Mahel Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Cim bi som mal natret spodok auta a tak ho ochranit proti korozii v zime? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Používám značku BODY. Když beru na celé auto,někdy dostanu i jednorázové montérky (kombinézu). Dobře se čistí přestřiky (tech.benzín) a mají dobře vyřešenou celou technologii nástřiku,včetně světlé barvy přípravku na dutiny. Svého pažouta jsem zatím nedělal..... [upravil dne 21/10/08 ozzy1956] Citovat
MatrixChose Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 U nás, abych pravdu řekl se taky nic takového snad nikdy nedělalo a u Peugeotu už vůbec. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Ano mozem potvrdit. Auto ma uz viac ako 10 rokov a na podvozku ani zrnko korozie... Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 peugeot dělá od nějakého 92 celo pozink karoserie tak jestly máš někde rez tak to není origo... na pežotech je to zbytečný peugeoti nereznou:D Citovat
Mahel Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 Nemam nikde rez len som chcel nejaku ochranu ale ked netreba tak super Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: luky106rolandgaros peugeot dělá od nějakého 92 celo pozink karoserie tak jestly máš někde rez tak to není origo... na pežotech je to zbytečný peugeoti nereznou:D měl jsem 1987 a byla pozinkovaná (205) Citovat
Mahel Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: luky106rolandgaros peugeot dělá od nějakého 92 celo pozink karoserie tak jestly máš někde rez tak to není origo... na pežotech je to zbytečný peugeoti nereznou:D měl jsem 1987 a byla pozinkovaná (205) A nezhrdzavela? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: Mahel Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: luky106rolandgaros peugeot dělá od nějakého 92 celo pozink karoserie tak jestly máš někde rez tak to není origo... na pežotech je to zbytečný peugeoti nereznou:D měl jsem 1987 a byla pozinkovaná (205) A nezhrdzavela? Jezdila do posledního dechu--nový majitel chtěl ušetřit a ne- vyměnil rozvoďák--ten za tři měsíce od koupě praskl.... Citovat
kyzektom Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Souhlasim s tim ze peugeoty a citroeny nehnijou maji pozink, taky proto jsem si ho poridil. Nekdo tady vejs psal ze nehnijou kvuli pozinku ale pozik musi bejt chranenej penou nebo necim pred soli ta mu hodne ublizuje. U me 306 me preklvapilo kdyz jsem sundal rezervu jak vypadala podlaha. Navic tam mam dodelavane tazne je tam teda nejake to zelezo navic. Pripada mi ze ten kdo strika takovou tu penu na spodek auta kdyz jedou jako nove na lince udelal cele auto a kdyz dosel k zadku auta tak sel na svacu a to auto mezi tim odvezli. Protoze vsude je nastrikana pena ale pod zavazadlovym prostorem nebyla a ted se dostavam k veci podlaha byla mistama dost narezla. Samozrejme na to ze ma auto 9let to bylo krasne treba na rozdil od forda (focus). Nevim jestli tu penu strika clovek nebo automat, nevim jestli to vubec nejakej kombik ma nastrikane penou nad rezervou ale ja to nemel. Tak jsem to ocistil dlato a dratenej kartac a nechal striknout necim jako body. Na zaver bych dodal pokud mas moznost kouknout na spodek auta klidne to udelej a pokud bys objevil nejake horsi misto jen ho oprav. tom Citovat
Jindras Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Peugoty opradu nehnijí,ale nějaká ta rez se časem najít musí-ochrana podvozku je zbytečná,vše to chce důkladně prohlédnout,kde najdete místo s korozí-to je nosníky podlahy-jedná se o povrchovou rez-če kolem nosníků předních v motorovém prostoru vozu atd,ale to neshnije,nebo hlídat prasklinky palstizolu,kde rez může časem vzniknout.Největší problém představuje u 306,tenký plech pod chumou u střehy nad dveřmi-když to sundáte,tak to tam bývá často skorodované úplně-či části toho plechu tam nejsou-je to nemoc 306,ale po obroušení -ozákladování a přilepení perfektním tmelem to jde opravit.Na karoserie na laku zvenku se často objevují pupínky-když do nich štouchnete-tak se z toho vysype takový prášek,zinek oxiduje a pak to může za nějaký čas reznou pomaličku,další místo je pod pirelami dveří dole atd.Nežli stříkat podvozek je účelnější kvalitní nástřik dutin.Oproti fordům to je nic,ale pár věcí se najde... Citovat
Ivouš Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 čau,plánuji že si nechám v červnu nebo červenci na mém pežotíku 106 udělat nástřik dutin a podvozku.Parkuji auto venku je 13 let staré tak si už zaslouží tu antikorozní ochranu. Neví někdo kde v okresu Blansko to udělají kvalitně a neodfláknou to? A je můj odhad správný na mojí 106 cena toho kompletního nástřiku okolo 3000kč.dík A za kolik dní by to bylo vše hotovo. Citovat
Qcko Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Ak to mas kde zdvihnut, tak si to v pohode spravis sam a najlepsie sa to robi stetcom, sice to trva, ale vysledok je dokonaly...ja pouzivam BODY 930 ciernej farby, ak to chces aj prelakovat, tak BODY 950...povrch zbezne ocistis a odmastnis a mozes natierat...dolezite je vytvorit strukturu (preto ten stetec), samotne BODY schne 10 minut a potom hned druha vrstva...dobre je ked to robia dvaja, jeden 10 minut pocka a ide hned po nom...je to paradny pripravok, striekanie je samozrejme rychlejsie, ale zas to nie je taka hrozna robota...ja som s otcom tak natrel komplet LADU 2105 a bolo to ako nove 4 roky (potom islo auto do srotu kvoli buracke, ale podvozok vyzeral stale super:D).... ...na Peugeote som si nedavno natieral spodok tiez, nie cely, ale chystam sa aj na to...jednoducho za 10 eur mas podvozok ako novy:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.