Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechci vám kazit iluze, ale celý ten web je pr*el. Už jen podle stylu je poznat, že to nepíšou ženský - aspoň to, co jsem letmo prolétl. A autoři cpou odkazy na to do všech možnejch i nemožnejch diskuzí, aby to rozšířili.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nechci vám kazit iluze, ale celý ten web je pr*el. Už jen podle stylu je poznat, že to nepíšou ženský - aspoň to, co jsem letmo prolétl. A autoři cpou odkazy na to do všech možnejch i nemožnejch diskuzí, aby to rozšířili.

Taky si myslim. Tohle by prece zensky nemohly vymyslet :D A ted do me, jeste, ze je tady tech holek tak malo.

A navic vetsina na to nema ani cas. Vstat, umyt, namalovat, deti do skoly, do prace, nakoupit, kafe s kamoskou, pro deti do krouzku, uvarit, uklidit, umyt nadobi, se, manzela, splnit sve loznicove povinnosti a spat? Ja jsem ale maskulinista? :D

Odesláno

no nevim, znam jednu holku (spoluzacka) a to je feministka jako svina, cert vem, ze ma vetsi ramena nez ja a tak celkove se ji bojim, ale i tak..

Odesláno
Původně zaslal: aka

oddie: samozrejme, a co? :) na zvednuti nalady to staci :)

A nic, jenom že dost lidí nad tím váhá, a byli by ochotní věřit, že to fakt píše vážně nějaká feministka... tak to jen uvádím na pravou míru.

Jinak mně to moc nesedí, nechodím tam, bavit se chodím jinam :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...