MagnaWoX Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Taky je nejhezčí , ale já mám chromovanou lištičku heč. Citovat
Yantschi Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Ferry, pozeram, ze Ti asi permanentne svieti kontrolka poruchy vstrekov, kedze mas LPG. Mne samozrejme robilo to iste, ale s....o ma to, hlavne v noci, tak som tu ziarovicku vymontoval a je pokoj. Co ty nato? Citovat
švejk Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 mno, ona svitit ma... po otoceni klickem a podle vseho to je foceny prave po otoceni klicku P.S. vcera jsem mel na tachometru \"111111\" akorat fotku nemam Původně zaslal: Yantschi Ferry, pozeram, ze Ti asi permanentne svieti kontrolka poruchy vstrekov, kedze mas LPG. Mne samozrejme robilo to iste, ale s....o ma to, hlavne v noci, tak som tu ziarovicku vymontoval a je pokoj. Co ty nato? Citovat
Ferry Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: Yantschi Ferry, pozeram, ze Ti asi permanentne svieti kontrolka poruchy vstrekov, kedze mas LPG. Mne samozrejme robilo to iste, ale s....o ma to, hlavne v noci, tak som tu ziarovicku vymontoval a je pokoj. Co ty nato? nene, me se to chova standartne a bez chyb, kontrolka po nastartovani zhasne, tohle nebylo foceny s nastartovanym motorem - kdyz mrknes na otackomer, tak lezi na 0 , jen jak pise Svejk, po otoceni klicku [upravil dne 18/12/08 Ferry] Citovat
čakom Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: Yantschi Ferry, pozeram, ze Ti asi permanentne svieti kontrolka poruchy vstrekov, kedze mas LPG. Mne samozrejme robilo to iste, ale s....o ma to, hlavne v noci, tak som tu ziarovicku vymontoval a je pokoj. Co ty nato? zajimalo by mě jak si z té svítící kontrolky zjistil že jsou to vstřiky:myslim:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Pěkná elmiro. Opravdu se to tu nějak začíná červenat. Citovat
Yantschi Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Originally posted by čakom Původně zaslal: Yantschi Ferry, pozeram, ze Ti asi permanentne svieti kontrolka poruchy vstrekov, kedze mas LPG. Mne samozrejme robilo to iste, ale s....o ma to, hlavne v noci, tak som tu ziarovicku vymontoval a je pokoj. Co ty nato? zajimalo by mě jak si z té svítící kontrolky zjistil že jsou to vstřiky:myslim:D Zistil som to tak, ze u mna, ked prepnem z benzinu na plyn sa okamzite ta kontrolka rozsvieti a ked prepnem spat na benzin, zhasne. Viem, ze ta kontrolka nesignalizuje iba vstreky, ale v tomto pripade ano, takze som myslel, ze u Ferryho tiez, ale teraz je to jasne, ked to vysvetlil. Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 toz docela pekne:) podarila se ti:) Citovat
MJSytic Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: elmiro Aj ja pridam svojho milaska... Nejlepší barva Citovat
Guest scorpi Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 dekuji:mad: jeste par fotecek Citovat
barmann Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Tož sem taky vložím tu svou stříbrnou sršeň, je sice trocha špinavá, ale dodám později lepší fotky. Je skoro stejná jako kolegy přede mnou, ale jen má jiný chutě, je to ropák [upravil dne 26/12/08 barmann] [upravil dne 26/12/08 barmann] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.