Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaké světla vybrat??  

1. 1. jaké světla vybrat??

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ono me se proste tahle barva libi s cernejma nebo tmavejma doplnkama! hned bych vzal tmavy kola,predni svetla a okna,ale na kola nemam,svetla se mi rozebirat nechtej a kdyz uz jsem sehnal interier z gti,tak je mi ho lito schovat za cerny folie! kazdopadne predni svetla sezenes vzdycky,tak i kdyby se ti to nakonec nelibilo,cerny prodas urco....

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tak se nam to hezky vyrovnava.. :mrk

vix: jj, skodovky maj taky stribrny kola, to je asi duvod proc je nemit co?? Tohle fakt neresim vixi.. ;)

Ne, to znamená, že i Fobie 1.2 HTTP může být brutální kchára.

P.S.: Pokud budou mít příslušný atesty a nebudeš oslňovat, dej si tam třeba puntíkovaný :roker

P.S.S.: Jestli si nerozhodný, hoď si korunou. Nehodlám za tvoje rozhodnutí nést svoji zodpovědnost !

Odesláno
Původně zaslal: vix

tak se nam to hezky vyrovnava.. :mrk

vix: jj, skodovky maj taky stribrny kola, to je asi duvod proc je nemit co?? Tohle fakt neresim vixi.. ;)

Ne, to znamená, že i Fobie 1.2 HTTP může být brutální kchára.

P.S.: Pokud budou mít příslušný atesty a nebudeš oslňovat, dej si tam třeba puntíkovaný :roker

P.S.S.: Jestli si nerozhodný, hoď si korunou. Nehodlám za tvoje rozhodnutí nést svoji zodpovědnost !

To po Tobě tady ale nikdy nikdo nechtěl, víš? :blablabla

Odesláno

vix: si od prirody takovy kverulant nebo to mas jako konicek??.. svetla maji potrebne atesty a homologace, oslnovani nehrozi pokud jsou svetla radne serizena (pokud tedy nevlastnis fobii kde to maj na pikacu uz z vyroby), puntikovany by toto urcite nesplnovaly.. :D jinak tato anketa tu neni proto abych mel na koho hodit pripadnout nespokojenost s vybranymy svetly ale proto abych vedel co se komu libi a jaky na to \"mate\" nazor, to \"mate\" nepatri nikomu konkretnimu ani tobe takze pokud nemas zajem pomoci pri rozhodovani nikdo te tu urcite nenuti zdelovat nam tvuj smysluplny nazor na vec ;) ale uz dost :xvul

Odesláno

vix: si od prirody takovy kverulant nebo to mas jako konicek??.. svetla maji potrebne atesty a homologace, oslnovani nehrozi pokud jsou svetla radne serizena (pokud tedy nevlastnis fobii kde to maj na pikacu uz z vyroby), puntikovany by toto urcite nesplnovaly.. :D jinak tato anketa tu neni proto abych mel na koho hodit pripadnout nespokojenost s vybranymy svetly ale proto abych vedel co se komu libi a jaky na to \"mate\" nazor, to \"mate\" nepatri nikomu konkretnimu ani tobe takze pokud nemas zajem pomoci pri rozhodovani nikdo te tu urcite nenuti zdelovat nam tvuj smysluplny nazor na vec ;) ale uz dost :xvul

:xvul Jízlivost je asi vážně VIXův koníček, to je vidět z 99% jeho příspěvků...:xvul

Já bych svoje originály neměnil Béďo, v tom mám jasno, ale ty černý se mi taky celkem líbí, nemůžu říct že ne..:super

Odesláno

jarajarda: kdybych mel origo ciry tak taky nemenim ;) ale kdyz me ceka vymena tak jsou cerny proste jedna z variant..:) jinak co se tyce svitivosti tak by v tom nemel byt rozdil, precijen technologie je trosku nekde dal nez u prvni Laguny a hlavne zalezi cim jsou dane paraboly osazeny.. Osobne s H7 od Osramu nemam zadny problem, no a kdyby to nemelo svitit tak to vymenim, zase tolik me to neboli.. :D

Odesláno

Béďa : Tak jedny kup a přijeď se s nima ukázat.

jarajarda: ad \"jízlivost\" - kdybych byl doopravdy jízlivý, dal bych sem 2 fotky trpaslíků na zahrádku (jednoho třeba s hrabičkami a druhého s lucerničkou) a nechal bych vás mezi nima vybírat. Bylo by to úplně stejný.

Odesláno

Heh, paráda, tak sem dorovnal na 50/50, hlasem pro chrom :D

Tak a dilema opět zůstává nevyřešeno. Já se ti divím, že sem ještě vůbec takovýhle ankety dáváš, když to stejně pokaždý skončí půl na půl a musíš se rozhodnout zase sám :D

Bude jen klasická čirá optika, nebo nějaká variace na téma Angel Eyes?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...