Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasne, taky si vazim toho, pokud si takovy sraz nekdo vezme na bedra a zajisti vse potrebne. Bohuzel ja organizovat sraz v Plzni urcite nemuzu. Nemam tam zadne kontakty protoze tam neziju uz 6let. Pokud ale sraz bude, urite priedu! ;)

Odesláno

:cool: Héééééééééééj lidi, já se jen zeptal, tak mne nekamenujte ;) Takže aby bylo jasno, SRAZ PEUGEOT CLUBU V PLZNI je 22.5. od 11:03 :P Kemp tu je a možnost ubytování v něm jistě taky. Ale vše zjistím a dám vědět. Jinak kdo jste z Plzně a chtěl by jsi nám pomoc, tak se nebráníme :D A pro všechny. Tuto neděli, si jdeme zahrát paintball. Jsme začátečníci, takže se nikdo bát nemusí. Máme ještě 5 míst volných, takže kdyby se se mnou někdo chtěl seznámit dřív než 22. května, tak mu nebráním :D zbraně, masky a oblečení, není problém.

PS.: DESTINY važ si mne, beru si to na starost :papa:P:D

Odesláno

O.K. 22.5. v 11.03 beru na vědomí, ale mám několik dotazů:

1) předpokládám, že nebude problém přijet už v pátek

2) jaký bude program (rozumněj, na co se můžeme těšit - nějaké to blouděníčko s mapou, škola smyku, letmá míle nebo do zlatova upečené selátko a obíhání vyfintěných Pažoutů s fo?ákama)

3)orientační cena účasti na tomto srazu

Myslím, že to jsou podstatné věci, které nezajímají jen mě, ale snad i širší Pažoutí veřejnost.

Odesláno

Mapku sem hodím a asi ne jednu. Jinak kdyby jste se někdo chtěl kouknout co Vás v jedné z částí bude čekat tak: jiforcars.kvalitne.cz

:o

Odesláno

Na tomto srazu se nudit rozhodně nebudete! Máte možnost totiž jezdit a jezdit...

Celá letištní plocha bude rozdělena do dvou částí, v první části bude klasický sraz a v druhé bude připravena jízda zručnosti, slalom speciál a řešení krizových situací na speciální kluzné folii simulující led. V těchto kategoriích se bude taky soutěžit a to nejen na zručnost, ale i na čas.

Jízda zručnosti - bude vytvořena dráha, kterou účastník bude muset projet v co nejkratším čase a na závěr zacouvat do garáže.

Řešení kriz.situací na spec. folii - projet co nejrychleji vyhýbací manévr a neshodit kuželku, návrat ke startu.

Slalom speciál - slalom na čas projet bez shození kuželky. Cca 15m za slalomem bude čára kde zastaví a celý slalom procouvá zpět!

Při shozených kuželkách se budou přičítat trestné body.Všechny soutěže budou na konci vyhodnoceny a bude se soutěžit o hodnotné ceny

Celá akce bude na jeden den. Tedy když si ho neprotáhnem

Každý účastník dostane při příjezdu a doplacení registračního poplatku samolepku 7. Peugeot sraz a svým pořadovým číslem, kterou bude muset viditelně nalepit na vůz.

Dárek od firmy JIFOR CARS: každý účastník srazu získává smlouvu na kursové sázení přes mobilní telefon u společnosti SYNOT TIP zdarma + 100,-Kč jako dárek na sázení.

Občerstvení bude zajištěno grilem s klobáskami a se studeným nealko

O ceně se ještě jedná. Dalo by se říci, že bude odvozena od počtu účastníků.

:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

A ještě jedna věcička :D:D:D

Na stránkách jiforcars.kvalitne.cz jsme pro ty co by měli nějaký nápad jak sraz vylepšit, připravili v sekci AKCE knihu 7. Peugeot srazu kam nám můžete nápady napsat. Ale nebudete to mít snadné ;) dostane se tam jen někdo :D

Odesláno

Jifor: Bude někde přihlašovací formulář, jak bývá zvykem na srazy? Kdyžtak se dohodněte s vedením clubu...

Jinak malá výtka k těm stránkám - když už máte takovouhle školu, to je takový problém mít vlastní doménu? Stránky na free webu zrovna moc důvěryhodně nepůsobí... A design podle mě taky nic moc, kvalitní webová prezentace vypadá poněkud jinak... pravda asi ale bude i dražší.

