destiny Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 pokud nekdo chce tu 50ti megovou verzi, tak je zde: ...::: klikni sem a stahuj :::... Citovat
Murdoc Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Nevím jak ostatním, ale mě osobně se tam líbilo. Organizace výborná. Znovu bych chtěl poděkovat Jiforovi za sraz. Spanilá jíza v koloně by byla možná, jen kdyby a) byla asi polovina aut; b) by se dohodlo s radnicí a zablokovaly se semafory. Možnost b) je hodně nereálná... A pokuď se to někomu nelíbilo, a? si zkusí zorganizovat sraz sám. Co se týče sprintů. Byla to naše iniciativa a podle toho to vypadalo. (Lugere, já udělám 150 maximálně na dálnici, na ploše nejvýš 115 ) Na další sraz se těším. Citovat
Luger Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Murdoc: Mě se to líbilo, bylo to akční A navíc jsem z mě nepochopitelného důvodu na sprintu nenalezl soupeře... tak mě v tu dobu nevadilo nic, jak mi stouplo \"autovědomí\" :D Příště mě musíte někdo vyklepnout, jinak si budu myslet, že nejlíp jezdí auta z roku 91 Citovat
Luger Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Napsán autorem destiny pokud nekdo chce tu 50ti megovou verzi, tak je zde: ...::: klikni sem a stahuj :::... Destiny: Dík za poskytnutí - to video je fakt mooooc pekny... Libózně profesionální... Citovat
Trundik Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Velký díky Hicsovi. Nádherný video. Chtěl jsem si stáhnout i to \"50megovy\", ale nemohl jsem stáhnout dekomprimační nástroj. Plís poraďte mě, jak na to. Citovat
KoZLiK Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Napsán autorem Luger Murdoc: Mě se to líbilo, bylo to akční A navíc jsem z mě nepochopitelného důvodu na sprintu nenalezl soupeře... tak mě v tu dobu nevadilo nic, jak mi stouplo \"autovědomí\" :D Příště mě musíte někdo vyklepnout, jinak si budu myslet, že nejlíp jezdí auta z roku 91 Hmm to zni jako vyzva.... :)Priste si vemu z prace 605ku 3.0 benzin. Myslim ze bys mel co delat... [Editován dne 25/5/04 KoZLiK] Citovat
destiny Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Myslim, ze by Luger udelal i tu 605 3.0. Jede to super, ale je to taky pekne tezka kara. Lugerovo auto by se jen vzneslo a zmizelo na horizontu. 605 ma silu, ale na prenos te sily na silnici tak, aby to odpalio a predjelo Lugera (a ne jen hrabalo) by bylo potreba 4kolku. Citovat
AKCZ Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Lugere.. Chtel jsem se mrknout jak je to s parametrama 205 1.9 GTi a nasel jsem tohle :D To by taky nebylo spatny ne? Citovat
KoZLiK Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Napsán autorem destiny Myslim, ze by Luger udelal i tu 605 3.0. Jede to super, ale je to taky pekne tezka kara. Lugerovo auto by se jen vzneslo a zmizelo na horizontu. 605 ma silu, ale na prenos te sily na silnici tak, aby to odpalio a predjelo Lugera (a ne jen hrabalo) by bylo potreba 4kolku. No mozna jo... ale na delsi trati by asi nestihal... dneska sem to tak trochu na D5ce na Prahu pred pumpou ESSO testoval.... 225km a mozna by jeste svinka chtela vic... ale to uz sem nerisknul.... :D ale ta spotrebaaaa..... fuuuj to bylo jak pracka.... ale na druhou stranu sem se poradne projel... za firemni prachy.... [Editován dne 25/5/04 KoZLiK] Citovat
vix Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 No, a meli bychom se slozit Lugerovi asi tak na dva petilitrovy kanystry destilky...takze priste pred sprintem bychom meli vyhlasit nejakou verejnou sbirku Citovat
