Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak se mi to jeste drobec zkomplikovalo, jeste musim ject na jednu schuzku.. prej nekdy vecer, ovsem hodinu se dozvim az zejtra. Kazdopadne se budu snazit priject tak cca do 20.00

Odesláno

Tak děkuju všem, kteří na dnešní Džbán dorazili a hlásím, že příští termín je zamluven tamtéž na čtvrtek 4. 12.

Odesláno

Tak ja uz jsem doma v pelechu :D Dekuji vsem zucastnenym za prijemnou hodku a pul ;) Skoda,ze jsem musel brzo vypadnout,ale tentokrat to bylo aspon k necemu (cisty konto a vyhra o 8 fiku). Jinak jsem trosku zabloudil na Letny,ale to je u nas widlaku bez NAVI normalni :aut P.S. Sorry za pismo,je to z mobilu...

A jedno dukazní foto (zase z mobilu:()

[upravil dne 7.11.08 MJSytic]

post-0-14109602928583_thumb.jpg

Odesláno

Jinak ja sem taky rad ze sem vas poznal... Jinak bych se chtel omluvit za toho vola, hlavne tobe pe.tre, byla to docela chyba, tak jeste jednou sorry

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak děkuju všem, kteří na dnešní Džbán dorazili a hlásím, že příští termín je zamluven tamtéž na čtvrtek 4. 12.

Díky Méďo za zamluvení... já jsem to tentokrát nestačil dorazit... :(

Odesláno

Kdo nezůstal až do konce, o hodně přišel!

Bohužel musím s lítostí oznámít, že jsme včera přišli o jednoho významného člena :( Nebo minimálně o jeho vůz :(

Vše začalo nevinou poznámkou o tom, že Felicia zrychluje lépe, než 406. Neon, nevěříce, vyzval přítomné členy k testu s prohlášením, že jestli vyhraje, 406-tou prodává. A vzhledem k tomu, že se svojí Filckou natrhnul prdel jak Švejkovi, tak Pe.trovi, očekávejte tu dneska inzerát na prodej Neonovy 406 :D

Odesláno

No ono mohlo bejt i po tý Felině, když jsem při příjezdu Neona viděl tu nájezdovou rychlost do zatáčky :o Holka měla co dělat, aby to ustála :D

Odesláno

byla mlha, ja trosku bal, navic umim ho :) a nestydim se to priznat :D

Původně zaslal: Pe.Tr

Jj felda nam natrhla prdel na sprintech,ale byla mlha.:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ale byla mlha

Původně zaslal: Scratch

husty

Jj, mlha byla a opravdu byla docela hustá, ale i přes tuhle hustou mlhu to bylo více než zřejmé :aut:D

Odesláno
:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Neon, priste privezem s Adou pucmika a dame vsechny, co rikas Neone?
Odesláno
Původně zaslal: antal

ta felda bola nejak upravena alebo co?

Pokud to byla ta Neona tak myslím těžká serie...

Ale ani se nedivím... 406 je těžká až až.. atd... :papa

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Jinak ja sem taky rad ze sem vas poznal... Jinak bych se chtel omluvit za toho vola, hlavne tobe pe.tre, byla to docela chyba, tak jeste jednou sorry

v pohodě :papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...