Přejít na obsah

skyso

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

skyso's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. skyso

    Spotreba 405 -II 1,6 65 kW

    Zdravim. Mam tiez 1,9 benzin 88KW a spotrebu mam cca 9-10l/100km.
  2. Skoda, ze sa ten panel neda odnimat. To radijko sa mi moc paci. Aj ked by som chcel s sd a usb slot, nakolko mam doma vela nepotrebnych sd kariet. Mne by ten odnimatelny panel ani moc nevadil, kedze mam P 405tku, kde sa da zatvorit priestor s radiom..
  3. skusim sa na to pozriet..ale zatial nemam sajnu kde to mam hladat:)
  4. ..a nesvieti ti pri tom kontrolka "K" na palubnej?
  5. mna ako prve napadol filter...potom po zopar citaniach na forach sa mi lambda sonda a skrtiaca klapka zdali realnejsie....cerpadlo sa mi podla zvuku zdalo v pohode..no tocilo sa podla toho aky zvuk vydavalo..
  6. Sana..tebe nerobi ziaden problem motor, obvzlast teraz v zime?
  7. Zdravim. Mam peugeot 405 1,9 sri automat a mam problem. V poslednom case mi dost casto nechce nastartovat, proste toci toci, no nenaskoci. Ak nakoniec naskoci, tak mi na volnobehu dost casto zhasne, ak ho vyturujem a nasledne uvolnim pedal, tak otacky klesnu tak nizko, ze zhasne motor. Taktiez pri jazde pri automatickom preradeni z vysieho na nizsi motor trha a zasvieti mi kontrolka (K-so sipkou), co si myslim, ze je riadiaca jednotka. Mam tusak, ze problem bude v palivovom filtry (vyzera dost hrdzavo:)), ktory neviem ci bol niekedy meneny, kedze vlastnikom som od maja 2007, a r.v je 1990. Neviete kde moze byt problem? Moze byt aj problem v lambda sonde, ktora ak je spatna, tak zapricinuje az 15% navysenie spotreby paliva, co sa mne v poslednom case stava. dik.. [upravil dne 14.12.2007 skyso]
×
×
  • Vytvořit...