Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no.... trochu se mi to příčí.. slanina cibule tvaroh.. :D ale vypadá to fakt dobře.., ke grilování by to mohlo bejt jako doplněk dobrý...

čéče to fakt asi o víkendu zkusím... :)

Odesláno

Musím napsat upřímně, že je to moc dobré. Akorát místo 10 lžic mléka, jsem dal vodu. Zkus si to Weri 605 upéct a pak napiš, zdali Ti to chutnalo. Jak jsme uvedl, dělal jsem raději menší ,,rohlíčky" a bulky. A nechal jsme to o něco déle péci (zapomněl jsme na to skrze jinou práci). Ale vůbec to nebylo na škodu. Cibuli nakájemnou na  jemno, jsem osmahl a pak nechal vychladit. Veškeré ingredience jsem smíchal najednou, nechal těsto cca 15 minut uležet. Poté jsem z těsta formoval a ukládal na pečící papír (plech) a dal do vyhřáté trouby.

Odesláno

i chlebové tousty jsou dobrou inspirací , co se starším chlebem. Dal bych si je teda raději jak ty tvoje zelené hnusy se bešamelem PUNKAC :-)

1) neřeším, jestli někomu chutná chleba nebo bešamel.

2) uvařit "ten zelenej hnus dle tebe" je určitě větší kumšt než vrazit chleba do toustovače a ještě k tomu udělat fotonávod,který vypovídá asi to samé jako legendární reportáž TV Hovn@ o vodě v nádobě v minus 20 stupních Celsia

3) starý chleba patří králíkům

Odesláno

Ano, umím vařit. Ano, uráží mě blafy z mimibazaru a časopisů typu Vlasta. Ano, to co se tu ve většině prezentuje, je jak od patlalů Babici nebo Hrušky. Ale co... V Possenhofenu se na to stály fronty...

Takže pro všechny milce dortů od pejska a kočičky mám jednu dobrou zprávu - končím zde, jezte si ty vaše takyjídla sami

Odesláno

Teda punkaci tak to tu hned nezatracuj, kvůli jedněm toustum...

Hold každej nevari jak z partesu nebo jako michelinsky kuchař.

Každej ji to co chce jíst a určitě se tu najde dost lidí co se nechají inspirovat i tvymi recepty :-)

Mě třeba tvůj oběd inspiroval na neděli. V sobotu bude pstrouzek na másle a bylinkach.

Odesláno (upraveno)

Punki - částečně Ti rozumím, ale -

vzhledem k tomu, že z hovna bič neupleteš a drtivou většinu lidí zajímá spíš množství jídla na talíři a jeho chuť ve vztahu k finanční náročnosti než kulinářské výstřelky, neměl bych od tohoto vlákna přehnaná očekávání (a ani bych nečekal, že se OK naučí psát česky - to tedy nejen zde, ale jaksi v celém fóru).

Dopobručuju asertivní přístup ve stylu - nemá-li mi vlákno co nabídnout, nemusím do něj přece nutně přispívat (dokonce ho ani nemusím číst).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

názvu vlákna rozummím asi takhle:

"Bacha. :) Sem chlap v kuchyni a podle toho taky vypadá, ale najím(e) se"

Co se chyb týče.. No bóže..?! Tak píše chyby a překlepy... Není tu jedinej.. Sem tu aktivně rok a nikdy sem neměla problém si překlepy přeložit.. Někdy se nad nima pousměju, někdy podivím, ale furt někoho upozorňovat a votírat se vo něj.. Že ti to stojí za to.. A nejen tobě... :)

buďte rádi, že tu nemáme muslimáče a ty jejich obloučky...! To by sme si tu všichni nepřečetli ani jovno (s prominutím).. :)

Tak a du snídat...

Budu vařit nesqik a housku s medem... :) kdyby chtěl někdo recept, tak se nestyďte a řekněte si.. ;):D

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Ja bych prosil opacne, jak upeci housku vim a umim, ci jak vyrobit med take, nicmene netusim, jak vyrobit ten nesquik ;)

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Já bych sem dal hned několik fotek mých oblíbených jídel, ale sem se to nehodí, podle několika posledních příspěvků.

Třeba miluju klasický jídla jako je chleba s máslem a vajíčkem na tvrdo, krupicovou kaši, brambory ve slupce s mlíkem, máslem a solí a podobně. Já si nepotrpím na nějaký velký vaření, mám rád klasický jednoduchý český jídla.

Odesláno

jednoduchý klasický,třeba šumavská topinka.,to mě kdysi dávno uchvátilo,když jsem ještě jezdil do OU do Budějic,stavovali jsme se v restauraci na svačinku,od tý doby si to občas děláme doma taky,rozšlehaná vejce v mysce,v tom se namočeji krajice chleba,na vrch se dá šunka,na ní se dá plátek sýra,na vrch zelený salát,to se lehce poleje tatarkou nebo kečupem,podle toho,co komu chutná a celý se to přiklopí druhým obaleným krajícem chleba,výborná svačinka

odesláno z Lumie

Odesláno

nebo jsme si nechávali dělat čerstvý Hemenex,kolečko salámu osmažený v pánvi z obou stran,na něj ze stran vajíčka s nerozbitým žloutkek,jakoby volský voko,to celý opečený z obou stran,samozřejmě žloutek musel být tekutý,to na tom bylo vynikající,opět přeložené plátkem sýra,rychlý,snadný a sytý,pro,třeba odpolední svačinku v pohodě stačí,může k tomu být zeleninová příloha,jakoby obloha

odesláno z Lumie

Odesláno

Já bych sem dal hned několik fotek mých oblíbených jídel, ale sem se to nehodí, podle několika posledních příspěvků.

Třeba miluju klasický jídla jako je chleba s máslem a vajíčkem na tvrdo, krupicovou kaši, brambory ve slupce s mlíkem, máslem a solí a podobně. Já si nepotrpím na nějaký velký vaření, mám rád klasický jednoduchý český jídla.

Když si vzpomenul ty brambory tak se mi hned před očima zjevily letní večerní opékačky , kdy jsme brambory se slupkou zahrabávali do žhavého uhlí , brambor jsme pak vytáhli , rozkrojili a jedli se solí a máslem :-) to byla dobrota . I ta slupka byla dobrá , měla zvláštní chuť a nebyla spálená . Ani jsme ji nemyli a jedli tak :-) mm to byla bašta. Za pár korun :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...