Martina81 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Tak se mi v autě rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru a podle návodu k použití jsem zjistila, že tato chyba \"ohlašuje poruchu systému omezení emisí škodlivin\" ..... jekož zřejmě nepředpokládali, že peugeota bude řídit blonďatá žena, tak moc neruzumím, co mě čeká a co s tím Přeložíte mi to někdo do něčeho srozumitelného? Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 ted jen premyslim jestli tam mas FAP (takovej zbytecnej hrnec ) nebo ne , nekde vyhrabu to tve vinko a mrknu. jinak ad diagnostika mrkni sem , mas to za rohem a je to parner klubu www.autoservisnonstop.cz Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 tak ten fap tam nastesti nemas , mozna se jen nachvilku zblaznila lambda sonda. chtelo by to skocit na tu diagnostiku Citovat
Martina81 Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tak ten fap tam nastesti nemas , mozna se jen nachvilku zblaznila lambda sonda. chtelo by to skocit na tu diagnostiku Tak tomu rozumím stejně jako tomu hlášení A kdybych pomýšlela na nejhorší scénář, tak to může být co? Citovat
P607Olda Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Nepomýšlej. Může to být špatný kontakt na čidle. Uvidíš zítra. Řiď se podle rad Pe.Tra. Citovat
Lukyn406 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Diagnostiku určitě doporučuji ..... jen jestli můžu , tak tuhle věc řešil i kamarád - kontrolka dignostiky se mu samovolně rozsvěcovala a diagnoza byla nekonečná - nebudu to rozepisovat , ale oprava byla pouze výměna \"drátku\" na zapalovací liště .... A já to řeším teď ..... A zatím nevím nic ..... Citovat
maNkovic Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 presne toto iste mame na 307 -micke je to 1,4 16v a rozsvietila sa kontrolka diagnostiki uš sme boli asi tak 5 krat v servise na diagnostiku nič sa nezistilo vypustili nadrž a nič z toho a mame sa zdá že auto trochu tak cuká miká zajazdy ale len niekedy. [upravil dne 27.10.2008 maNkovic] [upravil dne 27.10.2008 maNkovic] Citovat
maNkovic Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Mne to píše ANTIPOLLUTION FAULT je to poruch systému znižovania škodlivín ..... Čo to môže byť ??? katalizator ???? Citovat
Martina81 Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: maNkovic Mne to píše ANTIPOLLUTION FAULT je to poruch systému znižovania škodlivín ..... Čo to môže byť ??? katalizator ???? Tak mě to psalo Animale antipollution a na diagnostice mi řekli, že to bude lambda sonda nebo katalyzátor, každopádně chybu vymazal a ted čekáme, jestli se ohlásí znova. Citovat
Martina81 Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Ještě ke všemu mám pocit , že když sundámnohu z plynu a při řazení se v motoru ozve takový zvuk jako když projíždí formule, samo že ne tak hlasitě, ale takové hnnnnnn, jako autíčko na volnoběh Citovat
JohnGin Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 to je ta samá hláška - ve francouzštině a v angličtině. Taky mi to hlásilo, nejvíc první den po koupi auta, a pak čím dál tím méně. Teď už mám asi měsíc (2tkm) klid. Nedělal jsem s tim nic. Předpokládám, že problém byl v tom, že auto před prodejem cca půl roku stálo (zvodnatělá nafta, ...) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: Martina81 Ještě ke všemu mám pocit , že když sundámnohu z plynu a při řazení se v motoru ozve takový zvuk jako když projíždí formule, samo že ne tak hlasitě, ale takové hnnnnnn, jako autíčko na volnoběh Tak to mozes byt len rada, vezmi si kolko tuningeru vrazi penize do vyfuku a ty to mas zdarma od pazouta Asi se v nem probudil zavodnik. Citovat
Martina81 Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Martina81 Ještě ke všemu mám pocit , že když sundámnohu z plynu a při řazení se v motoru ozve takový zvuk jako když projíždí formule, samo že ne tak hlasitě, ale takové hnnnnnn, jako autíčko na volnoběh Tak to mozes byt len rada, vezmi si kolko tuningeru vrazi penize do vyfuku a ty to mas zdarma od pazouta Asi se v nem probudil zavodnik. To je fajn, ale ono to jde slyšet jen slabě a ještě k tomu mám pocit, že jen vevnitř auta , takže parádu s tím nenadělám Citovat
maNkovic Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: JohnGin to je ta samá hláška - ve francouzštině a v angličtině. Taky mi to hlásilo, nejvíc první den po koupi auta, a pak čím dál tím méně. Teď už mám asi měsíc (2tkm) klid. Nedělal jsem s tim nic. Předpokládám, že problém byl v tom, že auto před prodejem cca půl roku stálo (zvodnatělá nafta, ...) No mne to uš robili asi tak 5 krat ze tu chybu stade odstranili (iba z pocitaca) ale stale sa to vracia mne to us trva tak 20 000 km a stale v servise nevedia co to je .. Citovat
kupák Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Tak dnes ráno po nastartování běží motor evidentně na méně než 6 válců, svítí kontrolka diagnostiky a sprostě mi to nadává z displeje \"system antipollution fault\" nebo tak něco. Svíce jsou lehce zánovní, že by cívka? Potěšte mě někdo. Citovat
kupák Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 No, byla chyba válce 3, mrtvá cívka, už je tam nová a jezdíme jak drak. Cena 1.078,-- Kč u Peu, diagnostika v neznačkovém servisu 300,--. Tak to ještě jde. Ale asi se dá čekat, že bude časem následovat svou kamarádku do věčných lovišť zbývajících pět cívek. Jinak ta nová cívka už není Sagem, ale Delphi. Citovat
ladak Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Dneska ráno při nějakých minus 13 jsem nastartoval bez problémů a odjel asi kilometr z baráku. Motor najednou při pomalé jízdě zhasnul a naštěstí auto setrvačností dojelo k parkovišťi a zastávce MHD. To byla klika, v podstatě hned jel autobus. Nic jsem nezkoušel nestartoval, ono taky v tom mrazu a ranní tmě je o baterku a další problémy. Odpoledne přijedu k autu a nastartoval jsem bez problémů, jen se svítícím symbolem autodiagnostiky a hláškou autopollution fault .... na displeji. Dojel jsem bez problémů domu, podíval do manuálu k autu co znamená svítící symbol a kouknul na web. Zhruba deci aditiv od Castrolu (zbytek z dřívějška) do nádrže, pak pár kilometrů k Benzině pro VIF a ještě decko navíc do nádrže. Po dalším nastartování kontrolka zhasla a dispej ukazuje jen to správné co má. Na tomto webu nebo na citroňáckém jsem četl o kvalitě nafty od různých pump a prodejců. Do minulých dnů jsem nikdy problémy neměl, ale naftu jsem bral před mrazama u Makra. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.