Dave405 Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Jelikož mi dosloužily zimní boty, poohlížím se po nějakých slušných botech. S klasických kožených baťovek a pod. jsem si nic nevybral, tak začínám uvažovat o nějakých trekovkách, neboť bych je uživil i do hor. Nechci nic extra a víc než 2000kč do toho nechci investovat. Obešel jsem několik obchodů a z uvedených kritérií jsem našel značky Olang a Garmisch. Jelikož jsem boty uvedených značek ještě neměl, ptám se na kvalitu a zkušenosti. Případně co jiného byste doporučili? Citovat
KoudaK Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Co říkáš na tyhle? Jenže stojíjou 3 litry.. Ale jsou to ty nejlepší boty co mám a na zimu jsou nej nej... Citovat
.mycTD Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 koudaku dobry, ale nekteri z nas obcas i jedou autem a tak. Citovat
Dave405 Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 KoudaK: to se fasuje na šachtě? Citovat
KoudaK Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 To: .mycTD dá se v tom v pohodě jezdit autem. To Dave405: Ne ne to jsou hasičský Zemany. To maj profíci i dobráci.. Citovat
permonik7 Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Olang ani Garmisch neznám, ale sama mám zn. GOLLI a prolezla jsem v nich Karpaty v Rumunsku;) Po sněhu, po ledu, super:) Mají podšívku na způsob Gore-Tex, akorát jsou tak o půlku levnější. http://www.vf-outdoor.cz/?ixsl=karta&kat_cis=GOL004 [upravil dne 25/11/08 permonik7] Citovat
maturantka Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Co vím, tak si lidi pochvalují Garmonty. Já mám 5 let Merrelly, nejsou zimní, ale v zimě je nosím pořád. Akorát se na nich hodně brzo začala trhat látka, teď vypadají asi tak stejně jako po půl roce nošení. [upravil dne 25.11.2008 maturantka] Citovat
Medvěd Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 V pohodě jezdit se dá v lecčems (zejména něžné pohlaví by mohlo psát romány), ale tvrdit, že v tomhle se dá řídit bezpečně něco jiného než TATRA či traktor může jen nesvéprávný člověk - Kouďáku, vždyť v 309ce jednou botou zašlápneš všechny tři pedály naráz Citovat
Dave405 Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 permonik: dík za tip, tyhle vypadají dobře. maturantka: co vím, tak Garmonty jsou drahé a Merrelly se mě moc nelíbí, ale díky. Citovat
barenst Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 jednou na parkovisti pod vlekem jsme videl chlapka sednou v preskacich do americkeho MPV a normalne jstim odjel , hledel jsme na to asi jeste 5 minut co odjel a nechapu to do dneska . Citovat
.mycTD Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: barenst jednou na parkovisti pod vlekem jsme videl chlapka sednou v preskacich do americkeho MPV a normalne jstim odjel , hledel jsme na to asi jeste 5 minut co odjel a nechapu to do dneska . kdyz mas vseho vsudy dva pedaly, z toho jeden 20cisel sirokej, tak to je o necem jinym;) Citovat
robozv Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 odporucam nejake GORETEX alebo s podobnou membranou neolutujes trosku si priplatis ale vydrz maju perfektnu sam ich mam uz dvoje ale nemenil by som ich za ziadne ine, vhodne na leto a aj zimu. Citovat
Guest M-A-X Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Co říkáš na tyhle? Jenže stojíjou 3 litry.. Ale jsou to ty nejlepší boty co mám a na zimu jsou nej nej... Jo ty nemaji chybu. Vydrzi temer vsechno. Akorat ridit se v nich da jen neco velkyho Citovat
hudy Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 ja jsem si poridil goretex Meindly a paradicka.no jsou trosku drazsi,ale paradicka:super Citovat
ondra123 Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 mrkni na FARE česká obuv koupil jsem před 3ma rokama poloofroud a supr - membrána, zima v pohodě podzim ai jaro turistika, nic se netrhá podrážka drží opravdu doporučuju. http://www.fare.cz/ Citovat
automale Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 olang nepoznam. garmis no neviem - kupil som si jedny polky na leto a podrazka po lete skoro prec. neviem ake maju zimaky. doporucujem ti vazne Garmont. skus niekde pohladat. podla mna najlepsia znacka. no a hladaj s origo Vibram podrazkou . ja som tie letne kupil za 2500Sk s obycajnou a vidis ako som dopadol. garmonty polovicky celokozenne s vibram podrazkou mam uz 8 rokov a stale v poho iba podrazka je uz trosku hladka ale stale ich nosim. no ked to chces na zimu v cene do 2000 to nebude s goratexom ale inac tie vseliake jeho napodobeniny aspon niektore nie su az tak zle a niesu drahe. ale - hladaj take ktore maju pogumovanu spicu a cast bokov koli tomu aby ti tak rychlo nepremokli. na sietky a podobne sprostosti pri zimakoch zabudni. a taktiez hladaj take co su najmenej presivne - tiecie tadial voda dnu. Ale hlavne ak stym chces aj na kopce tak nech ti bota dobre sadne na nohu. treba skusat a skusat :-) Inac na kopce a zimu mam Scarpy s gorarexom a vibramom za 4500 Sk a som spokojny :-) ale ja po tych horach chodim castejsie. Citovat
oni Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Co říkáš na tyhle? Jenže stojíjou 3 litry.. Ale jsou to ty nejlepší boty co mám a na zimu jsou nej nej... to jsou hasicsky botky ne? Citovat
Vvitty Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 no co, jezdit autem se s tim da v pohode, ale ridit tak maximalne UAZ nebo nakladak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.