vector Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Napsán autorem KoZLiK Napsán autorem destiny Myslim, ze by Luger udelal i tu 605 3.0. Jede to super, ale je to taky pekne tezka kara. Lugerovo auto by se jen vzneslo a zmizelo na horizontu. 605 ma silu, ale na prenos te sily na silnici tak, aby to odpalio a predjelo Lugera (a ne jen hrabalo) by bylo potreba 4kolku. No mozna jo... ale na delsi trati by asi nestihal... dneska sem to tak trochu na D5ce na Prahu pred pumpou ESSO testoval.... 225km a mozna by jeste svinka chtela vic... ale to uz sem nerisknul.... :D ale ta spotrebaaaa..... fuuuj to bylo jak pracka.... ale na druhou stranu sem se poradne projel... za firemni prachy.... [Editován dne 25/5/04 KoZLiK] No paráda, tak si příště dáme závod na delší tra? bude legrace, když je dobrá nafta a počasí tak mi to jede taky tak. Citovat
jifor Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 Ahoj lidičkové. Těm co nás chválí děkuji, těm co haní děkuji dvojnásob. Schválně jsem nekomentoval Vaše názory a nechal Vás samotné aby jste se k nim vyjádřili. Jak se ukázalo, najde se tu dost střízlivě myslících lidí Kolona třia třiceti vozů opravdu nedokáže projet městem najednou bez policejní asistence a přesto že to bylo v sobotu a policie s námi docela spolupracuje, tak nám to nebylo dovoleno. Cedulky byly, ale větší prostě bez povolení a finanční úhrady instalovat nešly a kdo poslouchal na parkovišti, tak jsem opravdu popisoval dost podrobně jak se pojede. Za křižovatkami jsme čekali, když někdo chyběl, tak jsem se vracel a na nejproblematičtější křižovatce jsem řídil dopravu. Kdo očekával fólií pokryté letiště, tak se mu velice omlouvám, ale nic takového jsem nesliboval a přesně na takovéto folii se připravují modré majáky a další složky. A kdo byl alespoň trochu zvědavý co ho čeká, tak se mohl juknout na naše stránky a viděl by, že výcvik neprobíhá na zimním stadionu. Sebekriticky bych se chtěl omluvit za začátek, kdy jsem ještě narychlo musel schánět vrtačku a opět se mi potvrdilo, že chcešli něco udělat, udělej si to sám a nespolehej se na nikoho jiného. Ale myslím, že to tolik nebolelo... Nebo snad ano? A dostáváme se k motokárám, cenám atd... Bylo nám přislíbeno........... atd... Asi nemá cenu to tu vůbec popisovat. Kdo někdy něco organizoval a spoléhal se na někoho jiného, jistě ví o čem mluvím. Velice se omlouvám, ale prostě nedokážu donutit nikoho aby ráno vstal a přijel jak slíbil se svým stánkem atd.... Že prší a nebude? Ale tomu nikdo nevěří.... Prostě měli přijet - nepřijeli - nějak jsme se s tím poprali a ceny byly v naší režii.... I když asi nebyly nej nej... Motokáry? Slíbili že budou pro nás připraveny 2. Bohužel kolega který měl přivézt druhou nedorazil a tak byla jen jedna. Ale dá se jim to mít za zlé když se otvírá až 5.6.? Pak jich tu bude 12 a budou tu každý den.... Ale to jsou věci které prostě nedokážu ovlivnit... Chci aby to bylo tak a tak, ale jestli to tak bude, tak to uvidím teprve až v tu chvíli a musím na to nějak reagovat. A když už jsem se tak rozepsal, tak budu reagovat i na finanční stránku akce. Původně jsem to nechtěl psát, ale zas mi to nedá, protože nemám rád, když vypadám jako nenažraná svině, která chce každého oškubat. 450,- Kč je opravdu dost peněz a když se k tomu připočte projetý benzín tak ta částka naroste. Chápu, že pro někoho je to opravdu šíleně moc. Proto jsem se taky snažil, aby se k registrovaným členům připojili i majitelé Peugeotů z Plzně a okolí a třeba se i později zaregistrovali. Bohužel, počasí je asi odradilo a tak se nás sešlo tolik, kolik se nás sešlo. Mne tato akce přišla na víc jak 8 tisíc... Neříkám to proto, aby mne někdo litoval a nebo nedej Bože mi posílal peníze. Ale nemám rád, když mne někdo osočuje. Mě osobně se akce líbila (i když mohla být lepší) a přiznám se, že jsem se těšil až skončíme a nebudu s praporkem stát u folie a se všemi se konečně poznám. No závěr byl trochu jiný a mě zůstaly v paměti tváře bez jmen a nicky bez tváří.... Ale to se snad časem změní. Vlastně pár tváří, jmen a nicků se propojilo.... Doufám, že se brzy někde setkáme a konečně s Vámi budu moc komunikovat i jinak než jen co děláte dobře a co špatně za volantem A abych nezapoměl.... Vzkaz pro Svini007: Máš u mě 20,- Kč za klobásu, pití bylo zdarma a už se těším na sraz s prasátkem a dalšími požitky...... Ono když se sejdem na louce u ohně, tak to taky dokážu za 100,- i s občerstvením [Editován dne 26/5/04 jifor] Citovat