Guest Masinka
Odesláno
Napsán autorem oddie

Jifor: Bude někde přihlašovací formulář, jak bývá zvykem na srazy? Kdyžtak se dohodněte s vedením clubu...

jasne bude, uz jsme domluveni ;)

Odesláno

Děláme něco, co je v zahraničí naprosto běžné a nemáme bohužel státní dotace a zatím ani tolik sponzorských darů, aby jsme si mohli dovolit takový luxus, jako je placený web. Každá sebemenší položka v režii firmy by se měla promítnout do ceny kurzu a v tu chvíli díky za free weby :D Nechci aby lidi platili za jednodenní kurz 2,5 až 3 tisíce. Až bude dostatek sponzorů a třeba i nějaké dotace od vlády (s tím tedy nepočítáme :D ) tak si klidně vystavím ten nej nej nej web a budu mít reklamní kampaně v televizi, rozhlasu a časopisech. Ale v současné době se snažíme snížit cenu na minimum a tak.... Ale díky za nabídku a jsi zapsán jako jeden z prvních sponzorů z Peugeot clubu a při příjezdu na sraz budeš vyzván naší účetní k předání daru. Hlavně si nezapomeň šekovou knížku doma :D A k té grafice. Spousta lidiček jede ještě přes modemy a stránky které jsme měli, byly sice graficky pěkné, ale načítaly se jim pomalu a stěžovali si. A tak jsme nechali jednoho človíčka od nás \"zadarmo\" vytvořit tyto stránky, které sice nejsou super excelent, ale svoji funkčnost jistě splní. :papa

Odesláno

Jifor: tvoje firma, tvoje věc... já na to mám malinko jiný pohled - ale to je spíš na osobní pokec, nic z toho na takovéhle diskuze psát nehodlám. Vůbec nejlepší by asi bylo si o tomhle pokecat s Rebikem z Auto Vašenda, jak se startuje firma - pokud by k tomu byl ochoten. Ten je na takovéhle věci profík a obrovský talent. Vaše cesta se mi zdá ale hodně neš?astná - brečet, že nemám státní dotace ani sponzorské dary, a web brát jako luxus... přitom tyhle kurzy jsou u nás pole neorané, konkurence prakticky žádná (já znám pouze dvě takovéhle školy) - je to jen a pouze záležitostí vzbudit o to zájem. Ale free webem fakt asi ne...

Jinak malá nápověda: sponzorský dar ode mě nečekaj ani omylem - ale nemám nejmenší problém platit patřičné peníze za odpovídající kvalitu. A věc druhá - no, fakt radši osobně, if zájem...

Jo, ten placený web stojí asi tolik co ten jeden den paintballu ;) si musím rýpnout... nejdete zas něco takového hrát? Tenhle víkend mám nějak volno nebo co, v sobotu asi vyrazíme na kolo, ale na neděli nic nemám.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Když už máš školu smyku naletišti, co takhle se přeptat v nějakém campu na možnost ubytování (kapacita, cena, možnost opéct si nějaké to podsvinče neb jinak naplnit bachory), pak z toho vyvodit nějaký solidní termín, hodit ho na stránky a věřit, že Ti ozve dost lidí na to, aby to snažení mělo cenu. Jinak já sám jsem s Ondrou a Mašinkou něco projednával, ale máš - li k dispozici letiště se školou smyku, pak s tím prostě nemohu soupeřit, maximálně Ti tímto mohu nabídnout pomocnou ruku. Doufám, že sraz vyjde co nejdříve a bude úspěšný.

Kdo bude chtit muze prespat u nas na koleji, bude akorat zkouskovy, takze mista bude dost :D:D

Odesláno

Nechci, aby se tohle tema tady zmenilo v neco jineho, ale musim souhlasit s oddim - dneska mit svou domenu neni nic draheho - cca 300,- za mesic /ten paintball je rozhodne drazsi konicek/. Sorry, ale tohle si snad uz muze dovolit platit i soukroma osoba /jsem jeden z nich a rozhodne me to nerujnuje/. :D

[Editován dne 28/4/04 Sepp]

Odesláno

nechci delat reklamu ale:

www.web4u.cz

za rok s domenou .com (ne .cz ale to by zase tak nevadilo protoze ta je drazsi asi o 3 stovky za rok) s 300 MB prostorem, PHP4, MySQL, SSL asi 30 mail schranek a na ne nalepit uz nevim kolik aliasu ...

a to cele za 2227,- ZA ROK !!!

tohle nemuze ruinovat nikoho

A poradny stranky vam za jednorazovy poplatek cca 6000 udela kdejakej studentik.

Odesláno

Musím vyvrátit.... Nebrečím, že nemáme státní dotace.

Ju ju ju ju ju. Ukecali jste mne ;) Jdu do toho! Jinak tu padl nápad udělat spanilou jízdu Plzní, takže se setkáme na parkovišti u Interspare a pak se Plzni předvedem. Alespoň nikdo nebude bloudit. Zítra bych měl mít v ruce podmínky k ubytování v kempu pro ty co chtějí přijet již v pátek.

Odesláno
Napsán autorem jifor

Musím vyvrátit.... Nebrečím, že nemáme státní dotace.

Ju ju ju ju ju. Ukecali jste mne ;) Jdu do toho! Jinak tu padl nápad udělat spanilou jízdu Plzní, takže se setkáme na parkovišti u Interspare a pak se Plzni předvedem. Alespoň nikdo nebude bloudit. Zítra bych měl mít v ruce podmínky k ubytování v kempu pro ty co chtějí přijet již v pátek.

Super,huz se tesim........ :) :) :) :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...