Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak ostatním, ale mě osobně se tam líbilo. Organizace výborná. Znovu bych chtěl poděkovat Jiforovi za sraz.

Spanilá jíza v koloně by byla možná, jen kdyby a) byla asi polovina aut; b) by se dohodlo s radnicí a zablokovaly se semafory. Možnost b) je hodně nereálná... A pokuď se to někomu nelíbilo, a? si zkusí zorganizovat sraz sám.

Co se týče sprintů. Byla to naše iniciativa a podle toho to vypadalo. (Lugere, já udělám 150 maximálně na dálnici, na ploše nejvýš 115 :P )

Na další sraz se těším.

Odesláno

Murdoc: Mě se to líbilo, bylo to akční ;):P:D A navíc jsem z mě nepochopitelného důvodu na sprintu nenalezl soupeře... tak mě v tu dobu nevadilo nic, jak mi stouplo \"autovědomí\" :D :D :D

Příště mě musíte někdo vyklepnout, jinak si budu myslet, že nejlíp jezdí auta z roku 91 :D

Odesláno
Napsán autorem Luger

Murdoc: Mě se to líbilo, bylo to akční ;):P:D A navíc jsem z mě nepochopitelného důvodu na sprintu nenalezl soupeře... tak mě v tu dobu nevadilo nic, jak mi stouplo \"autovědomí\" :D :D :D

Příště mě musíte někdo vyklepnout, jinak si budu myslet, že nejlíp jezdí auta z roku 91 :D

Hmm to zni jako vyzva.... :)Priste si vemu z prace 605ku 3.0 benzin. Myslim ze bys mel co delat... :D:D:D:D

[Editován dne 25/5/04 KoZLiK]

Odesláno

Myslim, ze by Luger udelal i tu 605 3.0. Jede to super, ale je to taky pekne tezka kara. Lugerovo auto by se jen vzneslo a zmizelo na horizontu. 605 ma silu, ale na prenos te sily na silnici tak, aby to odpalio a predjelo Lugera (a ne jen hrabalo) by bylo potreba 4kolku. :papa

Odesláno
Napsán autorem destiny

Myslim, ze by Luger udelal i tu 605 3.0. Jede to super, ale je to taky pekne tezka kara. Lugerovo auto by se jen vzneslo a zmizelo na horizontu. 605 ma silu, ale na prenos te sily na silnici tak, aby to odpalio a predjelo Lugera (a ne jen hrabalo) by bylo potreba 4kolku. :papa

No mozna jo... :) ale na delsi trati by asi nestihal... dneska sem to tak trochu na D5ce na Prahu pred pumpou ESSO testoval.... 225km a mozna by jeste svinka chtela vic... :) ale to uz sem nerisknul.... :D :D :D ale ta spotrebaaaa..... fuuuj to bylo jak pracka.... :D:D ale na druhou stranu sem se poradne projel... za firemni prachy.... :D:D:D:D

Odesláno

No, a meli bychom se slozit Lugerovi asi

tak na dva petilitrovy kanystry destilky...takze priste pred sprintem bychom meli vyhlasit nejakou verejnou sbirku :P

Odesláno
Napsán autorem KoZLiK

Napsán autorem destiny

No mozna jo... :) ale na delsi trati by asi nestihal... dneska sem to tak trochu na D5ce na Prahu pred pumpou ESSO testoval.... 225km a mozna by jeste svinka chtela vic... :) ale to uz sem nerisknul.... :D :D :D ale ta spotrebaaaa..... fuuuj to bylo jak pracka.... :D:D ale na druhou stranu sem se poradne projel... za firemni prachy.... :D:D:D:D

No paráda, tak si příště dáme závod na delší tra? bude legrace, když je dobrá nafta a počasí tak mi to jede taky tak.

