jack 306 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Ahoj mam 306ku (viz v podpisu) a chci se zeptat jestli mam koupit sportovní vložku do origo boxu nebo externí že by sem to napojil přímo na přírubu sáni jde mi o to jestli tam není nějaký fágl nebo tak díky Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 k čemu je ten filtr green?--má lepší filtraci vzduchu,nebo déle vydrží,nebo co??? Dík Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Měl by mít asi o 40% větší propustnost vzduchu, je pratelný v prostředcích k tomu určených, takže lze používat teoreticky stále dokola. Ozzy třeba pro tebe mají TU. Btw: dnes máš šedesát co? [upravil dne 3/12/08 BoneDaddy] Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Měl by mít asi o 40% větší propustnost vzduchu, je pratelný v prostředcích k tomu určených, takže lze používat teoreticky stále dokola. Ozzy třeba pro tebe mají TU. Btw: dnes máš šedesát co? [upravil dne 3/12/08 BoneDaddy] :D Jj,letí to,no letí...dneska má šedesát a na ty roky vypadá už takových dvacet let :D Ale poslouchám ho od 1971 a měnit to už nebudu... Citovat
jack 306 Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 jo jinak ten filtr by měl měnit trochu i zvuk ale o to mi až zas tak nejde Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: jack 306 jo jinak ten filtr by měl měnit trochu i zvuk ale o to mi až zas tak nejde Ale ne vložka do origo airboxu, ale ten kónický. Citovat
jack 306 Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 no jasne jde mi hlavně který je lepří použít a jak ten kónický namontovat když na víku origo filtru je ještě větráni u motoru tak nevím jak to napopjit [upravil dne 3/12/08 jack 306] Citovat
Fakir Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: jack 306 no jasne jde mi hlavně který je lepří použít a jak ten kónický namontovat když na víku origo filtru je ještě větráni u motoru tak nevím jak to napopjit Pokud můžu radit, tak pokud se s tím nechceš moc piplat, tak si kup vložku do původního airboxu, tím nic nezkazíš. Při instalaci konusu se už musí trochu myslet a něco o tom vědět (byť je to v praxi často naopak), protože jinak si výkonově spíš ublížíš, než pomůžeš. Vložka zvuk nezmění, kužel bude bučet. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: jack 306 no jasne jde mi hlavně který je lepří použít a jak ten kónický namontovat když na víku origo filtru je ještě větráni u motoru tak nevím jak to napopjit Pokud můžu radit, tak pokud se s tím nechceš moc piplat, tak si kup vložku do původního airboxu, tím nic nezkazíš. Při instalaci konusu se už musí trochu myslet a něco o tom vědět (byť je to v praxi často naopak), protože jinak si výkonově spíš ublížíš, než pomůžeš. Vložka zvuk nezmění, kužel bude bučet. tim myslis co :-) :bacha:bacha:bacha poladime to moje odstineni nejak Citovat
pug Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 zavodaky to maju plne oddlene od tepla motora a napr namiesto svetla je tam privod k tomu. Cize principom je aby to bolo odizolovane od tepla motora a druha vec aby tam bol privedeny idealne naporovy vzduch. Prave u 306-ky som neni presvedceny prinosom konusu kedze origo airbox ma vyvod sania do masky a ma teda vyriesene naporove sanie a izolaciu od tepla. Takze ak to robit tak jedine perfektne odizolovat a priviest vzduch inak bude v lete pokles vykonu nie narast. Ja som zastanca otvoreneho sania (WAI - Warm Air Intake siska priamo na sanie) alebo CAI (Cold Air Intake inak volane aj dlhe alebo spravnejsie studene sanie). ale ak sa to neurobi 100% tak radsej dat len vlozku do origo airboxu Citovat
jack 306 Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 v tom víku je i váha vzduchu ne? jo a ten přívod sáni do ait boxu je tam trochu divný je zalomený alr to už je od výroby tak tam asi dam novou hadici a hodim tu válcouvou vložku do boxu Citovat
Fakir Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Scratch tim myslis co :-) :bacha:bacha:bacha poladime to moje odstineni nejak Přiznám se, že na tebe jsem si v tu chvíli opravdu nevzpomněl. Nějak to pořešíme, až bude čas. Můžeme hodit řeč na vánočním srazu, ikdyž to už by asi chtělo, abych s sebou vzal světlo. Citovat
Béďa Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy U tvýho motoru váha vzduchu?? ma ji tam.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: BoneDaddy U tvýho motoru váha vzduchu?? ma ji tam.. Tak to docela čumim. :o Citovat
Jogin Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 tento filt od greenu do org. boxu vrele doporucuji§ Mel sem ho na 306 a mam ho i ted na V40 je vyb ornej v tom, ze proste nemusite nic montovat, ma lepsi propustnost vzduchu, auto lip de za plynem. Vydrzi o dost vic jak standartni filtry. Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 A je lepší vložka od Greenu nebo od KN?? Nebo jiná značka? Je v nich vůbec rozdíl? Citovat
Béďa Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy A je lepší vložka od Greenu nebo od KN?? Nebo jiná značka? Je v nich vůbec rozdíl? prakticky stejny, zalezi co preferujes.. ja mam treba Greena Citovat
Fakir Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy A je lepší vložka od Greenu nebo od KN?? Nebo jiná značka? Je v nich vůbec rozdíl? To je fuk, kvalitní jsou stejně. Možná bych volil spíš Green, K&N prý jde trochu kvalitativně dolů a žije ze jména... ale to mám jen z doslechu. Mimochodem, kdyby někdo chtěl, mám tu jednu volnou na 206ku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.