Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím, že se tady psalo mnohokrát, ALE má někdo skutečně zkušenosti s přidáním nějakého \"bazmeku\" do obvodu před světla, který PROKAZATELNĚ sníží likvidaci žárovek? popř. kde to sehnat? V PeSer mi něco říkali, že to dávali k Patrnerům ale o 307 nic:myslim

Odesláno

Nechci to zakřiknout, ale po osazení kvalitní žárovky by se tento problém nemusel řešit.Pokud by to přesto nepomohlo tak v Peugeot servisu ti namontují ten odporový bazmek asi za 300,00 Kč.

Odesláno

Pokud chceš vydat moc peněz, tak kup. Jinak, lacino, stačí zapojit do série napájení žárovky kus vodiče. Spojení proveď pájkou, nebo šroubovacími svorkami. Odhaduji asi 1,5 m kabelu průřez asi 1 mm2. Můžeš pak zkontrolovat digitálním voltmetrem - úbytek na přidaném vodiči bych dal tak 0,5 V, aby na žárovce samotné bylo tak 13,8 V.

Odpor vodiče lze spočítat, za chvilku to udělám. Ale já bych na to šel raději zkusmo s voltmetrem.

[upravil dne 16.10.2008 P607Olda]

Odesláno

Vypadá to, že 2 m průřezu 0,75 mm2 by dalo úbytek 0,2V, a neco ubyde na spojích.

Rozptýlený výkon pod 1 W, takže klidně smotat do klubíčka.

[upravil dne 16.10.2008 P607Olda]

post-0-14109602570874_thumb.jpg

Odesláno

Tož kurňa Pane Olda - všechna čest,:potlesk skoro má strach říct, že asi raději zkusím ten PS - no ale jestli mě zase vyhodí, tak jdu do toho, voltmetr, pájku atd. mám. Ale ty 2m kabelu :myslim musím vymyslet nějaké přichycení, ale ono by tomělo jít strčit pod víko - akurát, že mi jedno chybí, ale to už je jiná story :-)

Díky:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Solim1

Nemá niekto po ruke obrázok (návod) , ako sa vymieňa žiarovka nad zadnou SPZ u 307SW?

Vďaka.

Z venku.

Dle chytré knihy je to takto.

Já to ale ještě nedělal.

post-0-14109602571928_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Zkusím to najít v Brně:D

tohle prodavaji v každe škodovce , řekni že chce odpory k H7 a maš to , myslim ze stoji okolo 180 ,- nebo pak HID sada a mas klid:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...