Šalda Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Musíš koupit podložky, 406 má ET 18-20, co jsi koupil za kola?? Citovat
čakom Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 tak jak piše šalda chtělo by to určitě podložky aspon 15 mm. možna tam ty kola pujdou dat bez podložek ale budou strašně zalezli. než jsem koupil podložky tak jsem mel et 28 a byla to hruza Citovat
Smudla_22 Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 koupil jsem krásný origo Peugeot 16\", ale mají ET31. v techničáku mám ET 20 tak jsem si říkal že to bude v poho , ale čím dál tím víc mě začínají ...... Nejdřív scháním šrouy a ted koukám že budu muset ještě dávat podložky. Citovat
Bendy_- Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 to jakuta a pavlucha: taky mam ouragány dokonce dvoje 15\" a 16\" :-D Smudla_22: nejezdíš ty náhodou do peugeotu do Litoměřic? Citovat
Šalda Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Šmudlo_22, a co to je za kola, Ariany?? Pokud jsi už koupil šrouby, tak Ti budou stejně na nic, protože když nasadíš podložky, tak stejně musíš dát i delší šrouby:) Musíš dát podložky min. 10mm, abys dorovnal ET jaký tam máš mít;) Citovat
Smudla_22 Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Bendy_- NE byl jsem v Trutnově (tam to mám o trochu blíž ) Šaldo Asi ano, bohužel jsem je koupil na inzerát a taky nevěděl jak se jmenují (koukal jsem že je má obuté Foxo na své stříbrné kočičce ) tak to jsem úplně v haj... a to jsem z nich měl takovou radost. to se už na celé originál kola 123 a pošlu je zase do světa a koupím už fungl nové [upravil dne 26/7/10 Smudla_22] Citovat
Šalda Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 A jaký chceš nový kola, zase originál a nebo nějaký jiný?? Já jen že originál pro 406 v 16\" Jsou jen výše uvedený ouragany:( Citovat
Smudla_22 Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Líbí se mi Dezent RB Dark Mám černou lod 406 a k ní py docela pásli Citovat
Jukata Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Jukata odpociva na travicce:) Tahle 406 se mi vždy líbila. Díky moc za pochvalu:) bohužel je teď holka moc nemocná a čeká na doktora, jen co budou nějaké penízky, půjde pod \"kudlu\":).. takže se teď musí šetřit:).. Ale hned jak ji doktor pomůže, bude ještě krásnější,o) doufám, že to bude brzy:) Citovat
Jukata Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Původně zaslal: pavloucha Jukata:to je náhodička;) To je ale krásné auto:D Fešanda! Moc ji to sluší,o) Musím říct že k téhle barvě se ty kola prostě hodí nejvíc:) Citovat
Jukata Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Původně zaslal: Bendy_- to jakuta a pavlucha: taky mam ouragány dokonce dvoje 15\" a 16\" :-D Smudla_22: nejezdíš ty náhodou do peugeotu do Litoměřic? Ke kolečkům gratuluju:) a máš k nim i auto? Citovat
Bendy_- Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Jukata : jj mam mam ho i v podpisu, nekde v tomhle vlakne je i jeho fotka, nečekaně, že modrá metla :-D, ale bohužel old model Citovat
pavloucha Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: Jukata Původně zaslal: pavloucha Jukata:to je náhodička;) To je ale krásné auto:D Fešanda! Moc ji to sluší,o) Musím říct že k téhle barvě se ty kola prostě hodí nejvíc:) ouragany mám teď na zimu,jako letní šestnáctky z coupé Citovat
Stifler Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: Smudla_22 ...Asi ano, bohužel jsem je koupil na inzerát a taky nevěděl jak se jmenují (koukal jsem že je má obuté Foxo na své stříbrné kočičce ) ...to se už na celé originál kola 123 a pošlu je zase do světa a koupím už fungl nové Ano, foxo má Ariany. Jsou to krásná kola a 406ce by určitě moc slušela. Já mít peníze, tak ty kola koupim hned a na nějaký podložky nekoukám, to je nutnost pomalu u všech Peugeotů, pokud měníš kola za origo z jiného vozu. Citovat
secouver Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 http://www.mjmdesign.cz/other/Fotografie0024.jpg[/img] http://www.mjmdesign.cz/other/Fotografie0026.jpg[/img] http://www.mjmdesign.cz/other/Fotografie0031.jpg[/img] http://www.mjmdesign.cz/other/Fotografie0032.jpg[/img] Citovat
stanko.z Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 ahojte vsetci a tu je moja 406-tka Citovat
Stifler Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 stanko.z: Ahoj, vítám tě mezi námi 406káři a přeju mnoho šťastných km bez nehod a jakýchkoliv závad. Ať se ti mezi námi líbí. Máš pěknej stroj. [upravil dne 31/7/10 Stifler] Citovat
Smudla_22 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Smudla_22 ...Asi ano, bohužel jsem je koupil na inzerát a taky nevěděl jak se jmenují (koukal jsem že je má obuté Foxo na své stříbrné kočičce ) ...to se už na celé originál kola 123 a pošlu je zase do světa a koupím už fungl nové Ano, foxo má Ariany. Jsou to krásná kola a 406ce by určitě moc slušela. Já mít peníze, tak ty kola koupim hned a na nějaký podložky nekoukám, to je nutnost pomalu u všech Peugeotů, pokud měníš kola za origo z jiného vozu. No jo koukal jsem na ně a mají to tam napsaný (je vidět že jste profíci:super Tak ještě sehnat dlouhý šrouby aby neměly ve spod konus (jako to mají všechny nabízený) a můžu začít drandit Citovat
Šalda Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Šmudlo_22, podívej se sem, tam máš dlouhý šrouby a pod ně si nich objednej i tyhle podložky pod šrouby, hodně lidí z clubu to od nich mají a jsou spokojení, já je tam koupím taky;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.