jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Před 2 lety jsem prodal své auto jednomu známému. Mám doma kupní smlouvu. Je to asi týden co mě volal majitel, že nějak zapomněl nechat přepsat to auto na sebe a že je stále napsané na mě, pojistku prej platil tak nevím. Na autě se zadřel motor protože tam měl málo oleje ale to je jedno - prostě stojí mu to před barákem. Od nového roku platí nový zákon tak mě volal zda bych s ním udělal novou smlouvu s novým datem, aby to mohl odepsat před novým rokem jako vrak. Mám tu něco takového podepsat? Nebo nějak to řešit? Docela mě to štve že je to stále napsané na mě.. díky za radu Citovat
P607Olda Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Ty jsi to auto na úřadě odhlásil? Takže v TP je napsáno \"Odhlášeno na Pavla Mrkvičku...\"? Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Ty jsi to auto na úřadě odhlásil? Takže v TP je napsáno \"Odhlášeno na Pavla Mrkvičku...\"? ne měl plnou moc. Jen v pojištovně jsem to ohlásil Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Ja bych si daval pozor na tu novu zmluvu ... Aby ta nechcel nejak dobehnut, ze ty ten zadrety motor da jako skrytou vadu nebo neco podobneho... Tu smlouvu co ste spisovali pred 2 rokmi, ste dali overit k notarovi nebo to bolo jen tak na kolene... Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja bych si daval pozor na tu novu zmluvu ... Aby ta nechcel nejak dobehnut, ze ty ten zadrety motor da jako skrytou vadu nebo neco podobneho... Tu smlouvu co ste spisovali pred 2 rokmi, ste dali overit k notarovi nebo to bolo jen tak na kolene... no notář to neviděl - bohužel, ale spíš přemýšlím jestli vubec s ním nějakou novou smlouvu dělat, aby po mě někdo pak nechtěl prachy že mám vrak Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 podle mne bych nepodepisoval nic--navíc máš poučení,jak příště auto neprodávat... Citovat
Black Joe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Jednu smlouvu už máš , lidem už moc nevěřím a tady to pěkně smrdí a souhlasím s ostatními . Zajdi pěkně s ním na úřad a odhlaš ho . Citovat
oddie Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Co platí za nový zákon??? Pokud to auto chce nechat zlikvidovat, tak to odvezte / nechte odvézt do likvidace, potvrzení nechte napsat na toho, kdo je v TP jako poslední majitel, a ten pak dojde udělat udělat trvalé vyřazení na úřad. Pokud jsi to ty, aspoň budeš mít jistotu, že to proběhlo, když to uděláš sám. Citovat
Béďa Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 urcite bych nic novyho nesepisoval, skoda ze sis to neodhlasil sam, plnou moc bych ja osobne nikomu nedal.. jinak souhlasim s oddiem takhle to bude nejlepsi.. Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 no vím že tak už to opravdu nikdy neudělám. Udělám to jak píše oddie - díky moc Citovat
ondra123 Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 -tak tak eko likvidační protokol, pak s spz, techničák a pojistku na úřad a trvale odhlásit, pak zrušit pojistku -pokud je na uřadě blb, tak buť přepsat na něj (pozor-evidenční kontrola) a zlikvidovat, anebo papír o odstoupení od smlouvy a zrušíš to ty. -někteří pitomci na úřadě nechtějí auto v polopřevodu zlikvidovat. vlastní zkušenost.( a pak lítaš jak kokot ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.