Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pekny..koukam, mas ponekud cistsi motor nez ja :) od hadice na turbo trosku slimpe olej..a stika to dolu, takze je to cele mastne..jinak pohodka..fleky nedelam :) jak se oddelava naraznik ? buddu to potrebovat...leto vola a chladic klimatizace ma spatnou hadici..takze to potrebuju taky sundat

Odesláno

Ale na výměnu světel nemusíš sundavat nárazník. Ono totiž je nutné nejdřív sundat světla, aby jsi mohl sundat nárazník. Alespoň u mě tomu tak bylo. I když teď to už neplatí. K výměně světel stačí sundat tu chromovanou lištu a pak se už dostaneš ke všem šroubům.

Odesláno

Nevím, jestli jsem já ten pravý, protože sám nevím, jak se mi to povedlo, ale v podstatě to bylo asi takhle: oddělal jsem plastový podběh, pootočil jsem tim excentrem, který drží nárazník na blatníku, tím se nárazník oddálil od blatníku. Pak tam je vidět, jak je ta lišta, respektive ty její krajní části, přidělané a tím, že tam vzniknul prostor směrem nahoru, je možný ty krajní části zvednout a vysunout. Pak už jde všechno ráz na ráz. Ale třeba existuje nějaký jednodušší postup. Někdo to tady popisoval, že se jenom vydloubne, ale to se mi nezdálo.

Odesláno

OK díky, upřimě řečeno sem na to ani moc nekoukal, takže až se v tom začnu hrabat tak to člověka taky snad logicky napadne dle konkrétní situace co a jak :D

Odesláno

Já jsem to teď nedávno měl v servisu a tam ho umyli, ale zvrchu jsem ho měl takovej už před tím. Nahoře se to snad nemá od čeho špinit, ne? A možná to dělá to sluníčko, co svítilo, když jsem to fotil.

Odesláno

Mně už voda na motor nesmí! Jsou z toho akorát problémy. Po onom mytí se vyskytnul problém s konektorem k pumpě, co tlakuje brzdy. To byla první věc. A druhá byla ta, že po umytí mně odešlo čidlo k teploměru. Prostě to najednou začalo ukazovat někam za roh a řeknu vám, byl jsem z toho docela slušně vyvalenej, když jsem si toho všiml - okamžitě parking v jednosměrce na přechodu:D:D a divení se, co se děje. To mytí asi nebyla příčina všeho, ale tak nějak cítím, že voda svrchu nedělá tomu motoru dobře. Kdyby frantíci chtěli, aby se na motor dostávala voda zeshora, tak by nevyráběli kapotu...:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...