OK406 Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 Ano, je to podle receptu. Já jsem z toho ,,vytvořil" rohlíčky a bulky, dáli se to tak nazvat. Ale chuťově je to dobrý. Citovat
OK406 Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 Ano, dal jsem tam vaničku, jak je uvedeno. Citovat
Weri 605 Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 no.... trochu se mi to příčí.. slanina cibule tvaroh.. ale vypadá to fakt dobře.., ke grilování by to mohlo bejt jako doplněk dobrý... čéče to fakt asi o víkendu zkusím... Citovat
OK406 Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 Musím napsat upřímně, že je to moc dobré. Akorát místo 10 lžic mléka, jsem dal vodu. Zkus si to Weri 605 upéct a pak napiš, zdali Ti to chutnalo. Jak jsme uvedl, dělal jsem raději menší ,,rohlíčky" a bulky. A nechal jsme to o něco déle péci (zapomněl jsme na to skrze jinou práci). Ale vůbec to nebylo na škodu. Cibuli nakájemnou na jemno, jsem osmahl a pak nechal vychladit. Veškeré ingredience jsem smíchal najednou, nechal těsto cca 15 minut uležet. Poté jsem z těsta formoval a ukládal na pečící papír (plech) a dal do vyhřáté trouby. Citovat
punkac Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 i chlebové tousty jsou dobrou inspirací , co se starším chlebem. Dal bych si je teda raději jak ty tvoje zelené hnusy se bešamelem PUNKAC :-)1) neřeším, jestli někomu chutná chleba nebo bešamel.2) uvařit "ten zelenej hnus dle tebe" je určitě větší kumšt než vrazit chleba do toustovače a ještě k tomu udělat fotonávod,který vypovídá asi to samé jako legendární reportáž TV Hovn@ o vodě v nádobě v minus 20 stupních Celsia 3) starý chleba patří králíkům venomcz ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 Punkáči... Někdo umí vařit někdo ne.. Tak si zatleskej a už toho nech.... Prosííím... Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2016 Autor Odesláno 18. duben 2016 nedá pokoj,a nedá pokoj odesláno z Lumie Citovat
punkac Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 Ano, umím vařit. Ano, uráží mě blafy z mimibazaru a časopisů typu Vlasta. Ano, to co se tu ve většině prezentuje, je jak od patlalů Babici nebo Hrušky. Ale co... V Possenhofenu se na to stály fronty... Takže pro všechny milce dortů od pejska a kočičky mám jednu dobrou zprávu - končím zde, jezte si ty vaše takyjídla sami Citovat
Fruktis Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 Teda punkaci tak to tu hned nezatracuj, kvůli jedněm toustum... Hold každej nevari jak z partesu nebo jako michelinsky kuchař. Každej ji to co chce jíst a určitě se tu najde dost lidí co se nechají inspirovat i tvymi recepty :-) Mě třeba tvůj oběd inspiroval na neděli. V sobotu bude pstrouzek na másle a bylinkach. Citovat
Medvěd Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 (upraveno) Punki - částečně Ti rozumím, ale - vzhledem k tomu, že z hovna bič neupleteš a drtivou většinu lidí zajímá spíš množství jídla na talíři a jeho chuť ve vztahu k finanční náročnosti než kulinářské výstřelky, neměl bych od tohoto vlákna přehnaná očekávání (a ani bych nečekal, že se OK naučí psát česky - to tedy nejen zde, ale jaksi v celém fóru). Dopobručuju asertivní přístup ve stylu - nemá-li mi vlákno co nabídnout, nemusím do něj přece nutně přispívat (dokonce ho ani nemusím číst). Upraveno 19. duben 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Weri 605 Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 názvu vlákna rozummím asi takhle: "Bacha. Sem chlap v kuchyni a podle toho taky vypadá, ale najím(e) se" Co se chyb týče.. No bóže..?! Tak píše chyby a překlepy... Není tu jedinej.. Sem tu aktivně rok a nikdy sem neměla problém si překlepy přeložit.. Někdy se nad nima pousměju, někdy podivím, ale furt někoho upozorňovat a votírat se vo něj.. Že ti to stojí za to.. A nejen tobě... buďte rádi, že tu nemáme muslimáče a ty jejich obloučky...! To by sme si tu všichni nepřečetli ani jovno (s prominutím).. Tak a du snídat... Budu vařit nesqik a housku s medem... kdyby chtěl někdo recept, tak se nestyďte a řekněte si.. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 tak já bych poprosil, jak na tu housku s medem děkuju, nesqik možná zvládnu... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 (upraveno) Ja bych prosil opacne, jak upeci housku vim a umim, ci jak vyrobit med take, nicmene netusim, jak vyrobit ten nesquik Upraveno 19. duben 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Aluška Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 Já dneska upekla akorát ''kaiserky'', jako nejsou špatný, ale umím i lepší věci teda Citovat
Šalda Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 Já bych sem dal hned několik fotek mých oblíbených jídel, ale sem se to nehodí, podle několika posledních příspěvků. Třeba miluju klasický jídla jako je chleba s máslem a vajíčkem na tvrdo, krupicovou kaši, brambory ve slupce s mlíkem, máslem a solí a podobně. Já si nepotrpím na nějaký velký vaření, mám rád klasický jednoduchý český jídla. Citovat
vendelinek Odesláno 19. duben 2016 Autor Odesláno 19. duben 2016 jednoduchý klasický,třeba šumavská topinka.,to mě kdysi dávno uchvátilo,když jsem ještě jezdil do OU do Budějic,stavovali jsme se v restauraci na svačinku,od tý doby si to občas děláme doma taky,rozšlehaná vejce v mysce,v tom se namočeji krajice chleba,na vrch se dá šunka,na ní se dá plátek sýra,na vrch zelený salát,to se lehce poleje tatarkou nebo kečupem,podle toho,co komu chutná a celý se to přiklopí druhým obaleným krajícem chleba,výborná svačinka odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 19. duben 2016 Autor Odesláno 19. duben 2016 nebo jsme si nechávali dělat čerstvý Hemenex,kolečko salámu osmažený v pánvi z obou stran,na něj ze stran vajíčka s nerozbitým žloutkek,jakoby volský voko,to celý opečený z obou stran,samozřejmě žloutek musel být tekutý,to na tom bylo vynikající,opět přeložené plátkem sýra,rychlý,snadný a sytý,pro,třeba odpolední svačinku v pohodě stačí,může k tomu být zeleninová příloha,jakoby obloha odesláno z Lumie Citovat
venomcz Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Já bych sem dal hned několik fotek mých oblíbených jídel, ale sem se to nehodí, podle několika posledních příspěvků. Třeba miluju klasický jídla jako je chleba s máslem a vajíčkem na tvrdo, krupicovou kaši, brambory ve slupce s mlíkem, máslem a solí a podobně. Já si nepotrpím na nějaký velký vaření, mám rád klasický jednoduchý český jídla. Když si vzpomenul ty brambory tak se mi hned před očima zjevily letní večerní opékačky , kdy jsme brambory se slupkou zahrabávali do žhavého uhlí , brambor jsme pak vytáhli , rozkrojili a jedli se solí a máslem :-) to byla dobrota . I ta slupka byla dobrá , měla zvláštní chuť a nebyla spálená . Ani jsme ji nemyli a jedli tak :-) mm to byla bašta. Za pár korun Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Šalda nejsi vůbec sám, vyjmenovaná jídla mám taky rád, proč by se to tady nehodilo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.