Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hrajete tu někdo strategie?  

1. 1. Hrajete tu někdo strategie?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

2Fakir: WoW jsem hral pred rokem nebo tak, asi 3/4 roku mi to vydrzelo, pak prestal byt cas na to abych u toho prosedel denne aspon tri hodky a vikendy cely :D

taky jsem paril travian hihi to byla dobra zavislarna :)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

a co Counter Strike? :mrk:D

Jen to ne!! Kdysi prekdysi sme hravavali Tactical Ops tusim.. coz bylo prakticky to same .. ale ty doby jsou uz preci jen fuc a od doby BF2 mi prislo CSko nudny - malo rozmanity a CoD4 sice o moc vic moznosti nema ale je v nem kouzlo na kterym si ulitavam :)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

a co Counter Strike? :mrk:D

CSSko :) hraješ source nebo 1.6 ku?

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Supaplex nebo-li tusim BoulderDash sem paril na Atari :) Jinak strategie nehraju .. a odreagovavam se na CoD4 ci BF2 samozrejme pres net ;)

Kecaaas :) copak Ti to sviti v podpisu, zavislaku? ;)

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ravel: Duna2 - to jsem viděl asi někdy v šestý třídě, to byl fakt převrat. Ale stejně, stále jsem zamilovanej do Supaplexu, to nejde zapomenout.

1. supaplex požaduje neplatnou instrukci :(

2. můj fotr to pařil před 18lety na 286 denně, dostal se do levelu 105. Od levelu 80 neskutečný peklo, jediná cesta se musela objevit, trvalo to třeba tři hodiny, jak jsi špatně odbočil tak konec. Měl nahráno asi 250hodin. chyběly mu tři levely do konce a přišel můj tehdy pětiletý bratr a smazal mu profil!!! Myslel jsem, že bude vraždění neviňátek! Fakt prdel! :D

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

1. supaplex požaduje neplatnou instrukci :(

2. můj fotr to pařil před 18lety na 286 denně, dostal se do levelu 105. Od levelu 80 neskutečný peklo, jediná cesta se musela objevit, trvalo to třeba tři hodiny, jak jsi špatně odbočil tak konec. Měl nahráno asi 250hodin. chyběly mu tři levely do konce a přišel můj tehdy pětiletý bratr a smazal mu profil!!! Myslel jsem, že bude vraždění neviňátek! Fakt prdel! :D

1. Jako že ti nejde pustit to od Marlina? Mě to jde, tak máš asi problém s kompatibilitou...

2. No to by mě taky naštvalo, já se dostal někam k 50., už tak je to těžký... Ale stejně tam bude nějaká kravinka a pak se tomu budu smát.

Odesláno
Původně zaslal: bostich

btw nehraje tu někdo cssko? (counter strike source) :)

Ještě jsem zůstal u klasického CSka protože mám steam. ;)

Na CS:S se chystám jen co někde v obchodě potkám steam. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: AKCZ

Supaplex nebo-li tusim BoulderDash sem paril na Atari :) Jinak strategie nehraju .. a odreagovavam se na CoD4 ci BF2 samozrejme pres net ;)

Kecaaas :) copak Ti to sviti v podpisu, zavislaku? ;)

:mad:K tomu se snad ani vyjadrovat nebudu.. to uz je prokleti a dobre tem kteri Travian nepoznali :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...