Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hladám vlastníka uvedeného typu. Mám 1,9 benzín 88kW má spotrebu priemer 9 litrov . A 1,6 benzín Silage 68kW má spotrbu priemer 11 litrov !!! Čo sa mi zdá trocha moc a na 1,9 sa nechytá. Aká je na 1?6 spotreba a prečo já mám taku vysoku spotrebu :myslim

Odesláno

Mám 1.6i 65kW a po městě mám průměr kolem 10 - 11/100km. Ale faktem je, že já s ní jezdim stylem cihla na plynu. Když jsem se jednou hecoval a jezdil jak důchodce, tak jsem se dostal na nějakej 8l/100km ve městě. Jinak při jízdě po venkově normálním stylem jsem měl průměr 8,5l/100km

Odesláno

Ako zistím že je špatná Lambda sonda ? Otec chodí jak duchodca a jemu vychádza spotreba 11 litrov a na 1,9 vychádzi 9 litrov. Ja jazdim na nom málo , som mimo.:(

Odesláno

Špatnou Lambdu poznáš tak, že ji za chodu motoru píchneš na V-metr nebo zajedeš na emise. Lambda nebo V se musí blížit hodnotě 1;) Pokud budeš mít velký ozdíl (o cca 0.3 a více), bude Lambda v háji... Mě kdysi na jinym autě dělalo podobnou neplechu teplotní čidlo chl. kapaliny pro ŘJ motoru...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já mám s 1.6 po Brně - čistě přes město a ve strašným provozu taky cca 11l/100km...a to se ještě celkem musím krotit. Na emisích jsem byl nedávno, vše ok...prostě je to ve městě chlastavý hovado. :)

Odesláno

Ja mam taky 1.6 405 ale stary model. Kombi + mesto taky tak 8.5 a ted najedou mi to vyletelo take na 10 - 10.5 ne li vic. takze se chystam na kontrolu taky teploty cidla chladici kapaliny a lambda sondy. jen tak btw nevite nekdo kolikati dratovou ma 405 stary model lambda sondu? Abych vedel jakou pripadne vzit.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Co s tím děláte? 1,6 jsem míval, jezdil jsem (dlouhé trasy) kolem 6, normálně do 7,5.

Mimo město klidně, do Chrovatska jel pod 7l/100km, ale ve městě je to horší...

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

moje T teraz po výmene L- sondy 10,5L / pred výmenou asi o 2l viac/ a výkon v porovnaní s 1,6 je o niecom inom- tak s tou tvojou spotrebou asi nebude všetko v poriadku.

Tak jasne, kombinovanou mám taky cca 8l/100km, mluví se o spotřebě čistě město.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Grave: To se to někdo má s takovouhle spotřebou. Kolik žere moje 1.6i viz víše, ale to se dalo ještě zkousnout. Přidám ještě tohle. Mi16 2.0i 16V 112kW po městě 16l/100km (ta černá) a červenou - ten samej motor - zatim nemám přesně změřenou, ale zatim mi vychází 11l/100km a to jsem s ní blbnul:)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

otec má 1,6 65KW a jezdí kolem 8 pod 8 se dá dostat když sem s tím dřív jezdíval já a sám nebo max se spolujezdcem ale jinak když se tomu dá trošku pohulit tak přes 10 není problém

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...