Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

@Milan+ Ale jo, máme 100,- jako diety coby součást mzdy.  Jinak chodím do takového bistra, jinde v podstatě možnost nemám, jde spíš o zhoršení kvality jídla, ne o ty peníze.  Dřív to bylo super, teď tam nějak nestíhají nebo co a na kvalitě se to podepsalo, a na velikosti porcí taky.  Takže se mi zdá dost blbý se za 140 nenajíst, takže si už vybírám kdy si oběd vezmu. 

Návštěvník
Odesláno

@Milan+ Hmm s tím zelím ten bůček vypadá super! A bílé maso je prý prospěšné tak to máš i zdravé 😁

Guest Petr 3008
Odesláno

Nevaří se nic, dojídají se zbytky 🙂  Mě tady zůstalo ještě trocha toho uzeného, tak volně dojídám..

IMG_20210307_182034.thumb.jpg.8e073f6f9cbc68d8381f6a40bdcec8fb.jpg

Odesláno (upraveno)

Kvůli nedostatku času mého i manželky jsem dnes měl těstoviny s kedlubnou. Je to dobré ale je to bída neskutečná. Ale tak včera byly řízky tak není každý den posvícení no... Za chvíli budu mít hlad. 

Fotit není co, to by nikoho nenadchlo 🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

Kedlubna dobrá.. po řízku je to super.  U nás dáme k večeři jen lehce toustík se šunkou a sýrem. No a ten hlad je třeba pak jít zaspat. 😆

Odesláno (upraveno)

A já jsem v lednici něco našel. Ubožák jeden zapomenutý ze včera, tak ho hned zlikviduju 🤣 tak ani opačné pořadí není špatné, nejdřív kedlubna a pak řízek 🤣🤣🤣

20210310_164442.jpg

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

Oběd jsem sice ošidil, ale jako vždy jsem teď tady dostal hlad. Jdu něco pohledat  🙂

Guest Petr 3008
Odesláno

Krásná páteční klasika.  Já za chvíli dostanu do krabičky nějaký hambáč. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...