Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak Bohouš už jezdí v novým...

Recommended Posts

Odesláno

nerikal ze to neni Peugeot ? ja bych vsadil na neco jako Fiat , Opel ci Ford . ale zase na druhou starnu takova 607 po Bohousovi nejeta a s velkym servisem neni spatny kup

Odesláno

Tak abych uklidnil vášně a dohady, tak zatím kočíruju přítelkyně 106 XSi a víkendovou hračku si dovezu jakmile bude místo v garáži a místo se tam udělá jakmile se pánové v turbo repasárně pochlapí a dodají mě zrepasovanou VAT25, dříve ani náhodou.

oddie - ještě ne i když včera jsem se poprvé po delší době podíval na silnici z jiného pohledu než jsem zvyklý. Ještě pár desítek kilometrů a budeme si s drobečkem rozumět - včera jsme se jen seznamovali a párkrát jsem si připadal jak netáhlo, ale jakmile jsem si v hlavě srovnal těch 8 rychlostí ve 2 řadách nad sebou a přepínač mezi těma řadama, tak už to docela šlo, jen si ještě musím udělat špalíček pod plyn......

[upravil dne 15/10/2008 Bohouš]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Už ses svezl s cisternou, jo? Já myslel to malé, s čelem ;)

Jo jo cisternou, chtěl jsem si zkusit to největší co je k mání a zjistit jak moc se to liší od T-815 8x8.....a taky jestli jsem si moc nefandil.

Ty menší kousky jsou přece jen větší dodávky a pokud zvládnu ukočírovat drobečka, tak ty menší musím také.

Odesláno

Netopko - z toho si nic nedělej, já jsem na tom stejně, ale zas na tom musíme hledat nějaký pozitiva, třeba že je ke stáru nebudem lovit u kolen:super

No jistěééééé moje 106 jezdí (zatím) o 106.....a co bude další autíčko vím taky, mohla bych jim poradit, třeba co má nové autí za logo:aut

Odesláno

Netopka & Petra: No, jak bych to řekl, ... Myslím že o nic nepřicházíte ;)

A co bude u Bohouše dál - to bych dál nepitval, aby si to náhodou ještě nerozmyslel a nečuměli sme všichni :roker

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Vendi, to bereš podle sebe? ::P:D:D:D:D:D

Já se dál než k béčku nedostala a asi ani nedostanu :D

Hele to jestli se dostaneš v abecedě na další písmenka je jenom otázka peněz, takovej \"tuning\" je dneska v módě :D

Ale má to i své nevýhody, jak zde ukazuje odkaz co dal Miracc, to mě fakt pobavilo :D :D :D

[upravil dne 22/10/2008 Driver]

Odesláno

MirasCC: Díky za povzbuzení, jen mi ten klip ještě připomenul jak jsme v sobotu oba bojovali s kroketama. Jestli se nemýlím tak jsme dali remízu 1:1 kroketa pod stolem:nevim

Tak OK nic neprozradím, ale doufám, že nenastane žádná nepředloženost a auto opravdu bude, moc se mi totiž líbí:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...