macho Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Mam cerstve vymenenej remen alternatoru a predevsim kdyz je motor studenej, tak ten remen piska jak svina. Az se to zahreje tak prestane. Nejni nejaka pasta, nebo nejakej pripravek abych se toho zvuku zbavil? Citovat
KoZLiK Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Trosku bych ten remen napnul,kdyz ti piska,ale zas to neprezen!!! Mohl bys zku***t lozisko na altiku... Uz se mi to jednou povedlo... Citovat
Marty Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Napsán autorem macho Mam cerstve vymenenej remen alternatoru a predevsim kdyz je motor studenej, tak ten remen piska jak svina. Az se to zahreje tak prestane. Nejni nejaka pasta, nebo nejakej pripravek abych se toho zvuku zbavil? Mám taky stejnej problém. Známej automechanik mi odpověděl větou, ktrerou říká často a já jí slyším nerad.........s tím se smiř............ale něco jsem tady na fóru o nějakém přípravku četl....jenom si vzpomenout kde... Citovat
vix Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Me taky piskal.. tak jsem ho dotahl a uz nepiska.. akorat se s tim dotahovani to nesmi prehnat... pak odchazeji loziska Citovat
sipka Odesláno 13. duben 2004 Odesláno 13. duben 2004 Po výměně mi taky pískal. Než se zahřál motor. Tak jsem vyměnil napínací kladku a už to nepíská. Citovat
Musketier Odesláno 13. duben 2004 Odesláno 13. duben 2004 Hoši, to není řemenem Taky jsem ho u 406ky vyměnil, pískal za studena, pak čím dal častěji atd Radili dotáhnout, super rada, až na to, že 406ka má samonapínak Odchází ti na 80% řemenice která řemen pohání - je totiž strašně nesmyslně vyrobená - ze 2 částí, mezi nimi je guma, ta ztvrdne nebo se strhne a jak to prokluzuje, tak to vydává ten zvuk. Sám jsem nevěřil ale je to tak. Ev. altík. Citovat
MartinT Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 Musketier: Dalo by se prosim popsat jak se mění řemen u 406. U 405 jsem měl napínací kladku, ale tady nevim co mám povolit či odklonit. Mám XU7JP4 - altík, servo, klimu Díky MartinT 406 1.8 16V Citovat
TB Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 Pokud by to byl pouze řemen, tak zkus starý trik a potři boky řemenu mýdlem. Na volnoběh přilož kostku mýdla k řemenu a pořádně mázni. Tento trik platil bezpečně na staré škodovky, a tak svého pežotka určitě také mýdlem neurazíš. Napiš potom zda-li to pomohlo. Citovat
Sirael Odesláno 24. duben 2004 Odesláno 24. duben 2004 Musketier: Malinko te vyvedu z omylu, remenice neprokluzuje tou zalisovanou gumou, ja vozil rok remenici bez te gumy, proste jen zavarenou a piskala taky,ale jen za studena. Testoval jsem to s tim mydlem asi 2x za rok s kontrolou dopnuti a bylo to v pohode. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.