Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sharpers vidíš jak máš pěknýho sedana:super,porád ho chceš prodávat a takový pěkný auti,a jestli Tě štve spotřeba(mě taky štvala mám stejný motor)tak tam dej LPG a provoz budeš mít levněší než HDI;):D:D

Odesláno

Charlie 1 : pěkné je to vím :mad: a neštve mě spotřeba ale spíše ten uvěr co na něj mám :roll ale stejně ,pokud nikdo nenabídne dost , tj 70tis a výše což nikdo nenabídne :D tak si holt auto budu muset nechat a bojovat ním :) pak přijde na řadu tebou zmiňované LPG atd atd :)

Odesláno

po dlouhe dobe jsem to dal dohromady

1, rok 2006/2008, serie jak jsem ji dovezl 185/70/14

2, leto 2008, pružiny weitec 40/40, pneu 205/50/16, alu 7,5x16

3, 2008/2011, komplet podvozek weitec 60/40, pneu 205/45/17, alu 7x17

4, 2011/...., stavak raceland sníženi 100/70, pneu 205/45/17, plech 7,5x17

121ae.jpg

212at.jpg

313xp.jpg

414gv.jpg

[upravil dne 13.8.2011 od čakom]

Odesláno

Charlie 1: pravě že na racelandu (posledni fotka) je to lepší než na weitecu (třetí fotka)

106sťák: silnice jsou v pohode. sem tam štrjchnu napravnicou ale fakt jen sem tam

Odesláno
Charlie 1: pravě že na racelandu (posledni fotka) je to lepší než na weitecu (třetí fotka)

106sťák: silnice jsou v pohode. sem tam štrjchnu napravnicou ale fakt jen sem tam

:D

Odesláno
...aneb... i na me se dostalo :) Toto utery jsem si privezl sve \"nove\" coupe. Dlouha leta jezdil ve Francii, ale letos se dovezl k nam do cech, aby nam tu zkrasloval silnice. Ma sice par drobnych vad, ale ja jsem rad. Aspon budu mit o co s laskou pecovat :) Ale bez zbytecnych reci.. nasleduje par fotek auta tak, jak jsem ho dovezl.

Jeste doplnim, ze jde o verzi se starsim 3litrovym 6tivalcem o vykonu 140kW a ve verzi vybavy 4+ (takze zadny vorezavatko). Ale ackoliv ma o 12kW min, nez novejsi verze. Tak i navzdory faktu, ze je to tezky musim rict, ze jede mooooc hezky :)

[upravil dne 12.8.2011 od švejk]

Moc krásná:o:mrk:super. A co foto interiéru , motoru ???

Odesláno

to Paul Jane: pígloval jsem jen z venku vevnitř by to chtělo taky,ale nebyl čas,měl jsem ještě nějakou práci na tom,vždyť víš a do toho každou chvilku pršelo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...