destiny Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Jedu vcera v noci po dalnici domu a prede mnou to vali nejaky typek v Oplu Omega, jedeme celkem rychle z kopce, nikde zadne auto a pod kopcem byla snizena rychlost na 100 a pak na 80. Typek slapnul na brzdu a v tu ranu mi do ksichtu z jeho zadniho okna (kde mel pridavne brzdove svetlo) zacal blikat obrovskej stroboskop!!! :mad: Mel ho ten dement zapojenej na brzdovy svetla a kdykoliv slapnul na brzdu, zacal ten humus blikat! Kdyz prestal brzdit, asi jeste tak 2 vteriny jsem nic nevidel! Musel jsem pak odbocit z dalnice smerem domu a on pokracoval dal. Musim rict, ze jsem zvazoval myslenku, ze ho zkusim chytit a rozbiju mu drzku! Buzna Jak takova hovadina muze vubec nekoho napadnout?!? [Editován dne 29/4/04 destiny] Citovat
Luger Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 I takový jsou lidi... Tatík má Simonova se zásobníkem na 30 nábojů... Jestli ta dálnice nebyla rozsekaná (kvůli míření ), tak bych mu to tím nejradši sundal... BOŽE! Citovat
oddie Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 A nevěřili byste, kolik lidí má podobné opičárny na Peugeotech... Citovat
Petano Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 tak za tokovyhle zhovadilosti bych bral ridicaky a s ockovacim prukazem ... technicak by mel ten typek roztrhat sam Citovat
Petr605 Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Napsán autorem oddie A nevěřili byste, kolik lidí má podobné opičárny na Peugeotech... ...a ještě se s tím na srazech chlubí...(viz sraz u Vašendů) Citovat
destiny Odesláno 29. duben 2004 Autor Odesláno 29. duben 2004 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem oddie A nevěřili byste, kolik lidí má podobné opičárny na Peugeotech... ...a ještě se s tím na srazech chlubí...(viz sraz u Vašendů) Jsem u Vasendy asi neco prehledl Kdopak a copak tam mel namontovano? [Editován dne 29/4/04 destiny] Citovat
Petr605 Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Ja nevím přesně, ale někdo tam ukazoval takovej bastl, co má za zadním oknem a dokonce ukázal, jak to chodí. Nepamatuju si ale ani typ auta. Citovat
Kik Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Petr605: To je zvláštní , že by u Vašendů resetovali pamě? ? Citovat
Petr605 Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 To Kik: Mně ne. Na mně asi zapomněli... :D:D Tím jsem nechtěl říct, že dotyčný je debil. To bych si nedovolil. Ono se to může hodit na problikávače, ale já bych si to do auta nedal. Ale potkat někoho jako Destiny, tak nevím... Citovat
Kik Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Jó, tak takovýdle vychytávky mě na autech neberou ani náhodou - to? moje stanovisko - bliknout s tim na mě, tak sem nepříčetnej Citovat
swine007 Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Pokuď si dobře pamatuju, tak před rokem na srazu to měl náš vlajkonoš v 309ce .... a bylo to dost hustý Citovat
Guest ZILA Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Je to buzna mas pravdu !!!! Škoda ze tama nejezdim! Blikal by naposled šmejd! Citovat
vector Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Napsán autorem ZILA Je to buzna mas pravdu !!!! Škoda ze tama nejezdim! Blikal by naposled šmejd! No většinou ssebou mám fo?ák s poměrně silnym bleskem, ale co ty víš pak se zabije a dostaneš za něj jak za člověka. Citovat
Dress Odesláno 30. duben 2004 Odesláno 30. duben 2004 lituju toho, kdo za ním musí stát půlhodiny v koloně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.