jifor Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 Jo a ještě jedna věc! Sliboval jsem každému účastníku srazu registraci zdarma na kursové sázení přes mobilní telefon + dárek 100,- Kč na sázení. To samozřejmě platí akorát jsem to vše nezvládl než jste se rozprchli. Takže kdo má zájem, není problém se ozvat a nějak to uděláme. Mimochodem, v současné době se dá sázet na to kdo vypadne ze SuperStar Citovat
Lucky Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Hics: ty nejen ze jses sikovnej jako prase, ale ty umis udelat i pekny video Cece, na tech dverich ta kamera drzi na prisavkach nebo na magnetu? Chtel bych si nekdy natocit moji oblibenou RZ, vis? Tak abych vedel co vlastne shanet.. Citovat
Luger Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Napsán autorem vix No, a meli bychom se slozit Lugerovi asi tak na dva petilitrovy kanystry destilky...takze priste pred sprintem bychom meli vyhlasit nejakou verejnou sbirku Je to děs, na srazech ze mě kouří pára a na dálnici spálenej olej... achjo No, včera jsem otevřel haupnu a zezpoda na ní byly znát stopy po gejzíru oleje... hádáte správně, šroub ve víku hlavy (ten se strženým závitem) už tam není... Někdo má hodinky s vodotryskem a já mám auto s olejotryskem... kdo má víc :D Citovat
Luger Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Napsán autorem destiny Myslim, ze by Luger udelal i tu 605 3.0. Jede to super, ale je to taky pekne tezka kara. Lugerovo auto by se jen vzneslo a zmizelo na horizontu. 605 ma silu, ale na prenos te sily na silnici tak, aby to odpalio a predjelo Lugera (a ne jen hrabalo) by bylo potreba 4kolku. No, až tak mi to zase nejspíš nejede, ale dík Peggy z Tebe bude mít radost, až jí to vyřídím... Každopádně pokud vedle mě stojí nějaká 180ti konová Swině (teda sory, Swine... chtěl jsem říct svině ) tak jí za chvíli nepřečtu ani SPZ... asi bych se ani nerozjížděl... Citovat
Driver Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 to jifor: chtěl jsem poděkovat za přípravu celé akce, mě osobně se líbila a nějaké ty menší zádrhele se u akce takového rozsahu vyskytnou asi vždycky, pokud je ale pořadatel dovede vyřešit tak ani není o čem diskutovat. Cena mi přišla přijatelná (cena za klobásu taky ) a jsem rád že jsem této akce zúčastnil (nevím jestli to samé mohou říct pneumatiky na mém autě ) P.S. měli jste tam příjemné pořadatelky [Editován dne 26/5/04 Driver] Citovat
Hics Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 To Lucky: Kamera drzí na takovým udělátku vyrobeným z držáku na ruční mlejnek...:D:D Pokud máš na kameře závit na stativ - a to asi určitě jo, tak ti ten porychtunk můžu pučit. Drží to celkem spolehlivě, ale radši to vždycky eště jistím šňůrkou o zrcátko. Jinak mám i nějaký čipovky do interieru a exterieru a DVcamovej záznam s videoautoswitchem - přepíná automaticky ze třech zdrojů signálu, ale to sem tam už nechtěl tahat a dělat s tim divadlo. Citovat
Lucky Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 ty voe Tak to je nasup! A myslis, ze by treba ten \"kafemlejnek udrzel\"? Mel bych fakt o tu kameru strach, bo ono to neni zrovna nejlevnejsi sranda A na ty cipovky nemuzes natacet nezavisle? Jako ze by se to nahravalo z evsech a pak je postrihalo? Citovat
Driver Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 to Hics: video super! každému komu jsem ho ukazoval se moc líbilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.