Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ferry, pozeram, ze Ti asi permanentne svieti kontrolka poruchy vstrekov, kedze mas LPG. Mne samozrejme robilo to iste, ale s....o ma to, hlavne v noci, tak som tu ziarovicku vymontoval a je pokoj. Co ty nato?

Odesláno

mno, ona svitit ma... po otoceni klickem :) a podle vseho to je foceny prave po otoceni klicku

P.S. vcera jsem mel na tachometru \"111111\" :) akorat fotku nemam :(

Původně zaslal: Yantschi

Ferry, pozeram, ze Ti asi permanentne svieti kontrolka poruchy vstrekov, kedze mas LPG. Mne samozrejme robilo to iste, ale s....o ma to, hlavne v noci, tak som tu ziarovicku vymontoval a je pokoj. Co ty nato?

Odesláno

nene, me se to chova standartne a bez chyb, kontrolka po nastartovani zhasne, tohle nebylo foceny s nastartovanym motorem - kdyz mrknes na otackomer, tak lezi na 0 ;) , jen jak pise Svejk, po otoceni klicku

[upravil dne 18/12/08 Ferry]

Odesláno

zajimalo by mě jak si z té svítící kontrolky zjistil že jsou to vstřiky:myslim:D

Odesláno
Originally posted by čakom

zajimalo by mě jak si z té svítící kontrolky zjistil že jsou to vstřiky:myslim:D

Zistil som to tak, ze u mna, ked prepnem z benzinu na plyn sa okamzite ta kontrolka rozsvieti a ked prepnem spat na benzin, zhasne. Viem, ze ta kontrolka nesignalizuje iba vstreky, ale v tomto pripade ano, takze som myslel, ze u Ferryho tiez, ale teraz je to jasne, ked to vysvetlil.
Odesláno

Tož sem taky vložím tu svou stříbrnou sršeň, je sice trocha špinavá, ale dodám později lepší fotky. Je skoro stejná jako kolegy přede mnou, ale jen má jiný chutě, je to ropák ;)

[upravil dne 26/12/08 barmann]

[upravil dne 26/12/08 barmann]

post-0-14109603838872_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...