Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem vyndal ze svetel tu \"pruhlednou mrizku\". Auto neuveritelne ozivilo, omladlo. Ani sem tomu nemohl verit. Svetla byly vevnitr silene spinavy a ted vypadaji krasne cire.

Je to ale hrozna drbacka.

Je treba povolit 2 srouby (nad znakem Peugeot, asi 3é cm od sebe), oddelat plastovou cast se znakem, oddelat plastovou cast co je pres celej predek. Pak se povoli sroub svetla (hned nad svetlem uprostred) a jeden kterej je blbe pristupnej (z vnitrni strany u chladice) - k nemu se da snad dostat jedine oddelanim celyho narazniku - nebo varianta B - oddelat cvocky, ale je hruza ty spodni dostat zpet.

Z hruba tak nejak. :)

Zkusim sem este hodit fotecku.

Odesláno

A já sem vyndal z předních světel ty plastový zažlotlý mřížky a světla svítí o 100% líp. Míjí teď síce užší světelný kužel, ale svítí to jak xenony, předtím to byly chcípáky. Dělal jsem to tak, že sem vyndal znak a tu plastovou širokou lištu pod ním, pak ty cvočky. Šlo to dobře. Efekt stojí za to. Teď mám \"čirou\" optiku a svítí to fakt božsky.

Odesláno

Picture(1).jpg

foto vložíš jednoduše, nad rámečkem do kterého píšeš odpověď jsou ikony na sílu písma, zarovnání atd. a je tam jedna která ti umožní vložit obrázek resp. stačí stisknout tu ikonu a napsat do okna, které ti vyskočí link a foto je v příspěvku

ta ikona pro vložení obrazku vypadá takto:

ikona.JPG

:papa

Odesláno

Jinak taky tam mám tu zažloutlou plastovou destičku a díky tomu velmi vysleplé světla...trochu jsem se chystal udělat pokus a vyndat je, ale měl jsem dojem že to změní zlom světla...

takže po vyndání to svítí parametrama stejně...nerad bych oslňovat atd....

Odesláno

Svítí to jinak, ale neoslňuje to. Světelné kužely jsou pouze užší, takže hůř prosvítí krajnice. Ale pořád líp ne se slepnoucíma světlama. Taky jsem si nebyl jist, jestli je to v pohode, ale po čase jsem si zvyknul, a když jsem teď jel ve Felicii, tak se mi zdálo, že nesvítí. Jinak další pomoc při slepnoucích světlech je výměna plusových kabelů, bývají vyhřáté a já měl na nich 2V strátu.

Odesláno

Tak dobře, zkusím změřit napětí co jde do světla a když bude OK umeju světla a vyndám tu destičku. A neprodávají se náhodou náhradní? Např. na citroena xm, kde jsou ty destičky před žárovkou také, mají tzv. opravdou sadu, kde jsou nové ty plasty

Odesláno

To Dress: Myslim, ze neco takoveho (s tou sadou na XM) uz resil Dydzej, ale nevim, jak dopadl.

A az budes cistit ty reflektory, tak v ZADNEM PRIPADE NE LIHEM!!!!!!. Jenom suchym bavlnenym hadrikem. Mne ten lih poradil jeden clovek a ted, kdyz se kouknu na levy svetlo, tak mam chut ho zabit. Tim lihem setres i tu lesklou vrstvicku.

[Editován dne 9/4/04 Petr605]

Odesláno

Napětí musíš ale změřit při rozsvícenejch světlech. Pak taky změř /při rozsvícených/ napětí na baterii a uvidíš rozdíl. Nebo skus třeba ňákým kabelem přepojit rozsvícené světlo s baterií a uvidíš o co jasněji se rozzáří.

Odesláno

Mám u jednoho světla trochu naprasklé sklo nahoře a je to tam zabastlený jenom lepenkou takže v tom světlometu je i špína a to nebude nejlepší nápad suchým hadříkem, nejlepší asi jen čistou vodou bez nějakých chemikálií, ne? Nerad bych si sloupl tu stříbrnou vrstvu.

[Editován dne 9/4/04 Dress]

Odesláno

Tak vodou bych do toho vubec nesel! A pokud mas tu diru v tom skle uz dele, tak si rikas o to, ze ti ta reflexni vrstvicka zacne korodovat tak jako tak. Proto jsem i ja to kupoval onehda to novy sklo. Stalo 3500,- :mad::mad:

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Tak vodou bych do toho vubec nesel! A pokud mas tu diru v tom skle uz dele, tak si rikas o to, ze ti ta reflexni vrstvicka zacne korodovat tak jako tak. Proto jsem i ja to kupoval onehda to novy sklo. Stalo 3500,- :mad::mad:

Ale když tam mám pevný částice tak jak je dostat, suchým to poškrábu taky...

Za 3500 jen sklo světlometu a to těsnění? Kde si to kupoval?

Odesláno

koukam na to teda....sem si myslel vzdycky, ze to sklo a ty vroubky je jeden kus skla...zajimave :) pravou obrysovku uz mam cirou :) tak ze by i ten zbytek. A co dalkove svetla ? tam to jde sundat taky ??? A jak se na to budou tvarit na STK ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...