Hanys55 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Při dnešním ranním návratu z výletu jsem za zatáčkou potkal srnu... Ve snaze se jí vyhnout jsem to strhnul na vedlejší cestu a dupl na brzdy ať na ní zastavím a nekočím do pole za ní. To sem ovšem už neubrdil a místo do pole jsem vletěl do značky dej přednost v jízdě. Tež ji mohli postavit o půl metru vedle. Díky tomuto incidentu jsem pro příště rozhodnut to zvíře trefit a nesnažit se to někam strhnout, apoň bude doma kusek masa:) Tady foto jak dopadlo auto: Rozbité sklo na světle Blinkr úplně oryč Rožštíplý nárazník Ohnutý nosník nárazníku Popraskané plasty v podběhu A lechce ohlý blatník nad blikrem Jo a taky lechce trefené ty plechy za blinkrem, myslím že to je kousek konstrukce celé kastly či co Citovat
Majar Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Chudák srna ta se musela vylekat!!?:D:D Citovat
jaudax Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Tak to nepotěší! Šla ta srna alespoň po přechodu? Citovat
Medvěd Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Myslím, že kdybys tu srnu trefil, mohlo na tom auto být i hůř Citovat
Dundee Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Myslím, že kdybys tu srnu trefil, mohlo na tom auto být i hůř Souhlasim. Já autem přerazil haluzku cca 6 cm v průměru a měl jsem blatník zmuchlanej až do půlky:o Až na ten blatník jsem dopadl tenkrát stejně jako ty (měl jsem teda míň poškozenej nárazník)... Citovat
Mišak Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 otec trefil včera večer mojim rovrem taky srnu přesně na střed praskl akorat narazník a spz se musí vyrovnat:D Dnes ji dem najít a dostane to po čem toužila:D:D Citovat
Dave405 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 To mi připomíná, jak jsem asi před měsícem sejmul srnku. K mému údivu to odnesl pouze a jenom blinkr, které oddie přibalil do výbavy k autu, takže škoda nulová. Citovat
Marlin Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 JA porad rikam, ze se vyplati tu srnu sundat nez se snazit vyhnout. Nebo to clovek musi mit v ruce Citovat
OK406 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Myslím, že kdybys tu srnu trefil, mohlo na tom auto být i hůř Také souhlasím. Hlavně, že se tobě nic nestalo. Na vrakovišti seženeš potřebné náhradní díly. A nebo i zde na fóru či se dá koupit druhovýroba. Na pojišťovnu toto asi nepůjde dát,viď. Jinak srážka se zvěří lze. Tak držím palce, aby se to opravilo co nejdříve. Jinak dnes už namíchají barvu tak, že se to ani nepozná. Citovat
vendelinek Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Njn,ještě že to dopdlo aspoň takle,a omluvila se ti aspoň za to:D:D:D Citovat
jozefsv Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 trafit srnu a budes mat mensiu skodu?to jesnad vtip.ked dobre trafis srnu tak je z auta mnohokrat totalka ak nie aj skody na zdravi.dopadol si dobre.ja som srnu alebo jelenicu lyzol nedavno pri vyhybani a skoda 25 litrov.keby som ju trafil tak to mozem dat do srotu,bola velka ako krava.videl si uz co dokaze srna narobit s autom?asi nie.budradze to dopadlo takto dobre Citovat
Hanys55 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 jednou už jsem srnku trefil, tehdy to auto přežilo bez problému i ta srnka (myslím) já to jinak myslel ve stylu že když už sem to rozbil tak sem mohl oni a pak ji aspoň doma sežrat ale je mi jasné že kdybych ji trefil přímo, tak s tím autem už domů nedojedu jo a jinak hoši, po přechodu nešla ani se nemluvila jenom sprostě zdrhla:aut potvora jedna:bacha Citovat
Pata Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Stane se, ja zas dneska potkal bazanta... asi se mu libil zvuk japonskeho V4 Ale bud v pohode, otec takhle trefil S60 :grr:grr Citovat
Hanys55 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Jo jinak myslíte že ten nosník v tom nárazníku narovnám ??? Ono je to teď dost do oblouku než jak to má být Citovat
dzana.m Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 jo normalně ho sundej drží na čtyrech šroubech a vyklepej ho ja sem mel neco podobnýho ale nebyla to srna ale nedání přednosti jizdě a šel mi srouvnat je stím tochu výc práce ale deto hlavně že se nikomu nic nestalo Citovat
Kurt Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: Hanys55 já to jinak myslel ve stylu že když už sem to rozbil tak sem mohl oni a pak ji aspoň doma sežrat Nemohl. Za a) bys ji zřejmě rozbil tak, že by nebyla žratelná (úlomky kostí ve svalovině, vnitřní zranění včetně žluči vylité do břicha) za b) bys byl pytlák. A nakonec bys tahal její čumáček ze svého chladiče, oplachoval wapkou její krev ze svého laku a tak vůbec, nebyl by to pěknej pohled. Citovat
Hanys55 Odesláno 2. listopad 2008 Autor Odesláno 2. listopad 2008 ale sežral, sice by u toho bylo víc obírání ale sežral a tu krev bych taky nemyl auto je červené takže by se to stratilo:D Dneska jsem se pustil do opravy, jelikož auto musí jezdit. Je to jenom provizorně až bude čas a taky peníze tak se to nechá pořádně slepip a nastříkat Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Odvez to do bazaru, tutově bude prodáváno jako nebourané Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.