Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak jsem včera byl vznést dotaz v servisu a tvrdili mi, že je to takhle normální. Že to u některých aut takto je:myslim Že se to uložení s pružinou začne protáčet, až když je to zatížený:myslim Prej, že ten \"chytrák\", co mi řekl, že to mám špatně asi nikdy žádný auta pořádně nedělal (klídek, svedl jsem to na maníka z pneuservisu;):D)

Když jsem se zeptal na to stáčení volantu, tak udělal takovej ten klasickej ksicht :myslim__:nevim, a apak řekl, že to může být tím, než si to vše pořádně sedne a trošku se to ojezdí. Každopádně se dušoval, že po výměně toho tlumiče geo dělali a dokonce mi ukazoval nějakej \"pří-stroj\" na kterým jí dělaj:mrk Takže na to s*ru a bud s tím normálně jezdit. No akdyž by se něco po* a já to náhodou přežiju, tak jim to tam dojdu omlátit o hlavu:bacha:D

nejběžnější věta v servise :

\"To si sedne\" :D:D:D:D

pokud stim hodlas jezdit připrav si penize , bude tim trpet predni naprava jak prase.

se stavim a ukazu ti jak to ma na 406 fungovat.

Odesláno

nejběžnější věta v servise :

\"To si sedne\" :D:D:D:D

pokud stim hodlas jezdit připrav si penize , bude tim trpet predni naprava jak prase.

se stavim a ukazu ti jak to ma na 406 fungovat.

Je mi to jasný;) JJ, to se určo stav. Aspoň budu mít něco pro srovnání:super Je těžký někomu oponovat, když tomu \"houno\" rozumím :(

Odesláno

Tak přidávám další info. Po srazové dohodě s Pe.trem, jsem využil jeho nabídku a zajel k němu, abychom se na ten můj problém blíže podívali. No ikdyž mi v \"mém\" servisu tvrdili, že je to OK, a že všechno to dění okolo je normální, tak Pe.tr narazil na \"drobnou a nepodstatnou\" nesrovnalost. Posuďte sami a najděte na obrázcích 3 rozdíly:aut

Tímto děkuji Pe.trovi za ochotu a pomoc při bádání. Ještě, že se na to přišlo, takhle bych toho asi moc nenajezdil:(

post-0-14109602933987_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

masakr je ten že ta pružina tlačí na brzdovou trubku !!!

Ale jen v nezatíženým stavu (naštěstí). Kdyby to bylo i při zatížení, tak už tady nejsem :bacha

BoneDaddy: Neboj, ty to tam máš hodně z ruky. Jeden malý domácí servis v Kostelci nad Lab.:nevim

Ale jezdíme k nim celá rodina (ccca 8aut) a problémy mám zase jen já :aut

Odesláno

Opraveno! Nic jsem neplatil.

Problém byl údajně v tom, že ... (moc jsem to \"nestihnul\", tak tlumočím, co mi bylo řečeno) ... nahoře je nějaká \"miska\" ve který je uložená ta pružina. V tý misce je guma (je to pogumovaný) a ta guma zvětšila svůj objem - nabobtnala a díky tomu se pružina dostala mimo své úmístění a následně se při rejdu vytočila a vyhákla z toho uložení na tlumiči ... Tak nějak jsem si to zapamatoval:aut :myslim

Každopádně je to už OK. Volant mi přijde, že už nikam netáhne (geometrii dělali - na to jsem se hned ptal), nic nevrže - nedrhne, tak DOUFÁM, že to bude už všechno a budu jen a jen jezdit:roll:mrk:D

P.S. Ještě dva dny a mám výročí :(:aut

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Guma nabobtnala:myslim

JJ, tak nějak to říkali. Prej jí museli zbrousit :myslim Jak jsem psal, já to nepochopil, ale hlavní je, že je to OK. Snad už to bude dobrý napořád :roll

Odesláno

...a ta guma zvětšila svůj objem - nabobtnala a díky tomu se pružina dostala mimo své úmístění a následně se při rejdu vytočila a vyhákla z toho uložení na tlumiči ...

Ta guma má děsnou sílu. Kdyby tam byla pružina se silou jako hrom, která v tom uložení sedí už jen vahou pár metráků, tak bych se divil, ale je tam jen takové \"pérečko\", které ta guma v pohodě vytlačí z uložení.

Co bylo příčinou \"bobtnání\" jsi se asi nezeptal, co?? to by mě zajímalo....

Původně zaslal: kupák

Guma nabobtnala:myslim

JJ, tak nějak to říkali. Prej jí museli zbrousit :myslim

ZbrousiT?? Oni tam nedali novou - \"nenabobtnanou\"?

Jak jsem psal, já to nepochopil....

Při vší úctě - asi to na tobě bylo vidět, když si dovolil ti tvrdit takové kraviny... :aut

Ty, Míšo, takovýhle hámotiny ti určitě neřekli.....:myslim, že ty nás lakuješ?...:mrk

To by snad mohli zkoušet na blondýnu v minisukni ...... a té nejsi moc podobný :roll

[upravil dne 15/11/08 Kdo]

Odesláno

Při vší úctě - asi to na tobě bylo vidět, když si dovolil ti tvrdit takové kraviny... :aut

Ty, Míšo, takovýhle hámotiny ti určitě neřekli.....:myslim, že ty nás lakuješ?...:mrk

To by snad mohli zkoušet na blondýnu v minisukni ...... a té nejsi moc podobný :roll

[upravil dne 15/11/08 Kdo]

Tak přece mi nebudou tvrdit, že jsou totální dřeváci, že chyba byla na jejich straně, protože to všechno špatně poskládali :D

Kdybych tam naběhnul s klackem v ruce:bacha, tak bych se takový \"zajímavosti\" ani nedozvěděl a hlavně bych se tam už neukázal :aut:D

Každopádně musím zaklepat \"flák, flák, flák na dřevo\" - zatím je vše OK;)

P.S. Byl jsem tam s mladou a ta ti to potvrdí - přesně takhle mi to popisovali :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...