Burisek Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: MatrixChose [upravil dne 23.1.09 MatrixChose] ta modrá taky vypadá moc hezky,jsi spokojen ?? já moc.... ,a všem komu jsem to ukázal tak slintá jak bernardýn jo jo, padne bezva do ruky, už je v autě sice větší - o zvyk, ale řadí se líp... jj je tlustší ale mě se dobře drží a zvyknul jsem si rychle Citovat
Kdo Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Tak hádám, že s Ferrym jsme první, kteří to do Schreeka vydyndal a už to mají zapojené. Božínku, to je \"kuáááása\". Citovat
MatrixChose Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Kdo Tak hádám, že s Ferrym jsme první, kteří to do Schreeka vydyndal a už to mají zapojené. Božínku, to je \"kuáááása\". Taky ji mám od 12 hodin dneska v autě Citovat
Prerovak Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 ja uz chci taky to bude doba nez se ke me dostane + najdu nekoho kdo mi ji v Prerove zapoji ja sam bych to urco zvrtal Citovat
Kdo Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Prerovak najdu nekoho kdo mi ji v Prerove zapoji ja sam bych to urco zvrtal Určitě nezvrtáš. Je to jednoduché. Nejdřív stáhnout horní konec manžety ze spodní hrany hlavice a uvolnit ji od hlavice. Nejspíš jsou dva druhy řadících pák (zřejmě první ročníky old modelu). Obě mají stejný tvar hlavice. U prvích ročníků old modelu doporučuji šroubováčkem, nebo nožíkem vyloupnout na vrchu hlavice to plastové kolečko se schematem řazení. Pod ním u prvních ročníků je šroubek, který hlavici drží. Po vyšroubování stačí hlavici stáhnout, bez pootáční. Páka je v tom případě kulatina, která je v nahoře slisovaná do čtyřhranu a je trochu nutné upravit průměr hliníkové objímky na hlavici (více asi napíše Ferry). Pokud tam šroubek není (asi od 97´), tak stačí původní hlavici, která je jen nasunutá na kulaté páce a dole je zajištěná nějakou vulkanizační páskou) natáčet o cca 10° doleva a doprava (netřeba s ní otáčet o 90°, jak bylo psáno) a za stálého \"kvrdlání\" doleva a doprava ji kontinuálně táhnout nahoru. Vcelku pomalu, ale jistě se bude vysouvat. Nasazení nové hlavice na tento konec páky je bez problémů. Hlavice se upevní třemi červíky s imbusem po obvodu objímky na páku a je hotovo. Vycvakne se panel s popelníkem, odpojí se konektor osvětlení popelníku od žárovky a uvolní dolní základna pro manžetu. Zkrz vršek manžety se prosune kablík kolem páky dovnitř manžety a vršek manžety se převlékne přes červíky do osazení na objímce hlavice. Pak se základna manžety vrátí zpět. Kablík se natáhne ke konektoru osvětlení popelníku (délka bohatě stačí), odizolují se drátky a buď se použije např čokoláda, nebo stačí odizolované a stočené konce vodičů dvojlinky po bocíh konektoru ohnout a zastrčit do fastonů a kablíky na bocích konektoru aretovat omotáním izolační pásky, aby se od konektoru neoddělily při odpojení od objímky žárovky. Pak stačí konektor zasunout na piny objímky žárovky, nacvaknot panel s popelníkem na místo a je zapojeno. Dvojlinka na hlavici je asi zapojena tak, že vodič s linkou je plusový. Hlavice pak svítí jen se zapnutými světly havním vypínačem a nesvítí při funkci denního svícení. Citovat
Tornado Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Prerovak: \"Kdo\" ti napsal peknej a podrobnej navod. Zkus to sam a kdyz ti to nepujde, tak dej vedet a pokusil bych se ti kdyztak pomoct. Citovat
Ferry Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 tak jak psal KDO, mam uz od patku hlavici v aute. Jak jsem psal vys, mel jsem originalni hlavici na sroubek, schovany pod krytkou na hlavici. Nova hlavice tam puvodne nesla uplne nasadit, problem byl v tom, ze vnitrni dira v hlavici byla 12.95mm, kdezto prumer \"fofrklacku\" byl i s lakem nejakych 13.05, otvor v hlavici jsem tedy vzal 13kou vrtakem a zacistil ho az do hloubky dovnitr, fofrklacek jsem lehce osmirgloval v delce odpovidajici hloubce diry v hlavici a pak uz sla pekne natesno nasadit a stacilo jen dotahnout imbus cerviky k zajisteni, pretahnout kozenkovou fusekli a zapojit dratky do konektoru osviceni popelniku. Oranzova je shodna s barvou originalniho podsviceni a hlavice i v noci sviti velmi decentne, takze to pri jizde nerusi Citovat
Prerovak Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 zdravicko Schreeku tak jak to vypada? odeslano? uz se nemuzu dockat Citovat
Prerovak Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Schreek Dnes vše odesláno Jupiiiiii diky Schreeku! to musel byt na poste srumec kdyzs tam prisel ted jen cekat az to prijde Citovat
Schreek Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Prosím potvrdte mi všichni jakmile Vám to dojde, díky Citovat
f3Rd@ Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Schreek Prosím potvrdte mi všichni jakmile Vám to dojde, díky me zatim nic... :D:D:D Citovat
Prerovak Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 u me dnes taky nic ale tak jestli to Schreek poslal \"standartne\" tak na to maj 3dny Citovat
Dave_k Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 2f3rda & Prerovak: Tohle myslím Schreeka nezajímá, ale zajímá ho až to přijde. :blablabla (musel jsem si rejpnout ) [upravil dne 27/1/09 Dave_k] Citovat
dzana.m Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 u me taky zatím nic už se nemužu dočkat:( Citovat
Qcko Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Ja viem ze bola uzavierka a videl som tu aj vela spokojnym zakaznikov:super, tak sa chcem spytat, ci by nebolo mozne objednat dalsie:mad:...Polsky neviem ani slovo, tak ak by bol ten kto to odjednaval predtym ochotny, skus mi napisat aspon cenu, kolko by to stalo (inak by som sa pre to stavil v Prahe, to by nebol velky problem, najlepsie niekde na Opatove:D...ale to je detail)...ide mi len o to, ci by bolo mozne to este objednat:myslim... Citovat
sucram® Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Qcko: Včera se psal mail dodavateli, takže další várka je teď v jednání ... Citovat
Qcko Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Ou, tak to si ma velmi potesil, budem netrpezlivo ocakavat ako Poliaci odpovedia:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.