Fusion Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 To pak ale není nezávislý topení v pravým slova smyslu ne? To je rychlý zahřívání motoru, který se hodně montovalo do různých aut na severu. \"Budík\" na webasto občas vypadá jak levný benzínkový hodiny s teploměrem (drátek na +- a levnej nepodsvícenej displej) a často se prej stane že to neznalec vytrhne a vyhodí. Citovat
Libor T16 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 to topení se fakt zpouští samo pro rychlé zahřátí motoru a dá se k němu jednoduše dodělat ovládání. Citovat
rafi87 Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 dikes za info, takže nemusím dokupovať DO? ono sa to samo zapne po xx stupnov? ked je napr 5°C? Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Neni to zadne nezavisle topeni, jen prihrivac. K tomu, aby z toho bylo nezavisle topeni, je treba pridat nejen ovladani, ale predevsim obehove cerpadlo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Neni to zadne nezavisle topeni, jen prihrivac. K tomu, aby z toho bylo nezavisle topeni, je treba pridat nejen ovladani, ale predevsim obehove cerpadlo. dik , ja si furt řikal že to je divne , pač ted s webastem dost komunikuji a bez ovladače ani ranu Citovat
malypeto Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Citacia z materialu jedne fy zaoberajucej sa montazou a predajom W. ...Do vašich vozidiel je výrobcom zabudované zariadenie, ktoré Vám pri vonkajšej teplote pod 5°C je schopné prihriať motor. Veľkou nevýhodou tohto zariadenia je, že počas prihrievania musí byť naštartovaný motor. Montážou originál rozširovacej sady Webasto Thermo Plus, Vám zmeníme funkciu prihrievača na plnohodnotné nezávislé kúrenie, čím dosiahnete zvýšený komfort a úžitok Vášho vozidla. Pri zaparkovanom vozidle v kľudnom stave si môžete predhriať motor a vykúriť kabínu vozidla bez toho aby musel byť motor v činnosti. Aké sú výhody? - šetríte motor (odpadávajú studené štarty.) - ochrana životného prostredia - príjemné teplo už pri štarte - žiadne oškrabávanie okien Cena sady sa pohybuje od 10 000.-Skk bez montaze. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 oprasim tuto temu, nakolko je pre mna o par dni aktualna... no ja mam radio RD4 a ked som sa hral s diagnostiku, tak v menu radia sa mi objavili funkcie nezavisleho kurenia. Dali sa tam nastavit casy kedy sa ma webasto pustat. Jednalo sa zrejme o tie uzivatelom nastavitelne udaje. Ten prihrev pocas jazdy je samostatna kapitola ktoru uzivatel nenastavi. Citovat
dusan2 Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 No to ma celkom zaujima. Ja webasto pouzivam velmi casto mam k nemu hodiny bez dialkoveho ale ako to moze fungovat s tym radiom to ozaj netusim. Pred casom som sa tejto teme venoval lebo som robil kompletny repas na tom mojom , je vela moznosti ovladania webasta ale o radii som este nepocul. Daj vediet ak nieci zistis. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 no ja budem mat (uz je na ceste) original webasto ktore montuju vo fabrike, tak pedpokladam zeelektronika v nom je usposobena pre peugeoty. Ak ty mas domontovane tak to uz je zavisle na komunikacii ktora bola k webastu dodana a nebude podla mna mozne aby to komunikovalo s autom. JE to samostatna jednotka. Citovat
dusan2 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Ja mam original fabricky montovane do 806 , dorobene su iba hodiny. Funguje to uplne bezchybne aj podpora ohrevu motora aj casovac. Este rozmyslam nad dialkovym ale je trosku pridrahe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.