Dydzej Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Diky za nazorne info! Ale kvuli takovejm drobnostem si hned nemusis rozmontovavat sve auto, staci to nejak popsat :D:D:D:D Citovat
Petr605 Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 To Dydzej: Co bych pro Tebe neudělal... Citovat
rimmer Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Pekny..koukam, mas ponekud cistsi motor nez ja od hadice na turbo trosku slimpe olej..a stika to dolu, takze je to cele mastne..jinak pohodka..fleky nedelam jak se oddelava naraznik ? buddu to potrebovat...leto vola a chladic klimatizace ma spatnou hadici..takze to potrebuju taky sundat Citovat
Dress Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 taky by se mi hodil návod na sundání nárazníku... Citovat
Petr605 Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Tak já ty fotky hodím na web a trochu okomentuju. Ale bude to až během víkendu. Citovat
Dress Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 jj to budu vděčný, předem děkuji, možná mě čeká výměna celých světel Citovat
Petr605 Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Ale na výměnu světel nemusíš sundavat nárazník. Ono totiž je nutné nejdřív sundat světla, aby jsi mohl sundat nárazník. Alespoň u mě tomu tak bylo. I když teď to už neplatí. K výměně světel stačí sundat tu chromovanou lištu a pak se už dostaneš ke všem šroubům. Citovat
Dress Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Aha tak sem to blbě pochopil a pro jistotu se ještě zeptám jak se sundavá ta lišta? Citovat
Petr605 Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Nevím, jestli jsem já ten pravý, protože sám nevím, jak se mi to povedlo, ale v podstatě to bylo asi takhle: oddělal jsem plastový podběh, pootočil jsem tim excentrem, který drží nárazník na blatníku, tím se nárazník oddálil od blatníku. Pak tam je vidět, jak je ta lišta, respektive ty její krajní části, přidělané a tím, že tam vzniknul prostor směrem nahoru, je možný ty krajní části zvednout a vysunout. Pak už jde všechno ráz na ráz. Ale třeba existuje nějaký jednodušší postup. Někdo to tady popisoval, že se jenom vydloubne, ale to se mi nezdálo. Citovat
Dress Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 OK díky, upřimě řečeno sem na to ani moc nekoukal, takže až se v tom začnu hrabat tak to člověka taky snad logicky napadne dle konkrétní situace co a jak Citovat
Fusion Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 Petr605 - vzhledem k fotce se musim zeptat jak je mozny mit tak cistej motor? Nejakej poradnej myci prostredek? Citovat
Fusion Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 Petr605 - vzhledem k fotce se musim zeptat jak je mozny mit tak cistej motor? Nejakej poradnej myci prostredek? Citovat
Petr605 Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Já jsem to teď nedávno měl v servisu a tam ho umyli, ale zvrchu jsem ho měl takovej už před tím. Nahoře se to snad nemá od čeho špinit, ne? A možná to dělá to sluníčko, co svítilo, když jsem to fotil. Citovat
k.malik Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Ja kdyz jsem mel Pazouta na oprave v servisu, tak mi motor umyli a nalakovali az jsem cumel. Ted ho jen oplachnu a je cistonkej. [Editován dne 14/5/04 k.malik] Citovat
Petr605 Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Mně už voda na motor nesmí! Jsou z toho akorát problémy. Po onom mytí se vyskytnul problém s konektorem k pumpě, co tlakuje brzdy. To byla první věc. A druhá byla ta, že po umytí mně odešlo čidlo k teploměru. Prostě to najednou začalo ukazovat někam za roh a řeknu vám, byl jsem z toho docela slušně vyvalenej, když jsem si toho všiml - okamžitě parking v jednosměrce na přechodu:D:D a divení se, co se děje. To mytí asi nebyla příčina všeho, ale tak nějak cítím, že voda svrchu nedělá tomu motoru dobře. Kdyby frantíci chtěli, aby se na motor dostávala voda zeshora, tak by nevyráběli kapotu...:D:D:D:D:D Citovat
k.malik Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Po zime vzdy ocista a tlakovou vodou, zatim bez problemu. Citovat
Petr605 Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Tak to buď rád. Mně, jak říkám, se ten motor shora vůbec nešpiní, tak nemám potřebu tam lejt nějakou vodu. Citovat
Petr605 Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 Tak ten nárazník je na webu. Snad to někomu pomůže. Citovat
Dress Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Napsán autorem Petr605 Tak ten nárazník je na webu. Snad to někomu pomůže. mockrát díky, hodilo se to! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.