jifor Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Co takhle udělat si sraz V Plzni. Vzhledem k tomu co dělám, tak na to mám celé letiště, specielní kluznou plochu a taky můžem udělat paintball akci. Kdo budete chtít, tak se ozvěte a něco spácháme Citovat
Medvěd Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Zní to velice zajímavě, ozvi se MAšinkovi, telefon je na hlavní straně v sekci kontakty a určitě se dohodnete. Citovat
AKCZ Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Zni to zajimave ale pred srazem at se Plzen presune trochu vice na vychod Citovat
KoZLiK Odesláno 12. duben 2004 Odesláno 12. duben 2004 Toz to by bylo suppa.Ted budou dokonce pobliz Plzne 2 tunnig srazy. Uz se na ne tesim.... Sem zvedav jestli zas ty wietnamci co tam byly minulej rok letos opet znici motor v A6ce.... :D Citovat
jifor Odesláno 12. duben 2004 Autor Odesláno 12. duben 2004 Teď tu plánujeme taky tuning srazy, ale s těmi je to trošku problematický co se týče organizace a dodržování určitých pravidel ze strany účastníků Citovat
jifor Odesláno 13. duben 2004 Autor Odesláno 13. duben 2004 Kam blíž na východ? Aha už vím Ale nám je tady docela dobře [Editován dne 13/4/04 jifor] Citovat
AKCZ Odesláno 13. duben 2004 Odesláno 13. duben 2004 Napsán autorem jifor Kam blíž na východ? Aha už vím Ale nám je tady docela dobře [Editován dne 13/4/04 jifor] Vrrrrrrrrrrrr Citovat
destiny Odesláno 13. duben 2004 Odesláno 13. duben 2004 Plzen Beru, jsem tam kazdych 14 dni na weekend. Hlavne aby to bylo ve stejny weekend, kdyz tam budu. Uz se tesim. Zatim zdar. Citovat
merkurek Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Plzen je dobrej napad jsem taky pro !! Citovat
destiny Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Tak co treba tento weekend 24.4 a 25.4? za konecnou tramvaje c.1 (Bolevec) u hospody, ktera je po leve strane v zatacce, kdyz se jede smerem ven z Plzne na Tremosnou. Nevim, jak se to tam jmenuje. Je to jen navrh, tak si reknete, komu to jak vyhovuje. Ja bych byl pro Sobotu (24.4) v 14:00 Citovat
jifor Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 Destiny nemyslel jsem sejít se někde na parkovišti, ale udělat velký sraz na letišti. Jsem majitelem Školy smyku a bezpečné jízdy a mám k dispozici celou přistávací plochu:papa Citovat
jifor Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 Jinak 16.5. chystáme na letišti tuning sraz se zajímavým programem Citovat
vix Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Abych citoval Cimermanna.... to nenzni nezajimave kluzka plocha, letiste.... chtel jsem zkouset smyky v zime, holt si je vyzkousim \"na snehu\" v parnem lete. Jsem stopro pro. Muzes nahodit nejaky termin ? Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Jifor: když jsi majitelem letiště a školy smyku, tak ten sraz zorganizuj, ne? Můžeš si vzít příklad např. z posledního srazu u Vašendy, ti ho taky dělali sami, a v podstatně polnějších podmínkách. Myslím tím ovšem sraz Peugeot clubu, nějaké \"tuning\" srazy mě tedy ani za mák nezajímaj... Citovat
Sepp Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Jo to nezni spatne - Plzen ujde 2 Destiny: Nechnas to alespon precist - tenhle vikend? To si ani tenhle prispevek moc lidi nestaci ani precist :D Citovat
Davy Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Plzen je dobra, tam se dostanou i jinak lini Prazaci:D:D:D Ja jsem pro...... Citovat
destiny Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Jasne, predpokladal jsem to, ze ten termin nevyjde. Spis jsem to napsal jen pro to, aby se zacalo neco dit a zacaly padat konkretni terminy a mista. Byla to jen takova \"provokace\" aby se uz konecne nec delo. Zatim kazdy pise jen, ze by se mu sraz v Plzni libil, ale nic vic. Tak uz si to nekdo sakra vemte nastarosti, dejte termin a misto a neni co resit!!! ...jinak tady o srazu v Plzni budeme placat jeste v zime :papa Citovat
Radek V. Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 destiny a co kdyby jsi se do toho zaangazoval treba ty...... Ono neco zorganizovat neni zadna legrace. Ono je jednoduzsi prijed a pobavit se, ja vim......horsi je to pripravit a o ty lidi se tam postarat...... Ja osobne si vazim lidi, co neco takoveho udelaji a jeste k tomu to klapne od zacatku az do konce..... [Editován dne 4/21/04 Radek V.] Citovat
KoZLiK Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Toz me je celkem jedno kde to bude,hlavne aby ten srazek se uskutecnil.JA BYCH SE URCITE ZUCASTNIL!!!! Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Když už máš školu smyku naletišti, co takhle se přeptat v nějakém campu na možnost ubytování (kapacita, cena, možnost opéct si nějaké to podsvinče neb jinak naplnit bachory), pak z toho vyvodit nějaký solidní termín, hodit ho na stránky a věřit, že Ti ozve dost lidí na to, aby to snažení mělo cenu. Jinak já sám jsem s Ondrou a Mašinkou něco projednával, ale máš - li k dispozici letiště se školou smyku, pak s tím prostě nemohu soupeřit, maximálně Ti tímto mohu nabídnout pomocnou ruku. Doufám, že sraz vyjde co nejdříve a bude úspěšný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.