat
Fakir Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: soptik150 teda aspon si myslím že mi tam teče benzín protože katalizátor ten uplně zářil 100% nepálí jeden válec a směs hoří ve výfuku, nejspíš porucha izolace někde v zapalovací rampě. U Pežotů celkem běžná závada, některé modely na zapalovací rampu dost trpí. Citovat
Guest soptik150 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 tak díky moc snad to tím bude Citovat
Guest soptik150 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 ale že když je to studený tak pálí normálně to je zajímaví Citovat
Branislav Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Presne aj moja rampa strajkovala,ked bolo auto zohriate.Za studena slo auto bez chyby.Ale mal som aj dni kedy nestrajkovala vôbec,ale ked strajkovala,tak iba za tepla.Po vymene mam pokoj Citovat
Jindras Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Nejlepší,jak to udělal kamarád,zajel na vrakoviště tam se dohodl-půjčili mu jinou,odzkoušel zaplatil a jezdí!!!Záleží na vrakovišti a ochotě... Citovat
Mireek Odesláno 13. prosinec 2017 Odesláno 13. prosinec 2017 Ahojte mam ten sami problém, za studena jede chytá krásně ale jak se ohřeje tak de na 3. skoušel jsem vyměnit svičky, rampu, a stale pořad stejny. Na diagnostyce nezjištěno poradte prosim děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.