Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nakonec to bylo přerušeným drátem, vedoucím k čerpadlu, takže ani čerpadlo, ani tlačítko. Jinak kdo jste z Ostravska, V šenově je jeden výborný autoelektronik, teď mě to u něj stálo 500,-, když mi v létě měnil a programoval řídící jednotku, která mi odešla, vzal si 5000,-

Odesláno

Došel benzín!-takhle byla blbá má matka a na 205 1,4XS odrovnala katalyzátor i část motoru-byl potom v prdeli.asi 40x jí došel benzín,a když jsem sundal kat.tak byl celej vyhořelej a zbyla v něm jen kulička kovu(možná platiny)jinak byl prázdný.žádné vosí hnízdo-víte co myslím.pak jsem se divil že motor neprojde emisema.Prostě byl katalyzátor vypálenej!

Odesláno

Orlando1: Gratuluju!!! A myslím, že jeden důsledek to mít bude - příště asi už při rozsvíceném hladovém oku pojedeš nakrmit ;). Jinak - nejsi sám, mě se v létě stalo něco podobného. Taky jsem myslel, že jsem vyjet nádrž do sucha, pak z toho místo hledání kolem čerpadla byla odešlá cívka a nahryzaný snímač otáček..., ty jsi tu závadu měl alespoň \"blíž\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...