Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem hledal kde udelat povinne ruceni, bo mi uz koncilo. Do Generali se mi ani jit nechtelo, ale nakonec jsem si rekl, ze to zkusim, kdyz uz u nich par let jsem. Na internetu to vychazi sice docela draho, ale na pobocce mi pani prozradila, ze maji do konce ledna akci na povinne ruceni u aut s objemem 1850 - 2000ccm o 50%. Taky mi prozradila, ze jak oni znacne v cervnu zdrazovali, tak ostatni pojistovny budou zdrazovat od ledna. Nevim co je na tom pravdy, ale povinne ruceni me vyjde na 4160Kc.

Odesláno

Prijdi na slovensko, tam ty vybavim u komunalni poistovni poistku za cca4100 Sk , coz je cca 3153 KC :)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Dnes jsem hledal kde udelat povinne ruceni, bo mi uz koncilo. Do Generali se mi ani jit nechtelo, ale nakonec jsem si rekl, ze to zkusim, kdyz uz u nich par let jsem. Na internetu to vychazi sice docela draho, ale na pobocce mi pani prozradila, ze maji do konce ledna akci na povinne ruceni u aut s objemem 1850 - 2000ccm o 50%. Taky mi prozradila, ze jak oni znacne v cervnu zdrazovali, tak ostatni pojistovny budou zdrazovat od ledna. Nevim co je na tom pravdy, ale povinne ruceni me vyjde na 4160Kc.

Kolik máš bonusu?

Mně v únoru končí povinný tak už hledám další pojišťovnu, která by mne pojistila třeba za míň než stávající (ČPP vloni v únoru 4114,- s 69ti měsíčním bonusem). Teď budu mít (doufám) už 81 měsíců.

Výměr od ČPP na příští rok mi teda ještě nepřišel.

[upravil dne 4/11/08 Dave_k]

Odesláno

cena je bez bonusu, nastradane bonusy se rusi a misto nich, dostanes tech 50%. ale plati to jen do 31.1.2009

Jinak, pokud je pravda, ze se od noveho roku bude zdrazovat, tak to bude jeste dost zajimave.

Odesláno

Hmm, pěkné ceny. Já platil bez bonusu za 406 2.0 - 5005,- Kč včetně pojištění čelního skla a na 405 1.9 jsem pak dostal slevu, takže včetně skla to bylo tuším 3700,- Kč, také bez bonusu.

Odesláno

no tak ja sem u generali a platim 7900,- primo super ne? A nejlepsi na tom je.. ze mam slevu 5%.. aby se nepretrhly... ale nejlepsi na tom je ze mam i havarijni.. za 4500,- ročně :-D

V olmiku je nova pojistovna na P406 2litr, cca 3700,- +- 200,-

sice sem uz generaly zaplatil.. ale jak si najdu cas.. hned zrusim... a jdu do jine... stejne z toho nic nemam.. tak aspon at tolik neplatim...

a jinak u generaly sem vic jak rok, a mel sem tam predtim i druhe auto, ale proste mazec. a am ji nove uzavrenou sotva mesic, to je asi nepotesim ze na ne seru.. :-)

[upravil dne 4/11/08 Chepp]

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

no tak ja sem u generali a platim 7900,- primo super ne? A nejlepsi na tom je.. ze mam slevu 5%.. aby se nepretrhly... ale nejlepsi na tom je ze mam i havarijni.. za 4500,- ročně :-D

V olmiku je nova pojistovna na P406 2litr, cca 3700,- +- 200,-

sice sem uz generaly zaplatil.. ale jak si najdu cas.. hned zrusim... a jdu do jine... stejne z toho nic nemam.. tak aspon at tolik neplatim...

a jinak u generaly sem vic jak rok, a mel sem tam predtim i druhe auto, ale proste mazec. a am ji nove uzavrenou sotva mesic, to je asi nepotesim ze na ne seru.. :-)

Jen musíš dodržet všeobecný podmínky, že při změně pojišťovny co se povinnýho ručení týče musí to pojištění trvat minimálně 12 měsíců.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Zkuste třeba tohle: www.hvp.cz :D:D:D

Tak nevím jak ta jejich kalkulačka pro výpočet funguje, ale při zadání objemu motoru v cm3 (1997) mi to vyhazuje, že to je špatně napsaný. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Dave_k: to sem si zas do pi*e neco zapomel precist nez sem to uzavrel... nekopl by me nekdo do ryti? (alebo rity?)

Výpověď by šla snad jen v případě, prodeje vozu nebo pokud už jsi měl to havarijko loni, teď jsi prodlužoval a platíš ve splátkách (1/4ročně, 1/2ročně). Pokud někdo zná i jinou možnost ať ji klidně napíše.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...