Béďa Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Dneska mi dorazil novy vypocet povinnyho na rok 2009 a svete div se budu platit o litr vic, at zijou nasi poslanci a jejich novely zakonu!! Ty kur..y z nas jednou stejne sedrou kuzi!! Omlouvam se za sprosty vyrazi v tomto prispevku ale musel jsem si trosku ulevit, je mi z toho trosku na.. Citovat
jarinek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Tak přejdi k někomu jinýmu. Jsou velký rozdíly....... Citovat
AnotherOne Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Ak má positku na kalendárny rok tak už je asi neskoro. U nás treba zrušiť zmluvu najneskôr 6 týždňov pred koncom zmluvného obdobia, čo pri kalendárnom roku bolo niekedy minulý týždeň. Preto je lepšie vždy zmluvu v termíne zrušiť a uzavrieť novú hoci u tej istej poisťovne. Často je potom nová poistka oveľa nižšia. [upravil dne 24.11.2008 AnotherOne] Citovat
jarinek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Vypovědět smlouvu o povinném ručení lze také v případě, že pojistitel upraví výši pojistného a pojistník s touto úpravou nesouhlasí (písemně do 1 měsíce od doručení sdělení o úpravě pojistného). Citovat
Béďa Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 jarinek: ano, to je samozrejmne moznost ale tohle neni ani tak problem pojistovny, je to novela zakona takze to plati pro vsechny pojistovny stejne.. zakon uklada navyseni pojistneho plneni, coz pro nas znamena zdrazeni povinneho.. AnotherOne: u nas mam jeden mesic od obdrzeni tohoto vypoctu na zruseni smlouvy.. Citovat
Welis Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 jinak jestě jedna osvedcena ozkousena metoda kterou nikdo neprosetruje napsat fiktivni kupni smlouvu treba na rodice nebo jen tak proste jen papir pro pojistovnu ona pojistku ke dni podani vypovi a dal se nezajima ... takhle sem ukoncil pojistku na dedovej shade a napsal si novou na sebe a bez problemu... jinak asi bezna praxe... Samože pokud se upravy ceny tak lze tez odstoupit od smlouvy.. což je legální a snažší Citovat
*jose_106* Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: Welis jinak jestě jedna osvedcena ozkousena metoda kterou nikdo neprosetruje napsat fiktivni kupni smlouvu treba na rodice nebo jen tak proste jen papir pro pojistovnu ona pojistku ke dni podani vypovi a dal se nezajima ... takhle sem ukoncil pojistku na dedovej shade a napsal si novou na sebe a bez problemu... jinak asi bezna praxe... Samože pokud se upravy ceny tak lze tez odstoupit od smlouvy.. což je legální a snažší když jsem měnil pojistku, tak mi tohle hned nabídla nová pojišťovna, že se mnou sepíše KS (obchodní zástupkyně jako FO) a vzápětí od koupě a prodeje ustoupíme (třeba zítra). i to stačí... [upravil dne 28/11/08 *jose_106*] Citovat
dolly1010 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Dneska mi to přišlo Jdu k Hasičskej pojištovně. Budu to tam mít asi o litr a půl levnější Prej maj u Directu nějakou akci 3 měsíce zadara (musíte tam být rok), ale to nemám potvrzený, nekoukal jsem na to. Citovat
kajvet Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 nabízím 20% slevu na povinném ručení u České pojišťovny ze základní sazby plus sleva za vaše aktuální bonusy za bezeškodný průběh. . Citovat
brutall Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 pojištovna SLAVIA má dobrý podmínky, včetně pojištění proti živelním pohromám, což má už jenom KOOPERATIVA Citovat
nikol Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 co takhle AXA.Maji to podle Kw. A ja platim o 2500Kč min než v Alianz. Citovat
Béďa Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 s mejma 120kW se to fakt nevyplati.. Citovat
Béďa Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 tak dnes pojisteno za 5600Kc i se sklem.. u CPP 54/54 Citovat
subin Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: zuza.kom Nikol: a jak dlouho jsi u AXy? Ted jsem si rusila u Generali, protoze jsou myslim nejdrazsi nas a premyslim o AXe, taky mi byla doporucena Kooperativa, ze nabizeji vyuzivani bonusu jineho clena rodiny. Jinde mi ale rekli, ze to je prevod bonusu, ze ty body vezmou a daji mne, coz je ale podle me divny. jsem,už několik let u Generalli a nepřijde mi,že by byly nejdražší a ke kooperativě bych nedoporučoval(osobní zkušenosti s problémy ohledně nehody kdy se jim nechtělo platit a pak zaplatily málo,táhlo se to dost dlouho a přes právníka) Citovat
subin Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 bonusy dostaváš za bezškodní průběh tj.asi 5% ročně max. x%.Nebudu tu Generalli obhajovat,ale zatím s nimi mám jen dobré zkušenosti a přes 6000kč je hodně,mám 1,8 platím okolo 4000kč i s připojištěním asistenční služby(odtah)bonus cca 25% musel bych to vyhledat abych řekl přesně edit: stáří vozidla na výšši P.V. nemá vliv(pokud tedy vím),ale na havarijku ano [upravil dne 3/5/09 subin] Citovat
subin Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 všechny pojišťovny by se měly řídit podle bonusů liší se jen základní sazby:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.