destiny Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 No, zatim to zni jako fakt super akce! Uz se desne moc tesim! Jen aby neprselo Ma byt zima, ale ma i prset, tak doufam, ze jim ta predpoved zase nevyjde, jako vzdycky. [Editován dne 21/5/04 destiny] Citovat
Luger Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Kucí, co s tou kytarou... abych jí netahal zbytečně... Přeci jen ta mrcha ve futrále volačo váží... a Pegyna má nad koly cen?ák vzduchu, pak už jsou podběhy... Jde mi o to, jestli je alespoň padesáti% šance, že najde využití večer po akci... Citovat
destiny Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 ..no minimalne se s ni da prilozit do ohne, kdyz by se nahodou na ni nehralo :D ( ja vim, jsem hudebni barbar) :P Citovat
Luger Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 :D Hraju od šesti let, takže za tu dobu mi tohle už nabízelo zhruba 600 lidí... Už jsem zvyklej... No dobrá... beru jí pro případ že by byla potřeba - pro různé účely Já jen abych nepřetáhl nápřah... Kdyby někoho napadl důvod, proč jí nebrat, tak mi to ještě zkuste napsat... Citovat
Driver Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 No když se teď podívám z okna, tak zíra to nevypadá s počasím moc dobře.... Citovat
vix Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Neboj, dneska se mi umeje auto a zitra bude svitit slunicko Citovat
John Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Uz at je zitrek se tesim jako maly kluk...A ty motokary jsem na to zvedavej... To asi neodolam.... Citovat
Medvěd Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Byl jsem v Plzni, moc se mi tam líbilo, ale BOHUŽEL jsem tam nepobyl tak dlouho, jak jsem s přítelkyní ráno předpokládal - v poledne mi volali z nemocnice, že tam mám tátu. Tímto se omlouvám těm, kdo si třeba mohli myslet, že jsem odjel protože se mi tam nelíbilo a děkuji Jiforovi zapřípravu akce. Momentálně jsem doma a tiše závidím všem, kdo si užívají 7. srazu plnými doušky. Na další sraz se hlásím už teď a doufám, že mi do toho nic nevlítne.:(:(:(:( Citovat
John Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Jo sraz byl supr,dokonalá organizace a tak a chci poděkovat Jiforovy za umožnění zajezdit si na folia a tim jsem si mohl vyzkoušet jak umim ovladat auto v krizových situacich. Děkuji. Uz se tesim nadalsi sraz. Na ktery se hlasim uz dopredu a tesim se na nej...Doufam že bude stejne tak dobry jako tenhle. Citovat
Trundik Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Už jsem dorazil domů i já, asi nejvzdálenější účastník. Bylo to super, ale mohlo to být troch blíže Brnu. Ale jinak samá chvála na adresu JIFOR. Citovat
KoZLiK Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Sraz byl suprovej. Dobra parta lidi,zabava a ta kluzna plocha... no proste parada... posilam velky diiiiky Jiforovy. :papa Citovat
Medvěd Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Vzkaz pro Jifor (eventuálně představenstvo klubu) : NESTÁLO BY ZA ÚVAHU ZAMYSLET SE NAD MOŽNOSTÍ PRAVIDELNÉHO PLZEŇSKÉHO SRAZU S VYUŽITÍM JIFOROVÝCH MOŽNOSTÍ - třeba každoročně na jaře????? Sice jsem musel odjet dřív (jak psáno výše), ale hrozně mě mrzí, že jsem si nic nevyzkoušel a ohlasy ostatních účastníků mě přesvědčujío smysluplnosti tohoto srazu. Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Napsán autorem Medvěd Vzkaz pro Jifor (eventuálně představenstvo klubu) : NESTÁLO BY ZA ÚVAHU ZAMYSLET SE NAD MOŽNOSTÍ PRAVIDELNÉHO PLZEŇSKÉHO SRAZU S VYUŽITÍM JIFOROVÝCH MOŽNOSTÍ - třeba každoročně na jaře????? Sice jsem musel odjet dřív (jak psáno výše), ale hrozně mě mrzí, že jsem si nic nevyzkoušel a ohlasy ostatních účastníků mě přesvědčujío smysluplnosti tohoto srazu. urcite se na necem podobnym muzeme domluvit, pokud jste byli vsichni spokojeni, tak nevidim duvod v tom nepokracovat. A tim nemyslim pouze tuhle jarni akci, ktera by mohla byt do budoucna takovou jarni stalici, mylsim si, ze by se tato plocha mohla využít treba slalom na snehu v zime atd. Mysim, ze se s Jiforem budeme schopni konkretne domluvit Citovat
