čakom Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: lojza Nemyslím jsi že by na to bylo moc, pořád uhání pěkně. Taky jsem z toho měl strach, ale každou zatáčku si do slova užívám. Během jednoho léta co jsem tam měl odešly čepy a tyčky stabilizátorů tak že paráda. Asi v budějcích máme dobré silnice když budeš chvilku jezdit na 225 a pak dáš užší tak poznaš Citovat
lojza Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Já jsem jezdil na 215/40 a přešel jsem 225/45 a zpozoroval jsem akorát to že se to více naklání v zatáčkách, nemyslím si že by tam byl velký rozdíl. Citovat
enikybeniky Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Před nějakou dobou jsem taky přislíbil, tak tady něco málo, je to teda špinavý, ale v tomhle počasí se to nevyplatí ani mýt. Aspoň sníh to trošku očistil Jo, jinak předchozí majitel byl zdejší Dave_k. Citovat
enikybeniky Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Jj, málo nás tady rozhodně není. Citovat
Doyle Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Borci Kde se dají sehnat ta přídavná dvojitá světla ? ... Citovat
čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Doyle Borci Kde se dají sehnat ta přídavná dvojitá světla ? ... prodával je peu. ale už to nedělá. musíš hledat. tady se něco řešilo [upravil dne 12.12.2008 čakom] Citovat
enikybeniky Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Já už jsem je tak nafasoval. Citovat
Doyle Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Doyle Borci Kde se dají sehnat ta přídavná dvojitá světla ? ... prodával je peu. ale už to nedělá. musíš hledat. tady se něco řešilo [upravil dne 12.12.2008 čakom] Pravě jsem už prolezl kde co a nic .. :-( Citovat
agresssor Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Sem si rikal ze to auto od nekud znam:D pekne pekne:) Citovat
čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Doyle Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Doyle Borci Kde se dají sehnat ta přídavná dvojitá světla ? ... prodával je peu. ale už to nedělá. musíš hledat. tady se něco řešilo [upravil dne 12.12.2008 čakom] Pravě jsem už prolezl kde co a nic .. :-( tak už asi nebudou. jedině sehnat z nějaké bouračky nebo tak něco. Citovat
agresssor Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Doyle Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Doyle Borci Kde se dají sehnat ta přídavná dvojitá světla ? ... prodával je peu. ale už to nedělá. musíš hledat. tady se něco řešilo [upravil dne 12.12.2008 čakom] Pravě jsem už prolezl kde co a nic .. :-( tak už asi nebudou. jedině sehnat z nějaké bouračky nebo tak něco. Co sem se bavil s petrem tak uz se nedelaj a sehnat se moc nedaj prej jedine obednat z francie za nejakejch 13 litru Citovat
Doyle Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 no bezva tak to znám lepší využití pro 13 litrů o)) Citovat
Burisek Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: Doyle no bezva tak to znám lepší využití pro 13 litrů o)) jj přesně tak,zkoušel jsem je sehnat přes ebay z frankraichu když to tady tuším vystavil Ferry ale už byly bohužel prodaný !! Velká škoda,taky jsem je chtěl.... Citovat
Ferry Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 tak mi dneska naskocilo na tacho tohle pekne cislo, jinak realita je asi tak o 115 000km vys Konecne jsem dal zpatky nastrikane kridylko a vymenil predni promackly blatnik, fotky zatim davat nebudu, je to spinavy, tak si nebudu delat ostudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.