Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosim ake stierace kupit?Auto som kupil len pred mesiacom a teraz som zistil pri silnom dazdi a v noci ze nic nevidim . Stierace nestieraju dobre asi nutne vymenit gumicky ale ked som zdvihol stirac a videl som ako vysia hned som si pomyslel ze to asi nekupim v tescu alebo .....:bojim len asi v peugeote . Tie stierace to je iba guma? Tam sa nemenia gumicky ako na inych stieracoch?:roker

Odesláno

Ano ? A mne sa zdali ze su cele iba z gumy ze sa to meni ako celok.Podla toho co pises to teda aj tak budem musiet kupit ako celok ked tie gumicky sa nedaju zohnat :roker

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

Ano ? A mne sa zdali ze su cele iba z gumy ze sa to meni ako celok.Podla toho co pises to teda aj tak budem musiet kupit ako celok ked tie gumicky sa nedaju zohnat :roker

Je možné, že ich predošlý majiteľ už menil a máš tam nejaké bezramienkové čo sa im nedá meniť guma.

Odesláno

Kupoval jsem nedávno originály v Peugeote za 1200,-kč.To se mi nezdá moc ve srovnání s Bosch nebo Valeo.A vzpomínám si,že na bývalou 206 jsem dával Bosch a stály taky 1100-1200.-

Odesláno

Já koupil Bosch Aerotwin . Prý se dají koupit i samotné gumičky, ale mě se nepodařilo ty staré vyndat z lišty. Ty \"Bošky\" mě přišly na cca 1300 Kč za pár a jsou perfektní.

Guest servisman
Odesláno

dnes jsem viděl samotné gumičky 70 cm cena 59 Kč za 2 ks to jde ??

• O 1 rok později...
Odesláno

kupoval som Bosch Aerotwin z nemeckeho ebay.de za 22,90 eur + 6eur postovne.

Su to bezkonkurencne najlepsie stierace na trhu (vychadzam z ADAC testu kde jasne vyhrali).

Som s nimy maximalne spokojny a cena nie je vysoka. Je to cena za sadu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...