Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

BiFF: Zbejvá opravit vejfuk a servo a je jak nová:)

jurash: Jak to je u tý S16, jdou tam svody i z té poslední verze? protože jako S16 popřípadě GTi-6 bejvají označovány i ty první 306-ky s motorem RFY:myslim

[upravil dne 4.11.08 Mefisto86]

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

BiFF: Zbejvá opravit vejfuk a servo a je jak nová:)

jurash: Jak to je u tý S16, jdou tam svody i z té poslední verze? protože jako S16 popřípadě GTi-6 bejvají označovány i ty první 306-ky s motorem RFY:myslim

[upravil dne 4.11.08 Mefisto86]

GTi-6 nebylo oznaceni pro starej model, pouze pro novej se 120kW a jedna se o ty co mysli jurash.. takze novej model, na ebay jsem nejake kdysi videl..

Odesláno

Mefisto:Tak to je good zprava , ja ho budu tedd pres zimu strikat a davat do pucu a na jare ho bohuzel vypustim do terenu :/ nemuzu zivit 2 auto nebo spis je to zbytecny ,ale zase je mi lito ze musi pryc :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tom 406: 309gti ma inu roztec medzi zvodmi alebo preco si daval dole tu prirubu? inak krasna praca jak si sa vyhral s lakovackou vsetkeho - lepsie ako nove, to je komaxit na napravach?

Odesláno

nic proti ale už to někdo zkoušel dávat svody z 306 gti6 na 405mi16?

podle mě to nejde už z jednoho technického důvodu gti6 má 4 oválné výfukové kanály z hlavy ven, ale mi16 má 8 kulatých tak nevím jak tohle na sebe může pasovat:myslim

Odesláno

405 MI16 starý model s motorem 1.9 s hliníkovým blokem má 8 kulatých děr a svody jsou 8 trubek do jedné už v sérii . nový model 405 MI16 s litinovým dvoulitrem má orginál litinový svod kde jsou oválné díry vedle sebe , starý model má 4 a 4 nad sebou, na starý model není co řešit a na nový pasuje to ,co jste tady zminovali z 306

Odesláno

nechci se hádat ale tím pádem maj chybu na service boxu nebo neumim v tom pracovat

takto vypadají svody m16 starý model:

xu10j4old.jpg

takto mi 16 nový model:

xu10j4.jpg

a takto 306 gti:

xu10j4rs.jpg

nic jiného na 405tku tam není. není to z mé hlavy ale z peugeot service box tak se nehádám ale i tak bych řek že na mi 16 se dělala hlava jen s 8 mi kanály vedle sebe

Odesláno

podle mě to neni jedno nepojede ti to když ovál na výfuk 2x díra. A jestli jsou hlavy konstrukčně stejný tak sem asi slepej nebo debil. Jen Nechci aby tady někdo radil jinejm dej to tam de to tam a stojí to jenom 22 tisíc o nic víc mi nejde.

hlava mi 16

hlava_mi16.jpg

hlava 306 gti

hlava_gti.jpg

Odesláno

to nevim jestli o tom vím víc. jen sem si svůj názor na tuto věc podložil service boxem. A snad to někomu pomůže.

můj názor je nechat na voze svody 8-1, svody 4-1 už jsou dle mého názoru jen zjednodnodušení a zlevnění výroby a výkon z toho dostali jinak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...