Maverick Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Chci se zeptat, mám teď na Míčku středočeskou SPZku a zajímalo by mě, jestli až jej půjdu přihlásim, musim si vyměnit čísla za pražský, nebo existuje možnost si tuhle středočeskou ponechat? Někdo říká, že ji budu muset odevzdat, jiný zase, že si ji budu moct nechat, tak by mě zajímalo kde je pravda. Citovat
Dundee Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Já v březnu musel \"A\" značky vyměnit za \"S\", takže vyměnit... Citovat
Maverick Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Já v březnu musel \"A\" značky vyměnit za \"S\", takže vyměnit... Tos mě moc nepotěšil. Byl bych radši, kdyby mi na auté zůstalo \"S\" místo \"A\" Citovat
brasil Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Určitě je musíš vyměnit. Pokud měníš kraj jiná možnost není Citovat
Medvěd Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Vím o šanci, jak by mohly zústat na autě Skové RZky - odstěhuj se do středočeského kraje (viď, Dundee) Citovat
Marcel505 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Pokud to půjdeš normálně dohlásit, tak ti je budou chtít vyměnit za pražský, není jiná možnost... Leda že by sis změnil trvalý pobyt... Citovat
Dundee Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Medvěd Vím o šanci, jak by mohly zústat na autě Skové RZky - odstěhuj se do středočeského kraje (viď, Dundee) Taky řešení Citovat
jirka639 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 nevrátit stary SPZ a novou nemontovat Citovat
Marcel505 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Medvěd Vím o šanci, jak by mohly zústat na autě Skové RZky - odstěhuj se do středočeského kraje (viď, Dundee) Taky řešení Ty jsi si zřídil z tvého hradu minihotel? Nebo co to jako má být... Stačí změnit trvalé bydliště... Ale vždy když se někdo stěhuje (lépe řečeno změna tvr.bydliště), tak by se to mělo zaznamenat do TP - a tedy změna RZ (pokud to není v rámci kraje). Citovat
jirka639 Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Medvěd Vím o šanci, jak by mohly zústat na autě Skové RZky - odstěhuj se do středočeského kraje (viď, Dundee) Taky řešení Ty jsi si zřídil z tvého hradu minihotel? Nebo co to jako má být... Stačí změnit trvalé bydliště... Ale vždy když se někdo stěhuje (lépe řečeno změna tvr.bydliště), tak by se to mělo zaznamenat do TP - a tedy změna RZ (pokud to není v rámci kraje). to ano, ale podle toho co psal Medvěd to vyznělo tak, že Dundee se právě proto přestěhoval do jineho kraje. reps. do toho kraje v jakem mel tu RZ Citovat
OK406 Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Mefisto86: bohužel, jak čtu v §20 z.č.243/2001 Sb. : (1) Při převodu vozidla do obvodu registračního místa, pro něž je určen jiný kód kraje, přidělí nové registrační místo vždy novou registrační značku a vydá novou tabulku registrační značky. (2) V případě změny bydliště nebo sídla vlastníka nebo provozovatele vozidla do obvodu jiného registračního místa hlásí tuto změnu na předepsaném tiskopisu vlastník vozidla nebo provozovatel vozidla se souhlasem vlastníka vozidla registračnímu místu nového sídla nebo bydliště. (3) V případě, že vlastník nebo provozovatel vozidla hodlá vozidlo přeregistrovat na jiného vlastníka nebo provozovatele, hlásí vlastník vozidla nebo provozovatel vozidla se souhlasem vlastníka vozidla tuto změnu na předepsaném tiskopisu u registračního místa, kde je jeho vozidlo registrováno. Nový vlastník nebo provozovatel vozidla se souhlasem vlastníka vozidla žádá poté o zaregistrování tohoto vozidla na předepsaném tiskopisu u registračního místa, kde má pobyt nebo sídlo. (4) O výměnu tabulky registrační značky za zničenou nebo ztracenou žádá vlastník nebo provozovatel vozidla se souhlasem vlastníka vozidla na předepsaném tiskopisu u registračního místa, kde je vozidlo registrováno. (5) Přidělená registrační značka na vozidlo se již na jiné vozidlo nepřiděluje. Vím, že byla možnost si danou spz či rz ponechat. I já to zažil, když jsem si kupoval 406, tak spz byla z jiného okresu (JH), ale já si dal spz CBU. Ale zkus se na to na magistrátu zeptat, jak to je. Citovat
Dundee Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: jirka639 to ano, ale podle toho co psal Medvěd to vyznělo tak, že Dundee se právě proto přestěhoval do jineho kraje. reps. do toho kraje v jakem mel tu RZ Medvěd mě asi špatně pochopil s tou změnou z A na S;) A bylo na Dřevákovi, když jsme ho s Marcelem přivezli a při převodu se muselay značky vyměnit za S. Ale vůbec toho nelituju, páč mám perfektní číslo (2550) Citovat
Medvěd Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Dovoluji si osvětlit, jak Medvěd SVůJ příswpěvek k tématu myslel Mefisto touží ponechat si RZ s Skem (neoddiskutovatelný fakt) Bydlí ale v Praze, proto by musel Skovou RZku odevzdat (vyměnit za Ačkovou) Proto jsem mu dopobručil změnit trvalé bydliště do středočeského kraje A JAKO PŘÍKLAD ČLOVĚKA, KTERÝ MU MŮŽE POTVRDIT, ŽE BYDLÍ VE STŘEDNÍCH ČECHÁCH A MÁ SKOVOU RZKU JE TŘEBA DUNDEE - jak vše jednoduché může být relativní Citovat
Dundee Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: jirka639 přečteno, pochopeno, potvrzeno tak tak;) Citovat
vix Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 vidíš, Dundee, kdybys chvilku počkal, mohli jste si s Mefistem vyměnit akorát RZtky a všichni by byli spokojení Citovat
Dundee Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: vix vidíš, Dundee, kdybys chvilku počkal, mohli jste si s Mefistem vyměnit akorát RZtky a všichni by byli spokojení Kdybych chvíli vydržel, tak by Dřeváka slisovali na nějakym šroťáku;) To spíš si měl Mef trochu pospíšit:D Citovat
Marcel505 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: vix vidíš, Dundee, kdybys chvilku počkal, mohli jste si s Mefistem vyměnit akorát RZtky a všichni by byli spokojení Kdybych chvíli vydržel, tak by Dřeváka slisovali na nějakym šroťáku;) To spíš si měl Mef trochu pospíšit:D Ne, to by ho Marcel trochu to a pak odvezl na smrt... Citovat
Dundee Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Ne, to by ho Marcel trochu to a pak odvezl na smrt... Vrahůůů!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.