Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Lucky

Oddie: Podle toho, co jsi rekl, by tedy znamenalo ze mam motor BDZ, protoze na vinu mam VF320CBD2xxxxxxx ale pravdou je, ze mam BDY a za to dam do ruky ohen (teda opacne) :) Takze Francouzskej gulas je nase nejoblibenejsi jidlo.

Apropo: existuje vubec takovej gulas?

Takže máš XU5M, jestli to dobře chrápu...

Odesláno

No, jak jsem nedavno patral po VINech a jejich slozeni, tak treba amici maji teda peknej antisystem, kterej je ale posleze docela prehlednej. Maj tam pismena znamenajici nejakou hodnotu, ty ruzny znaky se tedy vlastne sectou, potom podeli, odectou, odmocni a nakonec sesrotujou a vypadne z toho nejaky kontrolni cislo nebo pismeno, ktery musi bejt na urcitym miste.. no proste mish-mash jak cip

Odesláno
Napsán autorem Trundik

haló, někdo mi to prosím přeložte. Anglyčtina není můj kobylek. Díky

No... udělej něco na slovo PEUGEOT, žejo... čili

\"Složený a lehce rozložitelný.Převodovka ejakuluje olej a asfalt\" LOL - to je píchovina což :)

[Editován dne 2/6/04 Luger]

Odesláno

To je fakt, neřešil bych to. Téma okolo výkonu mého pupíka vzniklo původně z pokecu kolem sprintů, který byly na tom srazu, čili to s tím (i když vzdáleně) souvisí... nevím, prijde mi blbý sem napsat \"ale to už je pokec o něčem jiném, pojďte, uděláme na to další topic\" ... ale ... no a co, myslím, že to až tak nikomu nevadí, hlavně že je o čem povídat... :) Od toho to fórum je, ne? Podle mě je názor \"nemám rád offtopicy\" poněkud zaujatý, i když ho plně chápu. Nemít rád něco jen z principu... no...

Odesláno

proste, mam uz 353 prispevku a jedeme na rekord.

No, mezi nami, do srazu to bylo slusne, po srazu vtaky slusne, pak jsme se se srazem rozloucili. Od te doby to beru jako slozklu pro vselikere radeni...

Vzdyt je to lepsi, nez zakladat milion jinych temat :)

Navic, toto tema je uz pres taden mrtve :)

Takze, jaka byla vase cesta do prace ? ;)

Odesláno

Cesta do práce... pako :D

No, nic moc, páč jsem se cestou stavoval na Zličíně v Metropoli... a je tam taková dlóóóóuhá táhlá (270 stupňů) zatáčka navíc se silným sklonem dolů... ta vede k parkovišti, že... no a já tam na tom mokru jel šedesát... a najednou koukám, auto, které bylo za mnou, je najednou předemnou a já brzdím pozadu... Prostě mi ulítla prdel, deset metrů jsem jel bokem ve snaze to vyrovnat, ale nepovedlo se... hodinky.Naštěstí jsem nikomu (ani autu) nic neudělal.

Chybama se člověk učí. Teď už vím, k čemu že je ta adheze :)

Jediná věc mě mrzí... že když jsem jel bokem a předníma kolama kontroval do směru jízdy ve snaze to srovnat... nešlápl jsem na plyn... Byl to celkem pomalý smyk, který bych (kdybych na to šlápl) jistě vyrovnal, ale prostě jsem si netroufl... A takovouhle věc člověk nikde nenacvičí... ani na folii, protože tam je snaha o power slide marná... klouže to moc.

No, jsem debil, dobře mi tak. Jsem poučenej.

Odesláno
Napsán autorem Luger

Cesta do práce... pako :D

No, nic moc, páč jsem se cestou stavoval na Zličíně v Metropoli... a je tam taková dlóóóóuhá táhlá (270 stupňů) zatáčka navíc se silným sklonem dolů... ta vede k parkovišti, že... no a já tam na tom mokru jel šedesát... a najednou koukám, auto, které bylo za mnou, je najednou předemnou a já brzdím pozadu... Prostě mi ulítla prdel, deset metrů jsem jel bokem ve snaze to vyrovnat, ale nepovedlo se... hodinky.Naštěstí jsem nikomu (ani autu) nic neudělal.

Chybama se člověk učí. Teď už vím, k čemu že je ta adheze :)

Jediná věc mě mrzí... že když jsem jel bokem a předníma kolama kontroval do směru jízdy ve snaze to srovnat... nešlápl jsem na plyn... Byl to celkem pomalý smyk, který bych (kdybych na to šlápl) jistě vyrovnal, ale prostě jsem si netroufl... A takovouhle věc člověk nikde nenacvičí... ani na folii, protože tam je snaha o power slide marná... klouže to moc.

No, jsem debil, dobře mi tak. Jsem poučenej.

Myslíš tu krásnou zatáčku co končí semaforem a pokračuje parkovištěm ? Ani ti nebudu říkat, kolik sem do ní jel, protože jak tě znám, tak by si to zkoušel ,-)

Odesláno

Koukam ze se klaboseni o srazu v Plzni pekne protahlo... ja jsem nemohl moc odepisovat,spis nemel moc naladu protoze jsem se ucil na zkousky,,ale jen tak v katkosti...

LUGER- ty mas proste vyhodu v hmotnosti a s tim clovek nic neudela cca 900kg a 1300kg je veliky rozdil.. Ale jinak uz nevim co k tomu napsat..

Proste mas pekny maly rychli bobek(205)

:) A uz se tesim na dalsi Peugeot sraz clubu a vsech lidicek ktery maji radi Peugeot... a to snad bude vse odemne k srazu ktery jsem prozily v Plzni u Jifora... TAK MYSLIM ZE TOHLE TEMA JE UZ UZAVRENY::: :papa

[Editován dne 5/6/04 John]

Odesláno
Napsán autorem vector

Myslíš tu krásnou zatáčku co končí semaforem a pokračuje parkovištěm ? Ani ti nebudu říkat, kolik sem do ní jel, protože jak tě znám, tak by si to zkoušel ,-)

Tak tu přesně myslím... já tam jezdím na suchu 90, tedcy pouze když chci dělat debila - a to je s mýma vyteklinama maximum... Nic, taxe pochlub, ne? :D

Odesláno
Napsán autorem John

Koukam ze se klaboseni o srazu v Plzni pekne protahlo... ja jsem nemohl moc odepisovat,spis nemel moc naladu protoze jsem se ucil na zkousky,,ale jen tak v katkosti...

LUGER- ty mas proste vyhodu v hmotnosti a s tim clovek nic neudela cca 900kg a 1300kg je veliky rozdil.. Ale jinak uz nevim co k tomu napsat..

Proste mas pekny maly rychli bobek(205)

:) A uz se tesim na dalsi Peugeot sraz clubu a vsech lidicek ktery maji radi Peugeot... a to snad bude vse odemne k srazu ktery jsem prozily v Plzni u Jifora... TAK MYSLIM ZE TOHLE TEMA JE UZ UZAVRENY::: :papa

[Editován dne 5/6/04 John]

Malý ryachlý bobek jo :D :D

No, tak jo, teda. Každopádně teď mi bobek stojí na šutru... jakkoli perverzně to zní. Vyškubnul jsem těhlici a čekám kdo mi tam zalisuje lóžo bóžo ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...