Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:papa Co takhle udělat si sraz V Plzni. Vzhledem k tomu co dělám, tak na to mám celé letiště, specielní kluznou plochu a taky můžem udělat paintball akci. Kdo budete chtít, tak se ozvěte a něco spácháme
Odesláno

Toz to by bylo suppa.Ted budou dokonce pobliz Plzne 2 tunnig srazy. Uz se na ne tesim.... Sem zvedav jestli zas ty wietnamci co tam byly minulej rok letos opet znici motor v A6ce.... :D :D :D

Odesláno

Teď tu plánujeme taky tuning srazy, ale s těmi je to trošku problematický co se týče organizace a dodržování určitých pravidel ze strany účastníků

Odesláno

Tak co treba tento weekend 24.4 a 25.4? za konecnou tramvaje c.1 (Bolevec) u hospody, ktera je po leve strane v zatacce, kdyz se jede smerem ven z Plzne na Tremosnou. Nevim, jak se to tam jmenuje. Je to jen navrh, tak si reknete, komu to jak vyhovuje. Ja bych byl pro Sobotu (24.4) v 14:00 :papa

Odesláno

Destiny nemyslel jsem sejít se někde na parkovišti, ale udělat velký sraz na letišti. Jsem majitelem Školy smyku a bezpečné jízdy a mám k dispozici celou přistávací plochu:papa

Odesláno

Abych citoval Cimermanna.... to nenzni nezajimave :)

kluzka plocha, letiste.... chtel jsem zkouset smyky v zime, holt si je vyzkousim \"na snehu\" v parnem lete.

Jsem stopro pro.

Muzes nahodit nejaky termin ?

Odesláno

Jifor: když jsi majitelem letiště a školy smyku, tak ten sraz zorganizuj, ne? Můžeš si vzít příklad např. z posledního srazu u Vašendy, ti ho taky dělali sami, a v podstatně polnějších podmínkách. Myslím tím ovšem sraz Peugeot clubu, nějaké \"tuning\" srazy mě tedy ani za mák nezajímaj...

Odesláno

Jo to nezni spatne - Plzen ujde :cool:

2 Destiny: Nechnas to alespon precist - tenhle vikend? To si ani tenhle prispevek moc lidi nestaci ani precist :D:D

Odesláno

Jasne, predpokladal jsem to, ze ten termin nevyjde. Spis jsem to napsal jen pro to, aby se zacalo neco dit a zacaly padat konkretni terminy a mista. Byla to jen takova \"provokace\" :D aby se uz konecne nec delo. Zatim kazdy pise jen, ze by se mu sraz v Plzni libil, ale nic vic. Tak uz si to nekdo sakra vemte nastarosti, dejte termin a misto a neni co resit!!! :D ...jinak tady o srazu v Plzni budeme placat jeste v zime :P:papa

Odesláno

destiny a co kdyby jsi se do toho zaangazoval treba ty......:D Ono neco zorganizovat neni zadna legrace. Ono je jednoduzsi prijed a pobavit se, ja vim......horsi je to pripravit a o ty lidi se tam postarat......;) Ja osobne si vazim lidi, co neco takoveho udelaji a jeste k tomu to klapne od zacatku az do konce.....;)

[Editován dne 4/21/04 Radek V.]

Odesláno

Když už máš školu smyku naletišti, co takhle se přeptat v nějakém campu na možnost ubytování (kapacita, cena, možnost opéct si nějaké to podsvinče neb jinak naplnit bachory), pak z toho vyvodit nějaký solidní termín, hodit ho na stránky a věřit, že Ti ozve dost lidí na to, aby to snažení mělo cenu. Jinak já sám jsem s Ondrou a Mašinkou něco projednával, ale máš - li k dispozici letiště se školou smyku, pak s tím prostě nemohu soupeřit, maximálně Ti tímto mohu nabídnout pomocnou ruku. Doufám, že sraz vyjde co nejdříve a bude úspěšný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...