Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jedu vcera v noci po dalnici domu a prede mnou to vali nejaky typek v Oplu Omega, jedeme celkem rychle z kopce, nikde zadne auto a pod kopcem byla snizena rychlost na 100 a pak na 80. Typek slapnul na brzdu a v tu ranu mi do ksichtu z jeho zadniho okna (kde mel pridavne brzdove svetlo) zacal blikat obrovskej stroboskop!!! :mad::mad: Mel ho ten dement zapojenej na brzdovy svetla a kdykoliv slapnul na brzdu, zacal ten humus blikat! Kdyz prestal brzdit, asi jeste tak 2 vteriny jsem nic nevidel! Musel jsem pak odbocit z dalnice smerem domu a on pokracoval dal. Musim rict, ze jsem zvazoval myslenku, ze ho zkusim chytit a rozbiju mu drzku! Buzna :mad: Jak takova hovadina muze vubec nekoho napadnout?!?

[Editován dne 29/4/04 destiny]

Odesláno

I takový jsou lidi... Tatík má Simonova se zásobníkem na 30 nábojů... Jestli ta dálnice nebyla rozsekaná (kvůli míření ;)), tak bych mu to tím nejradši sundal... BOŽE!

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem oddie

A nevěřili byste, kolik lidí má podobné opičárny na Peugeotech...

...a ještě se s tím na srazech chlubí...(viz sraz u Vašendů):)

Jsem u Vasendy asi neco prehledl :) Kdopak a copak tam mel namontovano?

[Editován dne 29/4/04 destiny]

Odesláno

To Kik: Mně ne. Na mně asi zapomněli... :D:D:D

Tím jsem nechtěl říct, že dotyčný je debil. To bych si nedovolil. Ono se to může hodit na problikávače, ale já bych si to do auta nedal. Ale potkat někoho jako Destiny, tak nevím...

Odesláno

Jó, tak takovýdle vychytávky mě na autech neberou ani náhodou - to? moje stanovisko - bliknout s tim na mě, tak sem nepříčetnej :mad:

Odesláno

Je to buzna mas pravdu !!!!:mad:

Škoda ze tama nejezdim!:mad:

Blikal by naposled šmejd!:mad:

Odesláno
Napsán autorem ZILA

Je to buzna mas pravdu !!!!:mad:

Škoda ze tama nejezdim!:mad:

Blikal by naposled šmejd!:mad:

No většinou ssebou mám fo?ák s poměrně silnym bleskem, ale co ty víš pak se zabije a dostaneš za něj jak za člověka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...