Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Srna vs. Moje auto, vyhrála značka

Recommended Posts

Odesláno

Při dnešním ranním návratu z výletu jsem za zatáčkou potkal srnu...:bojim

Ve snaze se jí vyhnout jsem to strhnul na vedlejší cestu a dupl na brzdy ať na ní zastavím a nekočím do pole za ní.

To sem ovšem už neubrdil a místo do pole jsem vletěl do značky dej přednost v jízdě.

Tež ji mohli postavit o půl metru vedle.:grr

Díky tomuto incidentu jsem pro příště rozhodnut to zvíře trefit a nesnažit se to někam strhnout, apoň bude doma kusek masa:)

Tady foto jak dopadlo auto:

Rozbité sklo na světle

Blinkr úplně oryč

Rožštíplý nárazník

Ohnutý nosník nárazníku

Popraskané plasty v podběhu

A lechce ohlý blatník nad blikrem

Jo a taky lechce trefené ty plechy za blinkrem, myslím že to je kousek konstrukce celé kastly či co

post-0-14109602841587_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím, že kdybys tu srnu trefil, mohlo na tom auto být i hůř

Souhlasim. Já autem přerazil haluzku cca 6 cm v průměru a měl jsem blatník zmuchlanej až do půlky:o Až na ten blatník jsem dopadl tenkrát stejně jako ty (měl jsem teda míň poškozenej nárazník)...

Odesláno

otec trefil včera večer mojim rovrem taky srnu přesně na střed praskl akorat narazník a spz se musí vyrovnat:D Dnes ji dem najít a dostane to po čem toužila:D:D

Odesláno

To mi připomíná, jak jsem asi před měsícem sejmul srnku. K mému údivu to odnesl pouze a jenom blinkr, které oddie přibalil do výbavy k autu, takže škoda nulová.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím, že kdybys tu srnu trefil, mohlo na tom auto být i hůř

Také souhlasím. Hlavně, že se tobě nic nestalo. Na vrakovišti seženeš potřebné náhradní díly. A nebo i zde na fóru či se dá koupit druhovýroba. Na pojišťovnu toto asi nepůjde dát,viď. Jinak srážka se zvěří lze. Tak držím palce, aby se to opravilo co nejdříve. Jinak dnes už namíchají barvu tak, že se to ani nepozná.

Odesláno

trafit srnu a budes mat mensiu skodu?to jesnad vtip.ked dobre trafis srnu tak je z auta mnohokrat totalka ak nie aj skody na zdravi.dopadol si dobre.ja som srnu alebo jelenicu lyzol nedavno pri vyhybani a skoda 25 litrov.keby som ju trafil tak to mozem dat do srotu,bola velka ako krava.videl si uz co dokaze srna narobit s autom?asi nie.budradze to dopadlo takto dobre

Odesláno

jednou už jsem srnku trefil, tehdy to auto přežilo bez problému i ta srnka (myslím)

já to jinak myslel ve stylu že když už sem to rozbil tak sem mohl oni a pak ji aspoň doma sežrat

ale je mi jasné že kdybych ji trefil přímo, tak s tím autem už domů nedojedu

jo a jinak hoši, po přechodu nešla ani se nemluvila jenom sprostě zdrhla:aut

potvora jedna:bacha

Odesláno

jo normalně ho sundej drží na čtyrech šroubech a vyklepej ho ja sem mel neco podobnýho ale nebyla to srna ale nedání přednosti jizdě a šel mi srouvnat je stím tochu výc práce ale deto hlavně že se nikomu nic nestalo

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

já to jinak myslel ve stylu že když už sem to rozbil tak sem mohl oni a pak ji aspoň doma sežrat

Nemohl. Za a) bys ji zřejmě rozbil tak, že by nebyla žratelná (úlomky kostí ve svalovině, vnitřní zranění včetně žluči vylité do břicha) za b) bys byl pytlák.

A nakonec bys tahal její čumáček ze svého chladiče, oplachoval wapkou její krev ze svého laku a tak vůbec, nebyl by to pěknej pohled. ;)

Odesláno

ale sežral, sice by u toho bylo víc obírání ale sežral :aut

a tu krev bych taky nemyl auto je červené takže by se to stratilo:D

Dneska jsem se pustil do opravy, jelikož auto musí jezdit.

Je to jenom provizorně až bude čas a taky peníze tak se to nechá pořádně slepip a nastříkat

post-0-14109602849925_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...