Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam 306ku (viz v podpisu) a chci se zeptat jestli mam koupit sportovní vložku do origo boxu nebo externí že by sem to napojil přímo na přírubu sáni jde mi o to jestli tam není nějaký fágl nebo tak díky

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Měl by mít asi o 40% větší propustnost vzduchu, je pratelný v prostředcích k tomu určených, takže lze používat teoreticky stále dokola. :)

Ozzy třeba pro tebe mají TU.

Btw: dnes máš šedesát co? :D

[upravil dne 3/12/08 BoneDaddy]

:D:D Jj,letí to,no letí...dneska má šedesát a na ty roky vypadá

už takových dvacet let :D:D

Ale poslouchám ho od 1971 a měnit to už nebudu...:bojim:)

Odesláno

no jasne jde mi hlavně který je lepří použít a jak ten kónický namontovat když na víku origo filtru je ještě větráni u motoru tak nevím jak to napopjit

[upravil dne 3/12/08 jack 306]

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

no jasne jde mi hlavně který je lepří použít a jak ten kónický namontovat když na víku origo filtru je ještě větráni u motoru tak nevím jak to napopjit

Pokud můžu radit, tak pokud se s tím nechceš moc piplat, tak si kup vložku do původního airboxu, tím nic nezkazíš. Při instalaci konusu se už musí trochu myslet a něco o tom vědět (byť je to v praxi často naopak), protože jinak si výkonově spíš ublížíš, než pomůžeš. Vložka zvuk nezmění, kužel bude bučet. :)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: jack 306

Pokud můžu radit, tak pokud se s tím nechceš moc piplat, tak si kup vložku do původního airboxu, tím nic nezkazíš. Při instalaci konusu se už musí trochu myslet a něco o tom vědět (byť je to v praxi často naopak), protože jinak si výkonově spíš ublížíš, než pomůžeš. Vložka zvuk nezmění, kužel bude bučet. :)

tim myslis co :-) :bacha:bacha:bacha:bacha

poladime to moje odstineni nejak :)

Odesláno

zavodaky to maju plne oddlene od tepla motora a napr namiesto svetla je tam privod k tomu. Cize principom je aby to bolo odizolovane od tepla motora a druha vec aby tam bol privedeny idealne naporovy vzduch.

Prave u 306-ky som neni presvedceny prinosom konusu kedze origo airbox ma vyvod sania do masky a ma teda vyriesene naporove sanie a izolaciu od tepla. Takze ak to robit tak jedine perfektne odizolovat a priviest vzduch inak bude v lete pokles vykonu nie narast. Ja som zastanca otvoreneho sania (WAI - Warm Air Intake siska priamo na sanie) alebo CAI (Cold Air Intake inak volane aj dlhe alebo spravnejsie studene sanie). ale ak sa to neurobi 100% tak radsej dat len vlozku do origo airboxu

Odesláno

v tom víku je i váha vzduchu ne? jo a ten přívod sáni do ait boxu je tam trochu divný je zalomený alr to už je od výroby tak tam asi dam novou hadici a hodim tu válcouvou vložku do boxu

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

tim myslis co :-) :bacha:bacha:bacha:bacha

poladime to moje odstineni nejak :)

Přiznám se, že na tebe jsem si v tu chvíli opravdu nevzpomněl. :D Nějak to pořešíme, až bude čas. Můžeme hodit řeč na vánočním srazu, ikdyž to už by asi chtělo, abych s sebou vzal světlo. :)

Odesláno

tento filt od greenu do org. boxu vrele doporucuji§ Mel sem ho na 306 a mam ho i ted na V40 je vyb ornej v tom, ze proste nemusite nic montovat, ma lepsi propustnost vzduchu, auto lip de za plynem. Vydrzi o dost vic jak standartni filtry.

Odesláno

A je lepší vložka od Greenu nebo od KN?? :myslim Nebo jiná značka? Je v nich vůbec rozdíl?

prakticky stejny, zalezi co preferujes.. ja mam treba Greena :)

Odesláno

A je lepší vložka od Greenu nebo od KN?? :myslim Nebo jiná značka? Je v nich vůbec rozdíl?

To je fuk, kvalitní jsou stejně. Možná bych volil spíš Green, K&N prý jde trochu kvalitativně dolů a žije ze jména... ale to mám jen z doslechu.

Mimochodem, kdyby někdo chtěl, mám tu jednu volnou na 206ku. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...