Stifler Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Tak tak, jak píše Šalda. Také jsem tam objednával podložky pod kola, dlouhé šrouby včetně bezpečnostních a ty podložky pod šrouby a byl jsem spokojen. Teď už to jezdí na mym GTičku někde v Praze, ale předpokládám, že na autě furt jsou. Citovat
Smudla_22 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: Šalda Šmudlo_22, podívej se sem, tam máš dlouhý šrouby a pod ně si nich objednej i tyhle podložky pod šrouby, hodně lidí z clubu to od nich mají a jsou spokojení, já je tam koupím taky;) Díky po výplatě to tam hned objednám Citovat
Šalda Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Šmudlo_22, nemáš zač Hlavně jak kolečka obuješ tak to hned vyfoť a dej to sem:) Citovat
stanko.z Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Stifler: diky moc, len dufam ze uz na tomto aute nezrazim srnku ako mesiac dozadu na mojej 405-ke. Citovat
stanko.z Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 csiki: diky moc, len aby bola tak spolahliva ako je aj pekna, a spolahliva zatial je. Citovat
TycoonX Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 hodim sem mojich 90 nastvanych koní 406 19TD 199x zatial mam len foto z mobilu..az bude hotova a umyta tak dam nieco pozeratelne Interier by spray.. šedomodrá grafitová ..velmi zaujímavý odtien dorobený teplomer a digi klíma z angličana Chrom decentny tuning orig predné lišty som mal moc poškodené..tak som to vymyslel takto Kridlo z dovozu -- (až z ČR ) Citovat
čakom Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 406 prodělala par změn předni okna bez folii 15\" plechový kola předek zvednutej o 4 cm (prace na 3h) stk jsem prošel uspěšně a auto už je zase v \"puvodnim stavu\" pak jsem si hral trochu ze zelenou fotky bohužel mobilem Citovat
Šalda Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Proč jsi té zelené tak ublížil, co Ti udělala??? Jinak to říkám pořád že auto na plecháčích vypadá líp:D Citovat
čakom Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 mám doma dvě masky na zelenou byla to jen zkouška. kdyby to byly 17\" plechy tak by to bylo lepší [upravil dne 5.8.2010 čakom] Citovat
Šalda Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 A těm plechům ještě rezavou kapotu, já vím;) Jinak blahopřeju k nové STK, je vidět že o auto pečuješ [upravil dne 5/8/10 Šalda] Citovat
čakom Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Šalda: diky. snažím se tam měnit co je potřeba. Citovat
martis Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 cakom coze take zmeny zrazu na povodne??? trosku nechapem předni okna bez folii-preco? policajti? 15\" plechový kola ?? předek zvednutej o 4 cm nejdes nahodou to predat???? inak to co si skusal na tej zelenej cierny znak peugeot na maske ja toto rozmyslam ze urobim asi 2mesiace,ale akosi nemam cas,ale celkom sa mi to paci,lebo zase masku bez znaku nechcem,ale chcem to strieknut do cierna.mam aj cierne svetla tak mne by to celle ladilo Citovat
martis Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 aha akosi mi to nedoslo,asi som si sedel a kabli ale vyzera velmi cudne v takom stave ako je na fotke,mozno nezvyk ja som bol vcera na stk a kolesa som nedaval dole mam tam r16 a v tp je iba r15 a bol som upozorneny na parkovacky (led diody) inak auto je ok Citovat
DAW11 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 přídavam foto mých ženských - Foto pořízeno kousek od Orebiče v Chorvatsku Citovat
DAW11 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 a abych nezapoměl tak ještě foto neboštíka Střibrného Draka Citovat
TycoonX Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Tak uz mam pozeratelne foto sic tiez fotene mobilom.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.