Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: MJSytic Tak jsem včera byl vznést dotaz v servisu a tvrdili mi, že je to takhle normální. Že to u některých aut takto je:myslim Že se to uložení s pružinou začne protáčet, až když je to zatížený Prej, že ten \"chytrák\", co mi řekl, že to mám špatně asi nikdy žádný auta pořádně nedělal (klídek, svedl jsem to na maníka z pneuservisu;)) Když jsem se zeptal na to stáčení volantu, tak udělal takovej ten klasickej ksicht __, a apak řekl, že to může být tím, než si to vše pořádně sedne a trošku se to ojezdí. Každopádně se dušoval, že po výměně toho tlumiče geo dělali a dokonce mi ukazoval nějakej \"pří-stroj\" na kterým jí dělaj:mrk Takže na to s*ru a bud s tím normálně jezdit. No akdyž by se něco po* a já to náhodou přežiju, tak jim to tam dojdu omlátit o hlavu:bacha:D nejběžnější věta v servise : \"To si sedne\" :D:D:D pokud stim hodlas jezdit připrav si penize , bude tim trpet predni naprava jak prase. se stavim a ukazu ti jak to ma na 406 fungovat. Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 nejběžnější věta v servise : \"To si sedne\" :D:D:D pokud stim hodlas jezdit připrav si penize , bude tim trpet predni naprava jak prase. se stavim a ukazu ti jak to ma na 406 fungovat. Je mi to jasný JJ, to se určo stav. Aspoň budu mít něco pro srovnání Je těžký někomu oponovat, když tomu \"houno\" rozumím Citovat
MJSytic Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Tak přidávám další info. Po srazové dohodě s Pe.trem, jsem využil jeho nabídku a zajel k němu, abychom se na ten můj problém blíže podívali. No ikdyž mi v \"mém\" servisu tvrdili, že je to OK, a že všechno to dění okolo je normální, tak Pe.tr narazil na \"drobnou a nepodstatnou\" nesrovnalost. Posuďte sami a najděte na obrázcích 3 rozdíly:aut Tímto děkuji Pe.trovi za ochotu a pomoc při bádání. Ještě, že se na to přišlo, takhle bych toho asi moc nenajezdil:( Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 MJ Sytic: mě se to zdá zcela v pořádku.:D Kde ti tvrdili že to je v pořádku? Já jen abych se jim mohl vyhnout oklikou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 masakr je ten že ta pružina tlačí na brzdovou trubku !!! Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Pe.Tr masakr je ten že ta pružina tlačí na brzdovou trubku !!! Tak to je mazec. Ale jak jste psali výše, to si sedne. :D Citovat
MJSytic Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Pe.Tr masakr je ten že ta pružina tlačí na brzdovou trubku !!! Ale jen v nezatíženým stavu (naštěstí). Kdyby to bylo i při zatížení, tak už tady nejsem BoneDaddy: Neboj, ty to tam máš hodně z ruky. Jeden malý domácí servis v Kostelci nad Lab. Ale jezdíme k nim celá rodina (ccca 8aut) a problémy mám zase jen já Citovat
MJSytic Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Opraveno! Nic jsem neplatil. Problém byl údajně v tom, že ... (moc jsem to \"nestihnul\", tak tlumočím, co mi bylo řečeno) ... nahoře je nějaká \"miska\" ve který je uložená ta pružina. V tý misce je guma (je to pogumovaný) a ta guma zvětšila svůj objem - nabobtnala a díky tomu se pružina dostala mimo své úmístění a následně se při rejdu vytočila a vyhákla z toho uložení na tlumiči ... Tak nějak jsem si to zapamatoval:aut Každopádně je to už OK. Volant mi přijde, že už nikam netáhne (geometrii dělali - na to jsem se hned ptal), nic nevrže - nedrhne, tak DOUFÁM, že to bude už všechno a budu jen a jen jezdit:roll:mrk:D P.S. Ještě dva dny a mám výročí Citovat
MJSytic Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Guma nabobtnala:myslim JJ, tak nějak to říkali. Prej jí museli zbrousit Jak jsem psal, já to nepochopil, ale hlavní je, že je to OK. Snad už to bude dobrý napořád Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 hele, to nebude gumama ja mam taky Eagly a v pohode! S cenou jsem taky spokojeny, 215/45R17 za 2500,- kus mam je uz 2 sezony a porad ok. Citovat
Kdo Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: MJSytic ...a ta guma zvětšila svůj objem - nabobtnala a díky tomu se pružina dostala mimo své úmístění a následně se při rejdu vytočila a vyhákla z toho uložení na tlumiči ... Ta guma má děsnou sílu. Kdyby tam byla pružina se silou jako hrom, která v tom uložení sedí už jen vahou pár metráků, tak bych se divil, ale je tam jen takové \"pérečko\", které ta guma v pohodě vytlačí z uložení. Co bylo příčinou \"bobtnání\" jsi se asi nezeptal, co?? to by mě zajímalo.... Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: kupák Guma nabobtnala:myslim JJ, tak nějak to říkali. Prej jí museli zbrousit ZbrousiT?? Oni tam nedali novou - \"nenabobtnanou\"? Původně zaslal: MJSytic Jak jsem psal, já to nepochopil.... Při vší úctě - asi to na tobě bylo vidět, když si dovolil ti tvrdit takové kraviny... Ty, Míšo, takovýhle hámotiny ti určitě neřekli....., že ty nás lakuješ?... To by snad mohli zkoušet na blondýnu v minisukni ...... a té nejsi moc podobný [upravil dne 15/11/08 Kdo] Citovat
MJSytic Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Při vší úctě - asi to na tobě bylo vidět, když si dovolil ti tvrdit takové kraviny... Ty, Míšo, takovýhle hámotiny ti určitě neřekli....., že ty nás lakuješ?... To by snad mohli zkoušet na blondýnu v minisukni ...... a té nejsi moc podobný [upravil dne 15/11/08 Kdo] Tak přece mi nebudou tvrdit, že jsou totální dřeváci, že chyba byla na jejich straně, protože to všechno špatně poskládali Kdybych tam naběhnul s klackem v ruce:bacha, tak bych se takový \"zajímavosti\" ani nedozvěděl a hlavně bych se tam už neukázal Každopádně musím zaklepat \"flák, flák, flák na dřevo\" - zatím je vše OK;) P.S. Byl jsem tam s mladou a ta ti to potvrdí - přesně takhle mi to popisovali Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.