MirasCC Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 A nepochlubí se! Tak Bohouši, šup, kde sou fotky? Info? Dojmy a pocity? Citovat
Maverick Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 To jsem zvědavej za co vyměnil Téčko:mrk Citovat
barenst Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 nerikal ze to neni Peugeot ? ja bych vsadil na neco jako Fiat , Opel ci Ford . ale zase na druhou starnu takova 607 po Bohousovi nejeta a s velkym servisem neni spatny kup Citovat
Bohouš Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Tak abych uklidnil vášně a dohady, tak zatím kočíruju přítelkyně 106 XSi a víkendovou hračku si dovezu jakmile bude místo v garáži a místo se tam udělá jakmile se pánové v turbo repasárně pochlapí a dodají mě zrepasovanou VAT25, dříve ani náhodou. oddie - ještě ne i když včera jsem se poprvé po delší době podíval na silnici z jiného pohledu než jsem zvyklý. Ještě pár desítek kilometrů a budeme si s drobečkem rozumět - včera jsme se jen seznamovali a párkrát jsem si připadal jak netáhlo, ale jakmile jsem si v hlavě srovnal těch 8 rychlostí ve 2 řadách nad sebou a přepínač mezi těma řadama, tak už to docela šlo, jen si ještě musím udělat špalíček pod plyn...... [upravil dne 15/10/2008 Bohouš] Citovat
oddie Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Už ses svezl s cisternou, jo? Já myslel to malé, s čelem Citovat
MirasCC Odesláno 15. říjen 2008 Autor Odesláno 15. říjen 2008 To víš Bohouši, tady na to všichni netrpělivě čekají, se mnou v čele 10 litrů objemu a 500 koní pod kapotou tu jen tak někdo nemá Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Že by Bohouš koupil ZILa? Tomu by potom odpovídala oddieho otázka jestli už si vozí cisternu. Citovat
Bohouš Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Už ses svezl s cisternou, jo? Já myslel to malé, s čelem Jo jo cisternou, chtěl jsem si zkusit to největší co je k mání a zjistit jak moc se to liší od T-815 8x8.....a taky jestli jsem si moc nefandil. Ty menší kousky jsou přece jen větší dodávky a pokud zvládnu ukočírovat drobečka, tak ty menší musím také. Citovat
aka Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 byl prasknut cislovani skoro jako podprdy Citovat
Netopýrka Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Vendi, to bereš podle sebe? ::D:D:D:D Já se dál než k béčku nedostala a asi ani nedostanu Citovat
Petra XSI Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Netopko - z toho si nic nedělej, já jsem na tom stejně, ale zas na tom musíme hledat nějaký pozitiva, třeba že je ke stáru nebudem lovit u kolen:super No jistěééééé moje 106 jezdí (zatím) o 106.....a co bude další autíčko vím taky, mohla bych jim poradit, třeba co má nové autí za logo:aut Citovat
MirasCC Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 Netopka & Petra: No, jak bych to řekl, ... Myslím že o nic nepřicházíte A co bude u Bohouše dál - to bych dál nepitval, aby si to náhodou ještě nerozmyslel a nečuměli sme všichni Citovat
Driver Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Vendi, to bereš podle sebe? ::D:D:D:D Já se dál než k béčku nedostala a asi ani nedostanu Hele to jestli se dostaneš v abecedě na další písmenka je jenom otázka peněz, takovej \"tuning\" je dneska v módě Ale má to i své nevýhody, jak zde ukazuje odkaz co dal Miracc, to mě fakt pobavilo :D [upravil dne 22/10/2008 Driver] Citovat
Petra XSI Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 MirasCC: Díky za povzbuzení, jen mi ten klip ještě připomenul jak jsme v sobotu oba bojovali s kroketama. Jestli se nemýlím tak jsme dali remízu 1:1 kroketa pod stolem:nevim Tak OK nic neprozradím, ale doufám, že nenastane žádná nepředloženost a auto opravdu bude, moc se mi totiž líbí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.