Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hrajete tu někdo strategie?  

1. 1. Hrajete tu někdo strategie?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ivona

JJ já taky travian a k tomu speed :mrk ne a ne toho nechat

ty frcis na speedu?? to u toho pc musis sedet skoro porad ne:D:D:D:D Jinak AK-cko ma pravdu travian je prokleti a zaroven zavislost:D, zase to rozjizdim na 11 servru:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

ty frcis na speedu?? to u toho pc musis sedet skoro porad ne:D:D:D:D Jinak AK-cko ma pravdu travian je prokleti a zaroven zavislost:D, zase to rozjizdim na 11 servru:D

JJ trávím tu docela dost času :roll

Odesláno

Travian mi na ten 1 rok bohatě stačil. Na hlídání a noční nespavosti toho bylo ažaž.

Ale je fakt, že vymyšlený to mají dobře. Takovouhle směs \"lepidla\" jsem od té doby nikde neviděl. Holt, v jednoduchosti je krása.

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

JJ trávím tu docela dost času :roll

No taky sem se rozmejslel jestli mamjit do speedu ale podle lidi co to hrali a co mi rikali takpokud nemas praci kde muzes sedet u pc a na netu tak to tam ani nema smysl. Tak hraju normal 11 ku:)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2Fakir: WoW jsem hral pred rokem nebo tak, asi 3/4 roku mi to vydrzelo, pak prestal byt cas na to abych u toho prosedel denne aspon tri hodky a vikendy cely :D

taky jsem paril travian hihi to byla dobra zavislarna :)

Což to, já hraju na neoficiálním serveru a poslední dobou už se k tomu taky dostanu především o víkendu, ale když není co dělat, tak mně to pořád spolehlivě zabaví. :)

A Travianem jsem taky poznamenanej... :D

Odesláno

tak to u nas frci Tux Racer a Transport Tycoon... ale kdysi jeste za casu windous to bylo v mire vetsi nez velke: Starcraft, OpenTTD (Transport tycoon), Civilizace (1-3), samozrejme Fallout (2ka dohrana minimalne 10x - pokazdy snad uplne jinak), mnoho hodin stravenych u Need for Speed (1-ProStreet, vcetne specialnich edic 1 a 2) a tedka nedavno jsem sednul k Mafii a temer celou ji dohral :D.

Nyni uz se ke hram skutecne nedostanu (vyjimku tvori akorat ta mafie, na kterou jsem mel celej vikend) :)

P.S. kdo nezna Quake, Doom a Duke Nukem 3D jako by nezil :D :D

Odesláno

Přiznávám se k dávné, ale nelehké závislosti na Warcraftu III (později Frozen Throne), rekord bylo 34. na evropském žebříčku Battle.Netu. Je to 3-4 roky zpátky. Dva týdny zpátky jsem si to nainstaloval, odehrál kampaně za den a půl a radši jsem to odinstaloval a jel se projet autem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...