Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jak piše šalda chtělo by to určitě podložky aspon 15 mm.

možna tam ty kola pujdou dat bez podložek ale budou strašně zalezli. než jsem koupil podložky tak jsem mel et 28 a byla to hruza

Odesláno

koupil jsem krásný origo Peugeot 16\", ale mají ET31. v techničáku mám ET 20 tak jsem si říkal že to bude v poho

, ale čím dál tím víc mě začínají ......:(

Nejdřív scháním šrouy a ted koukám že budu muset ještě dávat podložky.

Odesláno

Šmudlo_22, a co to je za kola, Ariany?? Pokud jsi už koupil šrouby, tak Ti budou stejně na nic, protože když nasadíš podložky, tak stejně musíš dát i delší šrouby:) Musíš dát podložky min. 10mm, abys dorovnal ET jaký tam máš mít;)

Odesláno

Bendy_- NE byl jsem v Trutnově (tam to mám o trochu blíž ;))

Šaldo Asi ano, bohužel jsem je koupil na inzerát a taky nevěděl jak se jmenují :( (koukal jsem že je má obuté Foxo na své stříbrné kočičce :))

tak to jsem úplně v haj... a to jsem z nich měl takovou radost. to se už na celé originál kola 123 a pošlu je zase do světa a koupím už fungl nové

[upravil dne 26/7/10 Smudla_22]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Jukata

odpociva na travicce:)

Tahle 406 se mi vždy líbila. :super

Díky moc za pochvalu:) bohužel je teď holka moc nemocná a čeká na doktora, jen co budou nějaké penízky, půjde pod \"kudlu\":).. takže se teď musí šetřit:).. Ale hned jak ji doktor pomůže, bude ještě krásnější,o) doufám, že to bude brzy:)

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

Jukata:to je náhodička;)

To je ale krásné auto:D Fešanda! Moc ji to sluší,o) Musím říct že k téhle barvě se ty kola prostě hodí nejvíc:)

Odesláno
Původně zaslal: Bendy_-

to jakuta a pavlucha: taky mam ouragány dokonce dvoje 15\" a 16\" :-D

Smudla_22: nejezdíš ty náhodou do peugeotu do Litoměřic?

Ke kolečkům gratuluju:) a máš k nim i auto?:D

Odesláno
Původně zaslal: Jukata

Původně zaslal: pavloucha

Jukata:to je náhodička;)

To je ale krásné auto:D Fešanda! Moc ji to sluší,o) Musím říct že k téhle barvě se ty kola prostě hodí nejvíc:)

ouragany mám teď na zimu,jako letní šestnáctky z coupé
Odesláno
Původně zaslal: Smudla_22

...Asi ano, bohužel jsem je koupil na inzerát a taky nevěděl jak se jmenují :( (koukal jsem že je má obuté Foxo na své stříbrné kočičce :))

...to se už na celé originál kola 123 a pošlu je zase do světa a koupím už fungl nové

Ano, foxo má Ariany. Jsou to krásná kola a 406ce by určitě moc slušela. Já mít peníze, tak ty kola koupim hned a na nějaký podložky nekoukám, to je nutnost pomalu u všech Peugeotů, pokud měníš kola za origo z jiného vozu.

Odesláno

stanko.z: Ahoj, vítám tě mezi námi 406káři a přeju mnoho šťastných km bez nehod a jakýchkoliv závad. Ať se ti mezi námi líbí. :papa

Máš pěknej stroj. :super

[upravil dne 31/7/10 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Smudla_22

...Asi ano, bohužel jsem je koupil na inzerát a taky nevěděl jak se jmenují :( (koukal jsem že je má obuté Foxo na své stříbrné kočičce :))

...to se už na celé originál kola 123 a pošlu je zase do světa a koupím už fungl nové

Ano, foxo má Ariany. Jsou to krásná kola a 406ce by určitě moc slušela. Já mít peníze, tak ty kola koupim hned a na nějaký podložky nekoukám, to je nutnost pomalu u všech Peugeotů, pokud měníš kola za origo z jiného vozu.

No jo koukal jsem na ně a mají to tam napsaný (je vidět že jste profíci:super

Tak ještě sehnat dlouhý šrouby aby neměly ve spod konus (jako to mají všechny nabízený) a můžu začít drandit :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...