Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je z Citroëna XM, na pár 406kách sem ho už viděl a líbilo se mi, tak sem si ho koupil taky. Stejné má tuším i člen agresssor.

[upravil dne 22/5/11 21:27 Chajda]

Odesláno

Stráňa: díky

JJEENNDDAA: tyalu kola jsou pěkny. jen mi na nich vadí že jsou moc uzky :nevim 17\" plechy bych chtěl jen na chvíli aby na tom byla nějaka zmena. pro me je to auto okoukany :nevim

Šalda: da se s tím jezdit v pohode. až pořeším skrkajicí kola o lem tak pujdu ješte níž ;)

[upravil dne 22.5.2011 21:39 čakom]

Odesláno

Čakom : děláš jakoby takovejch krásně udělanejch 406ek jezdilo 20 v každem městě. Já nevim ale podle mě to ubere na kráse.Už tak jsi v klubu pojem.. Ale každý podle svého gustta

Odesláno

čakome, tak pod ty kola dej podložky cca 300mm a můžeš to potom posadit úplně na zem, a nebudou Ti kola škrkat o podběhy:D

Myslím že níž už to nemá smysl, nebo neco někde urveš;)

Odesláno

JJEENNDDAA: ono je to tim že ja to auto vidím každej den a je pro me okoukany. chce to nejakou menší zmenu. ještě se uvidí co bude dal ale alu zustanou tak jako tak doma. kdybych je prodal tak už je nikdy neseženu.

h4wk3y: taky možnost :D ale to bych byl zas na začatku :) (velka dira mezi kolem a lemem)

Šalda: to zas ne :D tam neni co urvat ;)

Odesláno

Šalda: už jsem se díval na fotku když jsem tam mel na zkoušku 15\" 195/50 nebo 55 a bylo to o 30 mm niž než na 17\". pokud bych to na ne ted hodil a sešrouboval to na max tak bych mel předek cca 40 mm od země :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...