destiny Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Jasne, taky si vazim toho, pokud si takovy sraz nekdo vezme na bedra a zajisti vse potrebne. Bohuzel ja organizovat sraz v Plzni urcite nemuzu. Nemam tam zadne kontakty protoze tam neziju uz 6let. Pokud ale sraz bude, urite priedu! Citovat
jifor Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 Héééééééééééj lidi, já se jen zeptal, tak mne nekamenujte Takže aby bylo jasno, SRAZ PEUGEOT CLUBU V PLZNI je 22.5. od 11:03 Kemp tu je a možnost ubytování v něm jistě taky. Ale vše zjistím a dám vědět. Jinak kdo jste z Plzně a chtěl by jsi nám pomoc, tak se nebráníme A pro všechny. Tuto neděli, si jdeme zahrát paintball. Jsme začátečníci, takže se nikdo bát nemusí. Máme ještě 5 míst volných, takže kdyby se se mnou někdo chtěl seznámit dřív než 22. května, tak mu nebráním zbraně, masky a oblečení, není problém. PS.: DESTINY važ si mne, beru si to na starost Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 O.K. 22.5. v 11.03 beru na vědomí, ale mám několik dotazů: 1) předpokládám, že nebude problém přijet už v pátek 2) jaký bude program (rozumněj, na co se můžeme těšit - nějaké to blouděníčko s mapou, škola smyku, letmá míle nebo do zlatova upečené selátko a obíhání vyfintěných Pažoutů s fo?ákama) 3)orientační cena účasti na tomto srazu Myslím, že to jsou podstatné věci, které nezajímají jen mě, ale snad i širší Pažoutí veřejnost. Citovat
jifor Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 Neboj, vše dodám. Jen mi dejte trochu času. Asi tak 5 minut O víkendu to dám dohromady a dám to na stránky Citovat
KoZLiK Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 a hlavne sem dej taky mapu... :D Letiste je sirokej pojem. Citovat
Davy Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 22.5.2004 dvacátý druhý květen dvatisícečtyři sobota svátek má EMIL Na EMILA budou pažou?áci v Plzni !!!!! Již píši do diáře........ Citovat
jifor Odesláno 23. duben 2004 Autor Odesláno 23. duben 2004 Mapku sem hodím a asi ne jednu. Jinak kdyby jste se někdo chtěl kouknout co Vás v jedné z částí bude čekat tak: jiforcars.kvalitne.cz Citovat
jifor Odesláno 25. duben 2004 Autor Odesláno 25. duben 2004 Na tomto srazu se nudit rozhodně nebudete! Máte možnost totiž jezdit a jezdit... Celá letištní plocha bude rozdělena do dvou částí, v první části bude klasický sraz a v druhé bude připravena jízda zručnosti, slalom speciál a řešení krizových situací na speciální kluzné folii simulující led. V těchto kategoriích se bude taky soutěžit a to nejen na zručnost, ale i na čas. Jízda zručnosti - bude vytvořena dráha, kterou účastník bude muset projet v co nejkratším čase a na závěr zacouvat do garáže. Řešení kriz.situací na spec. folii - projet co nejrychleji vyhýbací manévr a neshodit kuželku, návrat ke startu. Slalom speciál - slalom na čas projet bez shození kuželky. Cca 15m za slalomem bude čára kde zastaví a celý slalom procouvá zpět! Při shozených kuželkách se budou přičítat trestné body.Všechny soutěže budou na konci vyhodnoceny a bude se soutěžit o hodnotné ceny Celá akce bude na jeden den. Tedy když si ho neprotáhnem Každý účastník dostane při příjezdu a doplacení registračního poplatku samolepku 7. Peugeot sraz a svým pořadovým číslem, kterou bude muset viditelně nalepit na vůz. Dárek od firmy JIFOR CARS: každý účastník srazu získává smlouvu na kursové sázení přes mobilní telefon u společnosti SYNOT TIP zdarma + 100,-Kč jako dárek na sázení. Občerstvení bude zajištěno grilem s klobáskami a se studeným nealko O ceně se ještě jedná. Dalo by se říci, že bude odvozena od počtu účastníků. :papa:papa:papa:papa Citovat
jifor Odesláno 26. duben 2004 Autor Odesláno 26. duben 2004 A ještě jedna věcička :D:D Na stránkách jiforcars.kvalitne.cz jsme pro ty co by měli nějaký nápad jak sraz vylepšit, připravili v sekci AKCE knihu 7. Peugeot srazu kam nám můžete nápady napsat. Ale nebudete to mít snadné dostane se tam jen někdo Citovat
oddie Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Jifor: Bude někde přihlašovací formulář, jak bývá zvykem na srazy? Kdyžtak se dohodněte s vedením clubu... Jinak malá výtka k těm stránkám - když už máte takovouhle školu, to je takový problém mít vlastní doménu? Stránky na free webu zrovna moc důvěryhodně nepůsobí... A design podle mě taky nic moc, kvalitní webová prezentace vypadá poněkud jinak... pravda asi ale bude i dražší. Citovat
Guest Masinka Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Napsán autorem oddie Jifor: Bude někde přihlašovací formulář, jak bývá zvykem na srazy? Kdyžtak se dohodněte s vedením clubu... jasne bude, uz jsme domluveni Citovat
