Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 kap kap kap kap, nemusi prset, staci kdyz kape Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 fakire :bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 aby ti usmevaci nezustali bez tech mega zubu:aut Citovat
Marlin Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 ja doufam ze se maturantka taky neinspiruje :D Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Nechci vám kazit iluze, ale celý ten web je pr*el. Už jen podle stylu je poznat, že to nepíšou ženský - aspoň to, co jsem letmo prolétl. A autoři cpou odkazy na to do všech možnejch i nemožnejch diskuzí, aby to rozšířili. Citovat
hloze-ja Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Nechci vám kazit iluze, ale celý ten web je pr*el. Už jen podle stylu je poznat, že to nepíšou ženský - aspoň to, co jsem letmo prolétl. A autoři cpou odkazy na to do všech možnejch i nemožnejch diskuzí, aby to rozšířili. Taky si myslim. Tohle by prece zensky nemohly vymyslet A ted do me, jeste, ze je tady tech holek tak malo. A navic vetsina na to nema ani cas. Vstat, umyt, namalovat, deti do skoly, do prace, nakoupit, kafe s kamoskou, pro deti do krouzku, uvarit, uklidit, umyt nadobi, se, manzela, splnit sve loznicove povinnosti a spat? Ja jsem ale maskulinista? Citovat
aka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 oddie: samozrejme, a co? na zvednuti nalady to staci Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 no nevim, znam jednu holku (spoluzacka) a to je feministka jako svina, cert vem, ze ma vetsi ramena nez ja a tak celkove se ji bojim, ale i tak.. Citovat
hloze-ja Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Kdyby tohle byla schopna napsat zenska, tak bych s ni opravdu nechtel prijit do styku-zadnyho. Jeste jsem zadnou takovou nepotkal, tak naivne doufam, ze neni. Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: aka oddie: samozrejme, a co? na zvednuti nalady to staci A nic, jenom že dost lidí nad tím váhá, a byli by ochotní věřit, že to fakt píše vážně nějaká feministka... tak to jen uvádím na pravou míru. Jinak mně to moc nesedí, nechodím tam, bavit se chodím jinam Citovat
maturantka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin ja doufam ze se maturantka taky neinspiruje :D Třeba se inspiruješ ty a utečeš mi za nějakou třicítkou (A nebudeš první, že...) Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Maturantka: Ty chodíš s Marlinem? No potěš, to teda asi budeš taky pěknej mágoš :D Citovat
Driver Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Jinak mně to moc nesedí, nechodím tam, bavit se chodím jinam Třeba sem na forum P-C Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.