KoZLiK Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Tak sem vyvesil na http://www.kat.zvlasnyskola.cz/peugeotsraz/ nejaky foto a video z tohoto super srazu. PS:uz se tesim na dalsi. Plne souhlasim s Masinkou... v zime by to mohlo bejt hooodne zajimavy... Citovat
Trundik Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Taky plně souhlasím s Mašinkou, i když pro Moravu je to dost daleko. Ale raději bych se domluvil na podzimním termínu. Na jaře už je \"škola smyku\" celkem k ničemu. Citovat
jifor Odesláno 23. květen 2004 Autor Odesláno 23. květen 2004 Napsán autorem Trundik Taky plně souhlasím s Mašinkou, i když pro Moravu je to dost daleko. Ale raději bych se domluvil na podzimním termínu. Na jaře už je \"škola smyku\" celkem k ničemu. Na podzimním srazu se můžeme klidně dohodnout. Ona tato škola není jen o smycích, ale je to škola bezpečné jízdy, kdy největší důraz je kladen na vyhýbací manévr. Ale samozřejmě podzimní akce bude přípravou na zimní období Citovat
Medvěd Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Ten podzimní sraz bych prosil hlavně ne kolem 3.10. to jsem v Rumunsku na svatbě - prosím, prosím.:papa:papa Citovat
vector Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Napsán autorem KoZLiK Tak sem vyvesil na http://www.kat.zvlasnyskola.cz/peugeotsraz/ nejaky foto a video z tohoto super srazu. PS:uz se tesim na dalsi. Plne souhlasim s Masinkou... v zime by to mohlo bejt hooodne zajimavy... Tak mi to nejde otevřít, a a to nejsem žádná LAMA ha musíš použít velký P u názvu souboru a malý gif, taky změnit lomítka na normální z opačnejch a pak se k těm souborům dostaneš. Citovat
swine007 Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 No nevím jak kdo, ale já ze srazem moc spokojen teda nebyl. Stačí když začneme spanilou jízdou Plzní, která mi spíš připomínala ukázky z filmu Rychle a zběsile .... přece jenom spanilku si představuju tak, že jedu 30-40, zdravím ostatní peugeoty a ne že letím jak blázen a jezdím na červenou, abych náhodou neztratil toho co jede předemnou. Aha, teď jsem zapoměl že pro ty co by NÁHODOU zabloudili tak bude cesta značená ..... jen by mě zajímalo kde, já žádnou cedulku nezahlíd. Když jsme po sprintu dorazili na letiště a zaplatili poplatek 450 kč tak naše představa, že bude v ceně i občerstvení s něčím k zakousnutí a pro zabití nudy i jízda na motokárách hodně rychle vyprchala. Na kluzkou fólii nás z druhý skupiny zrovna moc nešlo, přece jenom nebyla tak velká na vyblbnutí a vyject z ní na suchej beton pro to auto asi zrovna taky není to nejlepší (aspoň si myslím).Beru, že něco zorganizovat není žádná sranda, ale přece jenom za ty prachy (přece jenom někdo kvůli tomu jel i slušnou dálku) to nestálo. Kdo byl minulý rok na Slapech, ví že za 650,- (pokuď se nemýlím) jsme měli ubytování od pátka do neděle (někteří jsme přijeli teda už ve čtvrtek) s jídlem po celý víkend, s prasátkem, s nočním orientačním závodem, super cenami atd. Je to jen můj osobní názor Jinak jsem se na sraz moc těšil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.