Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak dlouho jsem se takto nezasmál a hned po ránu:D:D:D

SLUNEČNÍ GUMY,tak to mě pobavilo.

Marline,Ty lezeš na takové stránky?

Jakou tam máš přezdívku?:D:D:D

Odesláno

No tak ony ty krá.. jso všeho schopné,ale toto vypadá jako dobrá recese.Ten web až objeví taková Olga Sommerová,tak zase natočí nějaký \"super\" cyklus o samostatných a chlapů nepotřebujících ženských :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: adraj

.

Marline,Ty lezeš na takové stránky?

Jakou tam máš přezdívku?:D:D:D

hele, ja sem ji objevil nahodou pres BMW klub :D

takže lezeš:D:D:D

Jen sem se kouknul na forum na koupím prodám a záchvat smíchu je zpět:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: lape

No tak ony ty krá.. jso všeho schopné,ale toto vypadá jako dobrá recese.Ten web až objeví taková Olga Sommerová,tak zase natočí nějaký \"super\" cyklus o samostatných a chlapů nepotřebujících ženských :)

Mám zvednout telefon a říct jí o tom? :D

Odesláno

tohle je moc:

Ahoj Julie,

chtěla bych znát tvůj vztah na život v manželství. Mám kamarádku, která žije již dva roky v manželství. Mám pocit, že její manžel je lehce dominantní typ a má kamarádka se mu často podřizuje. Já sama se cítím jako dominatnější osobnost a takového partnera bych vedle sebe nasnesla. Chtěla bych od tebe poradit, jak si mám najít ideálního partnera do manželství? A potom je správné, když je žena dominantnější a nepodřizuje se svému muži nebo se mám raději chovat jako má kamarádka?

Díky moc za odpověď

Helena

ODPOVĚĎ:

Ženská dominantnost je ve vztahu přímo žádaná. Je dokázáno, že muže je potřeba po čas jeho života neustále vychovávat a toho se dá docílit pouze dominancí a zejména důležité je nepolevit. Partnera si hledej oo pár let mladší, budou se bát Tvého vyššího věku a budou krotcí.

Odesláno

Já mám taky starší přítulkyni. :) Sice jen o 3/4 roku, ale nároky na mou výchovu si rozhodně dělá. :D

Co teprv Scratch, ten by měl podle tohoto tvrzení dostávat pěkný kapky... :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...