jifor Odesláno 27. duben 2004 Autor Odesláno 27. duben 2004 Děláme něco, co je v zahraničí naprosto běžné a nemáme bohužel státní dotace a zatím ani tolik sponzorských darů, aby jsme si mohli dovolit takový luxus, jako je placený web. Každá sebemenší položka v režii firmy by se měla promítnout do ceny kurzu a v tu chvíli díky za free weby Nechci aby lidi platili za jednodenní kurz 2,5 až 3 tisíce. Až bude dostatek sponzorů a třeba i nějaké dotace od vlády (s tím tedy nepočítáme ) tak si klidně vystavím ten nej nej nej web a budu mít reklamní kampaně v televizi, rozhlasu a časopisech. Ale v současné době se snažíme snížit cenu na minimum a tak.... Ale díky za nabídku a jsi zapsán jako jeden z prvních sponzorů z Peugeot clubu a při příjezdu na sraz budeš vyzván naší účetní k předání daru. Hlavně si nezapomeň šekovou knížku doma A k té grafice. Spousta lidiček jede ještě přes modemy a stránky které jsme měli, byly sice graficky pěkné, ale načítaly se jim pomalu a stěžovali si. A tak jsme nechali jednoho človíčka od nás \"zadarmo\" vytvořit tyto stránky, které sice nejsou super excelent, ale svoji funkčnost jistě splní. Citovat
oddie Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Jifor: tvoje firma, tvoje věc... já na to mám malinko jiný pohled - ale to je spíš na osobní pokec, nic z toho na takovéhle diskuze psát nehodlám. Vůbec nejlepší by asi bylo si o tomhle pokecat s Rebikem z Auto Vašenda, jak se startuje firma - pokud by k tomu byl ochoten. Ten je na takovéhle věci profík a obrovský talent. Vaše cesta se mi zdá ale hodně neš?astná - brečet, že nemám státní dotace ani sponzorské dary, a web brát jako luxus... přitom tyhle kurzy jsou u nás pole neorané, konkurence prakticky žádná (já znám pouze dvě takovéhle školy) - je to jen a pouze záležitostí vzbudit o to zájem. Ale free webem fakt asi ne... Jinak malá nápověda: sponzorský dar ode mě nečekaj ani omylem - ale nemám nejmenší problém platit patřičné peníze za odpovídající kvalitu. A věc druhá - no, fakt radši osobně, if zájem... Jo, ten placený web stojí asi tolik co ten jeden den paintballu si musím rýpnout... nejdete zas něco takového hrát? Tenhle víkend mám nějak volno nebo co, v sobotu asi vyrazíme na kolo, ale na neděli nic nemám. Citovat
komaros Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Napsán autorem Medvěd Když už máš školu smyku naletišti, co takhle se přeptat v nějakém campu na možnost ubytování (kapacita, cena, možnost opéct si nějaké to podsvinče neb jinak naplnit bachory), pak z toho vyvodit nějaký solidní termín, hodit ho na stránky a věřit, že Ti ozve dost lidí na to, aby to snažení mělo cenu. Jinak já sám jsem s Ondrou a Mašinkou něco projednával, ale máš - li k dispozici letiště se školou smyku, pak s tím prostě nemohu soupeřit, maximálně Ti tímto mohu nabídnout pomocnou ruku. Doufám, že sraz vyjde co nejdříve a bude úspěšný. Kdo bude chtit muze prespat u nas na koleji, bude akorat zkouskovy, takze mista bude dost :D Citovat
Sepp Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Nechci, aby se tohle tema tady zmenilo v neco jineho, ale musim souhlasit s oddim - dneska mit svou domenu neni nic draheho - cca 300,- za mesic /ten paintball je rozhodne drazsi konicek/. Sorry, ale tohle si snad uz muze dovolit platit i soukroma osoba /jsem jeden z nich a rozhodne me to nerujnuje/. [Editován dne 28/4/04 Sepp] Citovat
Petano Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 nechci delat reklamu ale: www.web4u.cz za rok s domenou .com (ne .cz ale to by zase tak nevadilo protoze ta je drazsi asi o 3 stovky za rok) s 300 MB prostorem, PHP4, MySQL, SSL asi 30 mail schranek a na ne nalepit uz nevim kolik aliasu ... a to cele za 2227,- ZA ROK !!! tohle nemuze ruinovat nikoho A poradny stranky vam za jednorazovy poplatek cca 6000 udela kdejakej studentik. Citovat
jifor Odesláno 28. duben 2004 Autor Odesláno 28. duben 2004 Musím vyvrátit.... Nebrečím, že nemáme státní dotace. Ju ju ju ju ju. Ukecali jste mne Jdu do toho! Jinak tu padl nápad udělat spanilou jízdu Plzní, takže se setkáme na parkovišti u Interspare a pak se Plzni předvedem. Alespoň nikdo nebude bloudit. Zítra bych měl mít v ruce podmínky k ubytování v kempu pro ty co chtějí přijet již v pátek. Citovat
KoZLiK Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Napsán autorem jifor Musím vyvrátit.... Nebrečím, že nemáme státní dotace. Ju ju ju ju ju. Ukecali jste mne Jdu do toho! Jinak tu padl nápad udělat spanilou jízdu Plzní, takže se setkáme na parkovišti u Interspare a pak se Plzni předvedem. Alespoň nikdo nebude bloudit. Zítra bych měl mít v ruce podmínky k ubytování v kempu pro ty co chtějí přijet již v pátek. Super,huz se tesim........ :) :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.