Marlin Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 tak si projizdim starsi fotky a podivejte co jsem nasel. Koukam ze jsem k tomu bahnicku mel sklony odjakziva, ale nikdo driv si me male uchylky nevsiml. Skoda no, mozna by pak byla NEjsa zachranena Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Čéééče Ty maš ty polia a luky nejak moc rád Citovat
Marlin Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 a musim to delat i v malem nejdrive byl pekny down hill Citovat
Guest servisman Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 není to škoda takhle škodit autu?? Citovat
Welis Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 není to škoda takhle škodit autu?? tak oplachnes a pak postavis zase do vitrýnky ne :-) Citovat
Petra XSI Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Jéééééé Marlinek si hrál, ale fotky jsou to moc hezký Jen bych s tím už moc neprovokovala, nebo Tě vážně někdo pošle na léčení Tvé \"bahnomanie\":D Citovat
Tommy306 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 aby to nenechalo trvale nasledky na laku Range:aut Citovat
vendelinek Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Je to prostě hračička:super,a řiká se,kdo si hraje ,nezlobí:D:D pěkný fotečky:super Citovat
maturantka Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Je to prostě hračička:super,a řiká se,kdo si hraje ,nezlobí:D:D pěkný fotečky:super on umí zlobit, i když si hraje, je to bahňák :-D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Bahňák jo?? Je to blázen, hoďte na něj síť:D:D:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Marlin: Ještě napiš, že máš rád zápasy žen v bahně a je to jasný... No, musím se taky pochlubit... A já si furt Marline říkám, co máme společnýho. Takhle to dopadlo když jsem si udělal výlet na pole, lepší fotky nejsou, ale z prvu jsem myslel, že půjdu pro traktor. Auto tam prostě zapadlo... Naštěstí pak zem zmrzla a já se vyhrabal... [upravil dne 5/12/2008 Marcel505] Citovat
P.avel Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 třeba takhle nějak natáčeli Kobru 11 :D:D Citovat
jarajarda Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Majar Proč to nedáš na značky.:D:D:D:D:D No bejt tam značky, tak je to skoro nerozeznatelný od \"živýho\" auta:D Citovat
jarajarda Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: P.avel třeba takhle nějak natáčeli Kobru 11 :D:D Jo a každá nehoda je vyšla pouze jako koupě nových modýlků:D Citovat
jarajarda Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Marcel505 Marlin: Ještě napiš, že máš rád zápasy žen v bahně a je to jasný... No, musím se taky pochlubit... A já si furt Marline říkám, co máme společnýho. Takhle to dopadlo když jsem si udělal výlet na pole, lepší fotky nejsou, ale z prvu jsem myslel, že půjdu pro traktor. Auto tam prostě zapadlo... Naštěstí pak zem zmrzla a já se vyhrabal... [upravil dne 5/12/2008 Marcel505] Do pole se s ženskejma jezdí zásadně se čtyřkolkou, aby romantika neskončila behněním ne:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Do pole se s ženskejma jezdí zásadně se čtyřkolkou, aby romantika neskončila behněním ne:D:D:D V 90- tých letech jeden z mých známých přišel k penězům a pořídil Toyotu Land Cruiser. Ještě dnes mi zní v uších jeho památná věta: Ty vole, víš, jakej je zásadní rozdíl mezi čtyřkolkou a dvoukolkou??? ??? Když zapadneš někde s dvoukolkou, seženeš traktor a za chvíli jsi venku - zapadnutí s Cruiserem znamená sehnat tank nebo Lakatoše (jeho tahal právě ten Lakatoš - koupil totiž Cruisera bez navijáku s tím, že jej určitě nebude potřebovat - a po dvou týdnech hořce litoval) [upravil dne 6/12/2008 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.