Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak nám napadl první sníh..  

1. 1. Tak nám napadl první sníh..

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: M-A-X

At si jsou snehu treba 3 metry. jen na silnici to nechci videt

vite co, ja bych silnicare vrazdil, dkyz to posli, ja bych ten snich an silnici nechal. Protoze co je nejhrosi je rozsolena rozjezsdena brecka.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: M-A-X

At si jsou snehu treba 3 metry. jen na silnici to nechci videt

vite co, ja bych silnicare vrazdil, dkyz to posli, ja bych ten snich an silnici nechal. Protoze co je nejhrosi je rozsolena rozjezsdena brecka.

jj taky mam ten nazor...

Odesláno

V noci jsem si jen s oddechem dekoval, ze jsem v Brne, kde je snih 2 dny v roce a rano zacalo chumelit a vsude je ted taky ta sracka. Asi bych uz vazne mel domluvit prezuti auta :-D

Odesláno

Chumeli se chumeli

pada snizek bily

skrabeme se v pr**li

mame dlouhou chvili

post-0-14109603304068_thumb.jpg

Odesláno

Rebik: já když jsem na ty fotky koukal, jsem si taky říkal, co je to v té Octávce za ma*, ale pak to ta soupravička adidas vysvětlila ;)

Medvěde, už máš přezuto ?

(pneuservisy mají dneska prodlouženou otvíračku :roker )

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak bílý sajrajt padá už i v Praze, CHCI DUBEN !!!!! (a to ne proto, že mám v dubnu narozeniny)

Já taky, a narozeniny mám taky v dubnu. Jen teda nevim Méďo proč nezalehneš k zimnímu spánku:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

jupííí :) už je to i v Plzni :) ... sice ještě nic moc, ale snad se to ještě zlepší. Za sníh do půl metru bych se vůbec nezlobil :)

nj.. pol metru by nevadilo, len keby cestari nezhrnovali sneh tak, ze mi to nahrnu pred auto a nevyparkujem kym si auto odtial nevyhrabem..

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Tak bílý sajrajt padá už i v Praze, CHCI DUBEN !!!!! (a to ne proto, že mám v dubnu narozeniny)

Já taky, a narozeniny mám taky v dubnu. Jen teda nevim Méďo proč nezalehneš k zimnímu spánku:D:D

To je provokace ! :aut:bacha

Odesláno
Původně zaslal: vix

Původně zaslal: Radek Hurvajz

To je provokace ! :aut:bacha

Nene, hybernace :super

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Mě by vyhovovalo to, co říkal Medvěd. Celej rok tak 20 - 25 stupňů a když už zimu, tak jen na týden, abych si mohl trochu zařádit :D Jinak zimu fakt nesnášim:(

to jsme na tom stejně kdo to má denně škrabat ometat

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Mefisto86

Mě by vyhovovalo to, co říkal Medvěd. Celej rok tak 20 - 25 stupňů a když už zimu, tak jen na týden, abych si mohl trochu zařádit :D Jinak zimu fakt nesnášim:(

to jsme na tom stejně kdo to má denně škrabat ometat

Choď pěšky ! :D

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Já hlavně nechápu, že ty lidi v teplákách Adidas..., ale co čekat od majitele OCtavie že?

NO kvůli tomu, že má tepláky Adidas a Octavii to nemusí bejt blb. Původně to v plánu totiž nebylo a ani já jsem neměl příliš vhodné oblečení, ale co už, hlavně když byl sníh:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...