Marlin Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Tak, a ted mi reknete zda to mysli vazne nebo ne http://www.feministky.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Citovat
adraj Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 tak dlouho jsem se takto nezasmál a hned po ránu:D:D:D SLUNEČNÍ GUMY,tak to mě pobavilo. Marline,Ty lezeš na takové stránky? Jakou tam máš přezdívku?:D:D Citovat
RychJ-1 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Bohužel myslí, jednu podobnou jsem měl přes dva roky doma... Citovat
lape Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 No tak ony ty krá.. jso všeho schopné,ale toto vypadá jako dobrá recese.Ten web až objeví taková Olga Sommerová,tak zase natočí nějaký \"super\" cyklus o samostatných a chlapů nepotřebujících ženských Citovat
Marlin Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: adraj . Marline,Ty lezeš na takové stránky? Jakou tam máš přezdívku?:D:D hele, ja sem ji objevil nahodou pres BMW klub Citovat
adraj Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: adraj . Marline,Ty lezeš na takové stránky? Jakou tam máš přezdívku?:D:D hele, ja sem ji objevil nahodou pres BMW klub takže lezeš:D:D Jen sem se kouknul na forum na koupím prodám a záchvat smíchu je zpět:D:D:D Citovat
bigicek Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Prý smik :-D ach jo, to je .... \"že auto pojede na ledu a nedostane smik\" [upravil dne 10.10.08 BIGI] Citovat
adraj Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 tak a jdu do kolen http://www.feministky.com/index.php?option=com_content&task=view&id=126&Itemid=9 Tobě se Marline divím,že tam lezeš,ale já se sám nemohu odtrhnout:D:D:D Jinak samozřejmě proti ženám nic nemám,ale tyhle stránky bych řekl,že jsou hodně velká recese. Citovat
Blizzard Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 podle mě je to recese... tohle nemůže být myšleno vážně páč ve cvokhauzu nemaji net :D .. ale už to mam v oblíbených Citovat
Blizzard Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 jéééé ta anketa :D:D Koupily by ste Ajfon co nejde ovladat s nehtama? - Já teda ne - Já teda jo, ale nebyla bych spokojená Citovat
Demo Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 ty kravo, doufam, ze mi zaplati pradelnu, protoze jsem se ted posral smichy.... Citovat
Fakir Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: lape No tak ony ty krá.. jso všeho schopné,ale toto vypadá jako dobrá recese.Ten web až objeví taková Olga Sommerová,tak zase natočí nějaký \"super\" cyklus o samostatných a chlapů nepotřebujících ženských Mám zvednout telefon a říct jí o tom? Citovat
Driver Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: adraj Marline,Ty lezeš na takové stránky? Jakou tam máš přezdívku?:D:D Olga :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 tak to je palba :-), cela galerie se divi, kdo to tady rve smichem Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 tohle je moc: Ahoj Julie, chtěla bych znát tvůj vztah na život v manželství. Mám kamarádku, která žije již dva roky v manželství. Mám pocit, že její manžel je lehce dominantní typ a má kamarádka se mu často podřizuje. Já sama se cítím jako dominatnější osobnost a takového partnera bych vedle sebe nasnesla. Chtěla bych od tebe poradit, jak si mám najít ideálního partnera do manželství? A potom je správné, když je žena dominantnější a nepodřizuje se svému muži nebo se mám raději chovat jako má kamarádka? Díky moc za odpověď Helena ODPOVĚĎ: Ženská dominantnost je ve vztahu přímo žádaná. Je dokázáno, že muže je potřeba po čas jeho života neustále vychovávat a toho se dá docílit pouze dominancí a zejména důležité je nepolevit. Partnera si hledej oo pár let mladší, budou se bát Tvého vyššího věku a budou krotcí. Citovat
Miku Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 konečně vím , proč mám starší manželku :D:D (už mě víc jak 20 let převychovává :D:D ) Citovat
Fakir Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Já mám taky starší přítulkyni. Sice jen o 3/4 roku, ale nároky na mou výchovu si rozhodně dělá. Co teprv Scratch, ten by měl podle tohoto tvrzení dostávat pěkný kapky... :D:D Citovat
Gargamell Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Neskutečný... na celé dopoledne mám co dělat. Nevyčerapatelná studnice žváštů. Strašně by mi zajímalo, zda-li je to recese, nebo fakt jsou takové \"ženy\" mezi námi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.