Odesláno

Ahoj lidičkové. Těm co nás chválí děkuji, těm co haní děkuji dvojnásob. Schválně jsem nekomentoval Vaše názory a nechal Vás samotné aby jste se k nim vyjádřili. Jak se ukázalo, najde se tu dost střízlivě myslících lidí ;) Kolona třia třiceti vozů opravdu nedokáže projet městem najednou bez policejní asistence a přesto že to bylo v sobotu a policie s námi docela spolupracuje, tak nám to nebylo dovoleno. Cedulky byly, ale větší prostě bez povolení a finanční úhrady instalovat nešly a kdo poslouchal na parkovišti, tak jsem opravdu popisoval dost podrobně jak se pojede. Za křižovatkami jsme čekali, když někdo chyběl, tak jsem se vracel a na nejproblematičtější křižovatce jsem řídil dopravu. Kdo očekával fólií pokryté letiště, tak se mu velice omlouvám, ale nic takového jsem nesliboval a přesně na takovéto folii se připravují modré majáky a další složky. A kdo byl alespoň trochu zvědavý co ho čeká, tak se mohl juknout na naše stránky a viděl by, že výcvik neprobíhá na zimním stadionu. Sebekriticky bych se chtěl omluvit za začátek, kdy jsem ještě narychlo musel schánět vrtačku a opět se mi potvrdilo, že chcešli něco udělat, udělej si to sám a nespolehej se na nikoho jiného. Ale myslím, že to tolik nebolelo... Nebo snad ano? A dostáváme se k motokárám, cenám atd... Bylo nám přislíbeno........... atd... Asi nemá cenu to tu vůbec popisovat. Kdo někdy něco organizoval a spoléhal se na někoho jiného, jistě ví o čem mluvím. Velice se omlouvám, ale prostě nedokážu donutit nikoho aby ráno vstal a přijel jak slíbil se svým stánkem atd.... Že prší a nebude? Ale tomu nikdo nevěří.... Prostě měli přijet - nepřijeli - nějak jsme se s tím poprali a ceny byly v naší režii.... I když asi nebyly nej nej... Motokáry? Slíbili že budou pro nás připraveny 2. Bohužel kolega který měl přivézt druhou nedorazil a tak byla jen jedna. Ale dá se jim to mít za zlé když se otvírá až 5.6.? Pak jich tu bude 12 a budou tu každý den.... Ale to jsou věci které prostě nedokážu ovlivnit... Chci aby to bylo tak a tak, ale jestli to tak bude, tak to uvidím teprve až v tu chvíli a musím na to nějak reagovat. :o A když už jsem se tak rozepsal, tak budu reagovat i na finanční stránku akce. Původně jsem to nechtěl psát, ale zas mi to nedá, protože nemám rád, když vypadám jako nenažraná svině, která chce každého oškubat. 450,- Kč je opravdu dost peněz a když se k tomu připočte projetý benzín tak ta částka naroste. Chápu, že pro někoho je to opravdu šíleně moc. Proto jsem se taky snažil, aby se k registrovaným členům připojili i majitelé Peugeotů z Plzně a okolí a třeba se i později zaregistrovali. Bohužel, počasí je asi odradilo a tak se nás sešlo tolik, kolik se nás sešlo. Mne tato akce přišla na víc jak 8 tisíc... Neříkám to proto, aby mne někdo litoval a nebo nedej Bože mi posílal peníze. Ale nemám rád, když mne někdo osočuje. Mě osobně se akce líbila (i když mohla být lepší) a přiznám se, že jsem se těšil až skončíme a nebudu s praporkem stát u folie a se všemi se konečně poznám. No závěr byl trochu jiný a mě zůstaly v paměti tváře bez jmen a nicky bez tváří.... Ale to se snad časem změní. Vlastně pár tváří, jmen a nicků se propojilo.... Doufám, že se brzy někde setkáme a konečně s Vámi budu moc komunikovat i jinak než jen co děláte dobře a co špatně za volantem :D A abych nezapoměl.... Vzkaz pro Svini007: Máš u mě 20,- Kč za klobásu, pití bylo zdarma a už se těším na sraz s prasátkem a dalšími požitky...... Ono když se sejdem na louce u ohně, tak to taky dokážu za 100,- i s občerstvením :papa

[Editován dne 26/5/04 jifor]

Odesláno
:o Jo a ještě jedna věc! Sliboval jsem každému účastníku srazu registraci zdarma na kursové sázení přes mobilní telefon + dárek 100,- Kč na sázení. To samozřejmě platí akorát jsem to vše nezvládl než jste se rozprchli. Takže kdo má zájem, není problém se ozvat a nějak to uděláme. Mimochodem, v současné době se dá sázet na to kdo vypadne ze SuperStar :D
Odesláno

Hics: ty nejen ze jses sikovnej jako prase, ale ty umis udelat i pekny video :)

Cece, na tech dverich ta kamera drzi na prisavkach nebo na magnetu?

Chtel bych si nekdy natocit moji oblibenou RZ, vis? :) Tak abych vedel co vlastne shanet..

Odesláno
Napsán autorem vix

No, a meli bychom se slozit Lugerovi asi

tak na dva petilitrovy kanystry destilky...takze priste pred sprintem bychom meli vyhlasit nejakou verejnou sbirku :P

:D:D:D Je to děs, na srazech ze mě kouří pára a na dálnici spálenej olej... achjo :(

No, včera jsem otevřel haupnu a zezpoda na ní byly znát stopy po gejzíru oleje... hádáte správně, šroub ve víku hlavy (ten se strženým závitem) už tam není... Někdo má hodinky s vodotryskem a já mám auto s olejotryskem... kdo má víc :D :D

Odesláno
Napsán autorem destiny

No, až tak mi to zase nejspíš nejede, ale dík :D Peggy z Tebe bude mít radost, až jí to vyřídím...

Každopádně pokud vedle mě stojí nějaká 180ti konová Swině (teda sory, Swine... chtěl jsem říct svině :D ) tak jí za chvíli nepřečtu ani SPZ... asi bych se ani nerozjížděl... :D

Odesláno

to jifor: chtěl jsem poděkovat za přípravu celé akce, mě osobně se líbila a nějaké ty menší zádrhele se u akce takového rozsahu vyskytnou asi vždycky, pokud je ale pořadatel dovede vyřešit tak ani není o čem diskutovat. Cena mi přišla přijatelná (cena za klobásu taky :D) a jsem rád že jsem této akce zúčastnil (nevím jestli to samé mohou říct pneumatiky na mém autě :) )

P.S. měli jste tam příjemné pořadatelky :papa

[Editován dne 26/5/04 Driver]

Odesláno

To Lucky: Kamera drzí na takovým udělátku vyrobeným z držáku na ruční mlejnek...:D:D:D Pokud máš na kameře závit na stativ - a to asi určitě jo, tak ti ten porychtunk můžu pučit. Drží to celkem spolehlivě, ale radši to vždycky eště jistím šňůrkou o zrcátko. Jinak mám i nějaký čipovky do interieru a exterieru a DVcamovej záznam s videoautoswitchem - přepíná automaticky ze třech zdrojů signálu, ale to sem tam už nechtěl tahat a dělat s tim divadlo.

Odesláno

ty voe :o Tak to je nasup! A myslis, ze by treba ten \"kafemlejnek udrzel\"? Mel bych fakt o tu kameru strach, bo ono to neni zrovna nejlevnejsi sranda :(

A na ty cipovky nemuzes natacet nezavisle? Jako ze by se to nahravalo z evsech a pak je postrihalo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...