Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dneska mi dorazil novy vypocet povinnyho na rok 2009 a svete div se budu platit o litr vic, at zijou nasi poslanci a jejich novely zakonu!! Ty kur..y z nas jednou stejne sedrou kuzi!! Omlouvam se za sprosty vyrazi v tomto prispevku ale musel jsem si trosku ulevit, je mi z toho trosku na.. :blicismajlik

Odesláno

Ak má positku na kalendárny rok tak už je asi neskoro. U nás treba zrušiť zmluvu najneskôr 6 týždňov pred koncom zmluvného obdobia, čo pri kalendárnom roku bolo niekedy minulý týždeň. Preto je lepšie vždy zmluvu v termíne zrušiť a uzavrieť novú hoci u tej istej poisťovne. Často je potom nová poistka oveľa nižšia.

[upravil dne 24.11.2008 AnotherOne]

Odesláno

Vypovědět smlouvu o povinném ručení lze také v případě, že pojistitel upraví výši pojistného a pojistník s touto úpravou nesouhlasí (písemně do 1 měsíce od doručení sdělení o úpravě pojistného).

Odesláno

jarinek: ano, to je samozrejmne moznost ale tohle neni ani tak problem pojistovny, je to novela zakona takze to plati pro vsechny pojistovny stejne.. zakon uklada navyseni pojistneho plneni, coz pro nas znamena zdrazeni povinneho..:roll

AnotherOne: u nas mam jeden mesic od obdrzeni tohoto vypoctu na zruseni smlouvy..

Odesláno

jinak jestě jedna osvedcena ozkousena metoda kterou nikdo neprosetruje napsat fiktivni kupni smlouvu treba na rodice nebo jen tak proste jen papir pro pojistovnu ona pojistku ke dni podani vypovi a dal se nezajima ... takhle sem ukoncil pojistku na dedovej shade a napsal si novou na sebe a bez problemu... jinak asi bezna praxe...

Samože pokud se upravy ceny tak lze tez odstoupit od smlouvy.. ;) což je legální a snažší ;)

Odesláno
Původně zaslal: Welis

jinak jestě jedna osvedcena ozkousena metoda kterou nikdo neprosetruje napsat fiktivni kupni smlouvu treba na rodice nebo jen tak proste jen papir pro pojistovnu ona pojistku ke dni podani vypovi a dal se nezajima ... takhle sem ukoncil pojistku na dedovej shade a napsal si novou na sebe a bez problemu... jinak asi bezna praxe...

Samože pokud se upravy ceny tak lze tez odstoupit od smlouvy.. ;) což je legální a snažší ;)

když jsem měnil pojistku, tak mi tohle hned nabídla nová pojišťovna, že se mnou sepíše KS (obchodní zástupkyně jako FO) a vzápětí od koupě a prodeje ustoupíme (třeba zítra). i to stačí...

[upravil dne 28/11/08 *jose_106*]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Dneska mi to přišlo :grr:bacha Jdu k Hasičskej pojištovně. Budu to tam mít asi o litr a půl levnější :)

Prej maj u Directu nějakou akci 3 měsíce zadara (musíte tam být rok), ale to nemám potvrzený, nekoukal jsem na to.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: zuza.kom

Nikol: a jak dlouho jsi u AXy?

Ted jsem si rusila u Generali, protoze jsou myslim nejdrazsi nas a premyslim o AXe, taky mi byla doporucena Kooperativa, ze nabizeji vyuzivani bonusu jineho clena rodiny. Jinde mi ale rekli, ze to je prevod bonusu, ze ty body vezmou a daji mne, coz je ale podle me divny.

jsem,už několik let u Generalli a nepřijde mi,že by byly nejdražší a ke kooperativě bych nedoporučoval(osobní zkušenosti s problémy ohledně nehody kdy se jim nechtělo platit a pak zaplatily málo,táhlo se to dost dlouho a přes právníka)
Odesláno

bonusy dostaváš za bezškodní průběh tj.asi 5% ročně max. x%.Nebudu tu Generalli obhajovat,ale zatím s nimi mám jen dobré zkušenosti a přes 6000kč je hodně,mám 1,8 platím okolo 4000kč i s připojištěním asistenční služby(odtah)bonus cca 25% musel bych to vyhledat abych řekl přesně

edit: stáří vozidla na výšši P.V. nemá vliv(pokud tedy vím),ale na havarijku ano

[upravil dne 3/5/09 subin]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...