Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To pak ale není nezávislý topení v pravým slova smyslu ne? To je rychlý zahřívání motoru, který se hodně montovalo do různých aut na severu.

\"Budík\" na webasto občas vypadá jak levný benzínkový hodiny s teploměrem (drátek na +- a levnej nepodsvícenej displej) a často se prej stane že to neznalec vytrhne a vyhodí.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Neni to zadne nezavisle topeni, jen prihrivac. K tomu, aby z toho bylo nezavisle topeni, je treba pridat nejen ovladani, ale predevsim obehove cerpadlo.

dik , ja si furt řikal že to je divne , pač ted s webastem dost komunikuji a bez ovladače ani ranu

Odesláno

Citacia z materialu jedne fy zaoberajucej sa montazou a predajom W.

...Do vašich vozidiel je výrobcom zabudované zariadenie, ktoré Vám pri vonkajšej teplote pod 5°C je schopné prihriať motor. Veľkou nevýhodou tohto zariadenia je, že počas prihrievania musí byť naštartovaný motor. Montážou originál rozširovacej sady Webasto Thermo Plus, Vám zmeníme funkciu prihrievača na plnohodnotné nezávislé kúrenie, čím dosiahnete zvýšený komfort a úžitok Vášho vozidla. Pri zaparkovanom vozidle v kľudnom stave si môžete predhriať motor a vykúriť kabínu vozidla bez toho aby musel byť motor v činnosti. Aké sú výhody?

- šetríte motor (odpadávajú studené štarty.)

- ochrana životného prostredia

- príjemné teplo už pri štarte

- žiadne oškrabávanie okien

Cena sady sa pohybuje od 10 000.-Skk bez montaze.

• O 2 roky později...
Odesláno

oprasim tuto temu, nakolko je pre mna o par dni aktualna...

no ja mam radio RD4 a ked som sa hral s diagnostiku, tak v menu radia sa mi objavili funkcie nezavisleho kurenia. Dali sa tam nastavit casy kedy sa ma webasto pustat. Jednalo sa zrejme o tie uzivatelom nastavitelne udaje. Ten prihrev pocas jazdy je samostatna kapitola ktoru uzivatel nenastavi.

Odesláno

No to ma celkom zaujima. Ja webasto pouzivam velmi casto mam k nemu hodiny bez dialkoveho ale ako to moze fungovat s tym radiom to ozaj netusim. Pred casom som sa tejto teme venoval lebo som robil kompletny repas na tom mojom , je vela moznosti ovladania webasta ale o radii som este nepocul. Daj vediet ak nieci zistis.

Odesláno

no ja budem mat (uz je na ceste) original webasto ktore montuju vo fabrike, tak pedpokladam zeelektronika v nom je usposobena pre peugeoty. Ak ty mas domontovane tak to uz je zavisle na komunikacii ktora bola k webastu dodana a nebude podla mna mozne aby to komunikovalo s autom. JE to samostatna jednotka.

Odesláno

Ja mam original fabricky montovane do 806 , dorobene su iba hodiny. Funguje to uplne bezchybne aj podpora ohrevu motora aj casovac. Este rozmyslam nad dialkovym ale je trosku pridrahe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...