Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Tak s tímhle naštěstí doma problém nemáme, naše piraně sežerou celkem vše až na tlusté maso 😁 Ale anglickou mají rádi 🙂

Guest Petr 3008
Odesláno

No a u nás dneska ta klasika.  Bylo třeba se pořádně nafutrovat před dalším šíleným týdnem  😁

IMG_20210228_121031.thumb.jpg.2c6b675b679eaaceffe3c4fb5be9019e.jpg

Návštěvník
Odesláno

Hergot to vypadá dobře! Příští týden musí být taky. Ještě mám v mrazáku domácí kačenu a husu. Krásně žluté, vypasené

Guest Petr 3008
Odesláno

No a protože se po tom obědě ještě teď nemůžu ani hnout, tak večeře byla hodně, ale fakt hodně dietně zdravá. To už se vám tak líbit nebude. Ale je třeba se trochu držet, pak zbytečně tloustnem a těžknem apak máme v autech tu vyšší spotřebu...🤣 (no nevím, kilo sem, kilo tam, já mám spotřebu povětšinou stejnou)

@vaginealko bylo jasný, po obědě jsme ještě vyráželi na doplnění zásob

IMG_20210228_181944.thumb.jpg.70d34bf760899a2c96bbadee30156e46.jpg

Odesláno (upraveno)

Pečte vařte smažte jak je libo a po chuti tendle tejden mám volno,tak nevařim nepeču nesmažim a zároveň musím trochu přitáhnout opasek a držet váhu pokud možno ,aspoň na hranici s mojema kilama, už mám 73,4kg,a furt se jí něco nelíbí ,ve středu jdu zase po delší době mám kompletní prohlídku k p.doktorce,bude mě pitvat,je to kráva cukrářka a už jí slyším jak zas dostanu kotel od ní co jím co nesmím ,už mi rok.vyhrožuje že dostanu injekce,kuny jsou se svojí mamkou doma,mamka si prej vzala v práci volno aby mohla zaučovat nejmenší kunítko,ta už je taky dálkově in-line ,tak si myslim,že na mě vyjde řada zas až po neděli,doufám že ji zase vokecám aby to nechala tak jak to je,uvidíme po zítří a druhej den nato další návštěva k ortopedovi,ten dokáže taky slušně probrat,......už abych to měl za sebou a nikam mě.netahali

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

Poslední dobou toho řeším víc nejen rameno,voči taky na.tom nejsou zrovna nejlíp například 

a dia se mi taky zhoršilo,to cejtim a zejtra tam zrovna jdu na kontrolu

Upraveno uživatelem vendelinek
Návštěvník
Odesláno

☹️ Tak snad se to nějak vyřeší alespoň trochu. Teď bys měl jít ty voči jak říkáš zavřít a odpočinout si. Já to tu pohlídám :super

Odesláno

Jj už jdu,tady to hlídej pořádně ať to nikdo nesežere😀

Jdu si vyvětrat ventilek,dám jednu dvě kouřový a zalehnu tak dobrou 😉

Odesláno
před 12 hodinami, vendelinek napsal:

myslim,že na mě vyjde řada zas až po neděli

Obávám se, že školy (1. a 2. třída) a školky jsou zavřené na ty tři týdny do 21.3.2021 :(

Guest Petr 3008
Odesláno

Kolega v práci trochu udil, tak přinesl vzorky.  🙂 A tím všechny diety můžou jít do háje 🙃  Jen škoda, že se tady nedá přidat ta vůně ...

IMG_20210301_174833.thumb.jpg.b0d5e96c90c7907f7b250e0f6b09f5f1.jpg

Návštěvník
Odesláno

Super 👍😁 dal bych si 🙂 Na vůni ti kašlu, spíš že nejde přidat vzorek 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...