Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to tady nechci nikomu kazit, nebo prozrazovat, ale jak poznám že jsem na konci.....dostala jsem se na nějakou úroveň a pak už se jen ukázalo Logická hádanka a žádné instrukce :myslim

[upravil dne 14/11/08 Petra XSI]

Odesláno

petra XSI instukce mas vzdy v tom riadku kde je nieco napisane. vzdy to ma nejhaku logiku. ja som dosiel do cisla 21 dalej neviem....

koniec je oznaceny ako koniec :-) :-)

Odesláno
Původně zaslal: klm16

petra XSI instukce mas vzdy v tom riadku kde je nieco napisane. vzdy to ma nejhaku logiku. ja som dosiel do cisla 21 dalej neviem....

koniec je oznaceny ako koniec :-) :-)

No když mě to právě už nenapsalo žádný instrukce, jen slova LOGICKÁ HÁDANKA, tak buď jsem pitomá a nebo mě stávkuje počítač :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Já to tady nechci nikomu kazit, nebo prozrazovat, ale jak poznám že jsem na konci.....dostala jsem se na nějakou úroveň a pak už se jen ukázalo Logická hádanka a žádné instrukce :myslim

Si označ tu stránku :)

Odesláno

ee :) Nebo teda takhle, samozrejme jsem vsechny odpovedi nevedel z hlavy, ale vzhledem k tomu, ze se dalo cekat, co tam bude, tak jsem zagooglil pro spravnou odpoved ;)

[upravil dne 14.11.08 Fx]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Petra XSI

Původně zaslal: klm16

ake je to cislo ???

Snad se mi to povedlo dobře vložit

http://www.pandora.sk/hadanka/tap.html

když tak to neprozrazuj, mě jen zajímá jestli mám hledat chybu u mě :D nebo v PC

řešení je ve slově ppäätt;)

Děkuji za vysvětlení, mě jen zarazilo, že tam není žádný povídání, díky všem.....:)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

To nie je logika ale test šikovnosti používania googla. Posledná stránka je slovo dvadsaťtri zakódované cézarovou šifrou.

Presne tak ;)

Mne asi nejvic dalo zabrat vzpomenout si na Fibonacciho posloupnost...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...