Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: Burisek

Původně zaslal: MatrixChose

[upravil dne 23.1.09 MatrixChose]

ta modrá taky vypadá moc hezky,jsi spokojen ?? já moc.... ,a všem komu jsem to ukázal tak slintá jak bernardýn :D

jo jo, padne bezva do ruky, už je v autě :super sice větší - o zvyk, ale řadí se líp...

jj je tlustší ale mě se dobře drží a zvyknul jsem si rychle :D

Odesláno

Tak hádám, že s Ferrym jsme první, kteří to do Schreeka vydyndal a už to mají zapojené. Božínku, to je \"kuáááása\".:super

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Tak hádám, že s Ferrym jsme první, kteří to do Schreeka vydyndal a už to mají zapojené. Božínku, to je \"kuáááása\".:super

Taky ji mám od 12 hodin dneska v autě :super

Odesláno
Původně zaslal: Prerovak

najdu nekoho kdo mi ji v Prerove zapoji ja sam bych to urco zvrtal

Určitě nezvrtáš. Je to jednoduché. Nejdřív stáhnout horní konec manžety ze spodní hrany hlavice a uvolnit ji od hlavice.

Nejspíš jsou dva druhy řadících pák (zřejmě první ročníky old modelu). Obě mají stejný tvar hlavice. U prvích ročníků old modelu doporučuji šroubováčkem, nebo nožíkem vyloupnout na vrchu hlavice to plastové kolečko se schematem řazení. Pod ním u prvních ročníků je šroubek, který hlavici drží. Po vyšroubování stačí hlavici stáhnout, bez pootáční. Páka je v tom případě kulatina, která je v nahoře slisovaná do čtyřhranu a je trochu nutné upravit průměr hliníkové objímky na hlavici (více asi napíše Ferry). Pokud tam šroubek není (asi od 97´), tak stačí původní hlavici, která je jen nasunutá na kulaté páce a dole je zajištěná nějakou vulkanizační páskou) natáčet o cca 10° doleva a doprava (netřeba s ní otáčet o 90°, jak bylo psáno) a za stálého \"kvrdlání\" doleva a doprava ji kontinuálně táhnout nahoru. Vcelku pomalu, ale jistě se bude vysouvat. Nasazení nové hlavice na tento konec páky je bez problémů. Hlavice se upevní třemi červíky s imbusem po obvodu objímky na páku a je hotovo. Vycvakne se panel s popelníkem, odpojí se konektor osvětlení popelníku od žárovky a uvolní dolní základna pro manžetu. Zkrz vršek manžety se prosune kablík kolem páky dovnitř manžety a vršek manžety se převlékne přes červíky do osazení na objímce hlavice. Pak se základna manžety vrátí zpět. Kablík se natáhne ke konektoru osvětlení popelníku (délka bohatě stačí), odizolují se drátky a buď se použije např čokoláda, nebo stačí odizolované a stočené konce vodičů dvojlinky po bocíh konektoru ohnout a zastrčit do fastonů a kablíky na bocích konektoru aretovat omotáním izolační pásky, aby se od konektoru neoddělily při odpojení od objímky žárovky. Pak stačí konektor zasunout na piny objímky žárovky, nacvaknot panel s popelníkem na místo a je zapojeno. Dvojlinka na hlavici je asi zapojena tak, že vodič s linkou je plusový. Hlavice pak svítí jen se zapnutými světly havním vypínačem a nesvítí při funkci denního svícení.

Odesláno

tak jak psal KDO, mam uz od patku hlavici v aute. Jak jsem psal vys, mel jsem originalni hlavici na sroubek, schovany pod krytkou na hlavici. Nova hlavice tam puvodne nesla uplne nasadit, problem byl v tom, ze vnitrni dira v hlavici byla 12.95mm, kdezto prumer \"fofrklacku\" byl i s lakem nejakych 13.05, otvor v hlavici jsem tedy vzal 13kou vrtakem a zacistil ho az do hloubky dovnitr, fofrklacek jsem lehce osmirgloval v delce odpovidajici hloubce diry v hlavici a pak uz sla pekne natesno nasadit a stacilo jen dotahnout imbus cerviky k zajisteni, pretahnout kozenkovou fusekli a zapojit dratky do konektoru osviceni popelniku. Oranzova je shodna s barvou originalniho podsviceni a hlavice i v noci sviti velmi decentne, takze to pri jizde nerusi

Odesláno

2f3rda & Prerovak: Tohle myslím Schreeka nezajímá, ale zajímá ho až to přijde. :myslim:blablabla :blablabla (musel jsem si rejpnout :D)

[upravil dne 27/1/09 Dave_k]

Odesláno

Ja viem ze bola uzavierka a videl som tu aj vela spokojnym zakaznikov:super, tak sa chcem spytat, ci by nebolo mozne objednat dalsie:mad:...Polsky neviem ani slovo, tak ak by bol ten kto to odjednaval predtym ochotny, skus mi napisat aspon cenu, kolko by to stalo (inak by som sa pre to stavil v Prahe, to by nebol velky problem, najlepsie niekde na Opatove:D...ale to je detail)...ide mi len o to, ci by bolo mozne to este objednat:myslim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...