Fusion Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 A před jízdou nafouknout pneumatiky! Citovat
orgacek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 A to nejdůležitější - zapnout mozek:bacha Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Houkačka houká, stěrače stírájí. Citovat
.mycTD Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 ...a lekarnicku jsi mel v poradku? libi se mi, ze vetsinu rad orlando vyuzije k nastartovani auta:super Citovat
orlando1 Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Nakonec to bylo přerušeným drátem, vedoucím k čerpadlu, takže ani čerpadlo, ani tlačítko. Jinak kdo jste z Ostravska, V šenově je jeden výborný autoelektronik, teď mě to u něj stálo 500,-, když mi v létě měnil a programoval řídící jednotku, která mi odešla, vzal si 5000,- Citovat
EXI.60 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Došel benzín!-takhle byla blbá má matka a na 205 1,4XS odrovnala katalyzátor i část motoru-byl potom v prdeli.asi 40x jí došel benzín,a když jsem sundal kat.tak byl celej vyhořelej a zbyla v něm jen kulička kovu(možná platiny)jinak byl prázdný.žádné vosí hnízdo-víte co myslím.pak jsem se divil že motor neprojde emisema.Prostě byl katalyzátor vypálenej! Citovat
*jose_106* Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Orlando1: Gratuluju!!! A myslím, že jeden důsledek to mít bude - příště asi už při rozsvíceném hladovém oku pojedeš nakrmit . Jinak - nejsi sám, mě se v létě stalo něco podobného. Taky jsem myslel, že jsem vyjet nádrž do sucha, pak z toho místo hledání kolem čerpadla byla odešlá cívka a nahryzaný snímač otáček..., ty jsi tu závadu měl alespoň \"blíž\". Citovat
orlando1 Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Jojo, natankoval jsem za 1000,- benzín:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.