AnotherOne Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Fx Původně zaslal: AnotherOne To nie je logika ale test šikovnosti používania googla. Posledná stránka je slovo dvadsaťtri zakódované cézarovou šifrou. Presne tak Mne asi nejvic dalo zabrat vzpomenout si na Fibonacciho posloupnost... Jediná úloha kde som musel vytiahnúť pero a papier Citovat
klm16 Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 chcete mi povedat ze prevod z 10tkovej do dvojkovej ste zvladli bez papiera??? Citovat
AnotherOne Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: klm16 chcete mi povedat ze prevod z 10tkovej do dvojkovej ste zvladli bez papiera??? Áno, keď máš 11 na konci tak nasleduje 100, podobne ako pri 99 v desiatkovej sústave nasleduje 100. Citovat
maturantka Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Dobrá blbinka, ale zatopilo mi to Citovat
Marlin Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 v okmaziku kdy sem musel zacit premyslet, coz bylo na ctvrte strane, tak me to prestalo bavit :D Citovat
maturantka Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin v okmaziku kdy sem musel zacit premyslet, coz bylo na ctvrte strane, tak me to prestalo bavit :D Nebuď lenoooch, nebo si to necháváš do práce? Citovat
Marlin Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin v okmaziku kdy sem musel zacit premyslet, coz bylo na ctvrte strane, tak me to prestalo bavit :D Nebuď lenoooch, nebo si to necháváš do práce? nejsu liny, jen moje mozkova kapacita na to nestaci. A v praci nemam net. Citovat
maturantka Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin v okmaziku kdy sem musel zacit premyslet, coz bylo na ctvrte strane, tak me to prestalo bavit :D Nebuď lenoooch, nebo si to necháváš do práce? nejsu liny, jen moje mozkova kapacita na to nestaci. A v praci nemam net. Aha, moje stačí a tvoje ne? Nezlob, lenochu Citovat
MatrixChose Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Taku sedmičky - TFEN jsem skončil Citovat
Marlin Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin v okmaziku kdy sem musel zacit premyslet, coz bylo na ctvrte strane, tak me to prestalo bavit :D Nebuď lenoooch, nebo si to necháváš do práce? nejsu liny, jen moje mozkova kapacita na to nestaci. A v praci nemam net. Aha, moje stačí a tvoje ne? Nezlob, lenochu moje fakt nestaci, tak co by jsi cekala od skoro nezamestnaneho s maturou. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose Taku sedmičky - TFEN jsem skončil TFEN=SEDM každé písmeno posunuté o 1. Citovat
ChodeC Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 tak mi zase kleslo moje ego. Zkusil jsem tu ceskou verzi, dosel na stranu ctyri a skoncil jsem...napadlo me binarni cislo, preskupeni slova, velikost pisma jsem bral jako \"radu\" a vse neuspesne. Jdu si nacnout studentskou pecet a divat se na nestesti ostatnich... Citovat
AnotherOne Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: ChodeC tak mi zase kleslo moje ego. Zkusil jsem tu ceskou verzi, dosel na stranu ctyri a skoncil jsem...napadlo me binarni cislo, preskupeni slova, velikost pisma jsem bral jako \"radu\" a vse neuspesne. Jdu si nacnout studentskou pecet a divat se na nestesti ostatnich... Možno si mal len preklep, tá veľkosť písmen bola dobre. Citovat
čakom Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 tak já u slovenské 8 - octa a u české u 7 - TFEN Jak už tady balo psáno tak jsem zkoušel místo TFEN napsat SEDM a nebere mi to:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: čakom tak já u slovenské 8 - octa a u české u 7 - TFEN Jak už tady balo psáno tak jsem zkoušel místo TFEN napsat SEDM a nebere mi to:myslim Si na siedmej strane a potrebuješ ísť na ôsmu. Čiže vytvoriť názov ôsmej strany podľa nápovedy. Citovat
čakom Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: čakom tak já u slovenské 8 - octa a u české u 7 - TFEN Jak už tady balo psáno tak jsem zkoušel místo TFEN napsat SEDM a nebere mi to:myslim Si na siedmej strane a potrebuješ ísť na ôsmu. Čiže vytvoriť názov ôsmej strany podľa nápovedy. už asi vim:D díky;) Citovat
AnotherOne Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: čakom tak já u slovenské 8 - octa a u české u 7 - TFEN Jak už tady balo psáno tak jsem zkoušel místo TFEN napsat SEDM a nebere mi to:myslim Si na siedmej strane a potrebuješ ísť na ôsmu. Čiže vytvoriť názov ôsmej strany podľa nápovedy. už asi vim:D díky;) Čo sa týka tej octy, pamätáš na názvy uhľovodíkov? - metán, etán, propán... Citovat
BoneDaddy Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Ježiš, tyhle věci jsem nikdy nepobral. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.